یک گوشی هوشمند با ده ها برنامه نصب شده به نماد اصلی عصر دیجیتال تبدیل شده است. کسبوکارهای مدرن باید برنامههای تلفن همراه را برای جلب نظر مشتریان توسعه دهند. بنابراین، آنها وارد گوشیهای هوشمند کاربران میشوند تا هر زمان که محصولات یا خدمات آنها مورد نیاز باشد، در دسترس هستند.
دو رویکرد اصلی برای ایجاد برنامههای کاربردی وجود دارد: توسعه برنامههای تلفن همراه بومی و توسعه برنامههای موبایلی بین پلتفرمی. سوال این است که چگونه انتخاب کنیم.
در این مقاله، ما در مورد راه حل های بومی و مزایای آنها به شما خواهیم گفت.
شرکت برنامه نویسی وب نگاه در توسعه بیش از 3500 طراحی اپلیکیشن iOS و اندروید تجربه دارد. بنابراین، اگر به دنبال طراحی اپلیکیشن موبایل هستید که به کسب درآمد کمک می کند، با ایده اپلیکیشن خود با ما تماس بگیرید. دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما را از دست ندهید.
09339017809
توسعه اپلیکیشن موبایل بومی چیست؟
این رویکرد توسعه خاص، روش سنتی ایجاد برنامه های کاربردی برای هر سیستم عامل تلفن همراه، با استفاده از زبان های مختلف و در نظر گرفتن ویژگی های هر پلت فرم است.
اگر پروژه ای به راه حل هایی برای چندین پلتفرم موبایل نیاز دارد، به چندین تیم توسعه برای کار روی آن نیاز خواهید داشت.
توسعه موبایل بومی از ابزارها و زبان های برنامه نویسی استفاده می کند که برای دستگاه و سیستم عامل اصلی هستند. اپل، گوگل، مایکروسافت و سایر ارائه دهندگان ابزارهای خاص، SDK و عناصر رابط را برای پلتفرم های خود طراحی می کنند.
برای ایجاد راه حل های iOS، به زبان های برنامه نویسی Objective-C یا Swift، محیط هایی مانند XCode یا AppCode، به علاوه iOS SDK، Cocoa Touch و ابزارهای دیگر نیاز دارید.
باید از زبانهای Java، Kotlin یا C++، محیطهای Android Studio یا Eclipse، بهعلاوه Android SDK، Mockplus و ابزارهای دیگر برای برنامههای اندروید استفاده کنید.
برای ساخت برنامههای Windows Phone، به زبانهای C# یا C++، محیط Microsoft Visual Studio، بهعلاوه Windows Phone SDK، Silverlight SDK و ابزارهای دیگر نیاز دارید.
یک راه حل بومی اندروید روی پلتفرم iOS کار نخواهد کرد و بالعکس.
در مقابل، راهحلهای چند پلتفرمی موبایل به زبانهای جهانی مانند جاوا اسکریپت، HTML، CSS و فریمورکهای Xamarin، React Native، Ionic و غیره نوشته میشوند. ویژگی اصلی راهحلهای چند پلتفرمی، پلتفرم آگنوستیک است، به این معنی که نرمافزار به پلتفرم خاصی متصل نیست و با دستگاه ها و سیستم عامل های مختلف سازگار است.
دسترسی کامل به عملکرد سخت افزاری (دوربین، جی پی اس، ضبط صدا، فایل های صوتی و تصویری) و خدمات نرم افزاری (تقویم، اعلان ها) باعث می شود اپلیکیشن های بومی در دستگاه های مورد نظر احساس خانه کنند.
یکی دیگر از ویژگیهای ضروری این است که برنامههای بومی میتوانند در حالت آفلاین کار کنند، در حالی که راهحلهای چند پلتفرمی به اتصال دائمی اینترنت نیاز دارند.
راهحلهای تلفن همراه بومی از فروشگاههای دیجیتال مربوطه – App Store و Google Play دانلود میشوند.
5 مزیت توسعه اپلیکیشن موبایل بومی
برنامه های بومی طیف وسیعی از مزایای قابل توجهی را ارائه می دهند که می تواند برای انتخاب نوع راه حل تلفن همراه تعیین کننده باشد.
1. عملکرد بدون درز
هنگامی که توسعه دهندگان راه حل های بومی ایجاد می کنند، در ابتدا آنها را برای تمام ویژگی های خاص یک پلت فرم هدف بهینه می کنند و از همه API های موجود استفاده می کنند. بنابراین، برنامه ها پشتیبانی کامل از سخت افزار و سیستم عامل را دریافت می کنند و می توانند سطح بالایی از عملکرد را نشان دهند.
برنامه های بومی بسیار پاسخگو و سریع هستند زیرا دستگاه های مورد نظر آنها همه عناصر بصری و محتوایی را دانلود و ذخیره می کنند و به سرعت بارگذاری کمک می کنند.
2. سفارشی سازی پیشرفته
توسعه بومی به معنای دسترسی به تمام ابزارها و ویژگی های موجود در سیستم عامل و دستگاه ها است. برای مشتریان، این به معنای انعطاف پذیری و توانایی ایجاد راه حل های منحصر به فرد با توجه به نیازها و خواسته های آنها است.
