راهنمای امنیتی React.js: تهدیدها، آسیب‌پذیری‌ها و راه‌های رفع آنها

طراحی اپلیکیشن

سیستم‌های امنیتی با دقت ساخته شده و به خوبی در برنامه‌های کاربردی وب به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا قوی بایستند و روابط اعتمادی با مشتریان خود برقرار کنند. سیستم‌های امنیتی از نشت داده‌های حساس جلوگیری می‌کنند، به شرکت‌ها کمک می‌کنند تا شهرت خود را حفظ کنند و ضرر را به حداقل برسانند.

متأسفانه، برخی از مشاغل اهمیت امنیت در برنامه‌های خود را نادیده می‌گیرند و با عواقب منفی طولانی مدت مواجه می‌شوند. بر اساس گزارش امنیتی Check Point Software، «87 درصد از سازمان‌ها در سال 2020 تلاش برای سوء استفاده از یک آسیب‌پذیری از قبل شناخته‌شده و موجود را تجربه کرده‌اند».

بسیاری از شرکت ها سعی می‌کنند ضعف‌های امنیتی را به حداقل برسانند. برای این کار، آنها به دنبال شرکت‌های فناوری اطلاعات قابل اعتماد با تخصص توسعه برنامه گسترده هستند و از موثرترین و آزمایش شده ترین فناوری ها برای ساخت برنامه های وب خود استفاده می کنند. یکی از این فناوری ها React.js است.

در این مقاله توضیح می دهیم که چرا React.js را برای ساخت برنامه وب خود انتخاب کنید و چگونه برنامه های React را ایمن کنید.

 

شرکت نرم افزاری وب نگاه در توسعه و طراحی اپلیکیشن موبایل iOS و اندروید تجربه درخشانی دارد. بنابراین، اگر به دنبال طراحی اپلیکیشن موبایلی هستید که به کسب درآمد کمک می کند، با ایده اپلیکیشن خود با ما تماس بگیرید. دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما را از دست ندهید.

09339017809

 

محبوبیت React.js و چرا باید آن را انتخاب کرد

طبق آخرین نظرسنجی توسعه دهندگان StackOverflow، React.js دومین فریمورک محبوب جاوا اسکریپت برای توسعه وب است. این یک راه حل قدرتمند برای ایجاد رابط های کاربری پویا و تعاملی است. با React.js توسعه دهندگان وب می توانند برنامه های وب بزرگ با عملکرد سریع و مقیاس پذیری ساده ایجاد کنند.

ویژگی های اصلی که React.js را به یک فناوری ترجیحی برای توسعه وب تبدیل می کند عبارتند از:

اجزای قابل استفاده مجدد برای ظاهر