علاوه بر این، به دلیل طیف وسیعی از ابزارهای تست خودکار داخلی، تست اپلیکیشن موبایل برای پروژه های بومی بسیار ساده تر است. نظارت بر خطا از راه دور به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا خطاهای موجود در دستگاه های کاربر را کنترل کرده و علل آنها را برطرف کنند. در نتیجه، محصولی کارآمد و بدون اشکال دریافت می کنید که نیازهای شما را برآورده می کند.
3. تجربه کاربری نهایی
هر پلتفرم موبایل استانداردهای UI/UX منحصر به فردی دارد. توسعه دهندگان برنامه های بومی به این استانداردها پایبند هستند و برنامه ها را مانند بخشی جدایی ناپذیر از سیستم عامل جلوه می دهند.
چنین راه حل های بصری و تعاملی تجربه کاربر را افزایش می دهد. افراد می توانند به راحتی با یک برنامه جدید تعامل داشته باشند زیرا با چیدمان و حرکات مورد نیاز برای انجام این یا آن عمل آشنا هستند. بنابراین، راه حل های بومی موبایل به شرکت ها کمک می کند تا مشتریان وفادار بیشتری را جذب کنند.
4. امنیت
امروزه حفاظت از داده ها حرف اول را می زند. از این نظر، اپلیکیشن های بومی امنیت بهتری نسبت به اپلیکیشن های کراس پلتفرم ارائه می کنند. چرا؟ راه حل های ترکیبی آسیب پذیری های امنیتی را از پلتفرم ها و مرورگرهایی که روی آنها کار می کنند به ارث می برند. علاوه بر این، زبان های جهانی استفاده شده در این برنامه ها نیز ممکن است خطراتی را به همراه داشته باشند.
برنامه های کاربردی بومی برای یک پلتفرم طراحی شده اند، بنابراین داده ها در یک زیرساخت رمزگذاری می شوند و تعداد خطرات را کاهش می دهند. اگر سطح بالاتری از حفاظت از داده ها را تضمین کنید، در نتیجه اعتماد مخاطبان خود را به دست خواهید آورد.
5. به روز رسانی فوری
وقتی اندروید و iOS بهروزرسانیها را منتشر میکنند، توسعهدهندگان برنامه بومی میتوانند فوراً ویژگیهای جدید را پیادهسازی کنند. برعکس، مهندسان کراس پلتفرم باید منتظر ابزارهای اضافی برای تنظیم به روز رسانی راه حل های خود باشند. این روند را کند می کند و تجربه کاربر را کاهش می دهد.
دسترسی فوری به جدیدترین ویژگیها باعث میشود رویکرد توسعه بومی برای مشتریان و کاربران نهایی سودمندتر به نظر برسد.
شرکت نرم افزاری وب نگاه به عنوان یکی از شرکت های نرم افزاری با بیش از 20 سال سابقه فعالیت در حوزه برنامه نویسی ، فعالیت خود را به صورت تخصصی در برنامه نویسی و ارایهی راهکارهای نرم افزاری مبتنی بر وب متمرکز نمود . جهت اطلاع از تعرفه طراحی اپلیکیشن موبایل و مشاوره رایگان با ما تماس حاصل نمایید.
چالش های بومی برنامه موبایل
در حال حاضر اکثر برنامه های موبایل برای بیش از یک پلتفرم ایجاد می شوند. هنگامی که توسعه دهندگان یک برنامه بومی جداگانه برای هر پلتفرم ایجاد می کنند، باید از ابزارها، API ها، محیط ها و رویکردهای طراحی رابط متفاوت استفاده کنند.
از این رو، برای سازگار کردن سه نسخه از یک برنامه کاربردی با سه پلتفرم، احتمالاً باید سه تیم جداگانه استخدام کنید. قیمت کل پروژه شما ممکن است سه برابر بیشتر باشد، بدون ذکر زمان تاخیر در بازار.
بیشتر بخوانید: 5 دلیل برای اینکه چرا کسب و کار شما به یک اپلیکیشن تجارت الکترونیک موبایلی نیاز دارد
ملاحظات توسعه موبایل
اگر نمیتوانید تصمیم بگیرید که توسعه تلفن همراه بومی یا ترکیبی برای شما و مشتریانتان بهتر است، در اینجا سؤالات اصلی وجود دارد که باید به آنها پاسخ دهید:
جدول زمانی شما چیست؟
بودجه شما چقدر است؟
آیا عملکرد یکپارچه برای برنامه شما حیاتی است؟
آیا بهروزرسانیهای فوری برای برنامه شما حیاتی است؟
آیا حالت آفلاین برای برنامه شما ضروری است؟
اکنون می توانید پاسخ های خود را در جدول ما بررسی کنید. این به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که کدام رویکرد برای شما مناسب است.
می بینید که توسعه بومی از نظر عملکرد بهتر و تجربه کاربری ارجح است، در حالی که رویکرد کراس پلتفرم مشکل هزینه های بالا و زمان بندی طولانی را حل می کند.
تجربه گسترده متخصصان موبایل ما ممکن است کمک بزرگی به پروژه شما کند. برای هماهنگی مشاوره همین الان با ما تماس بگیرید.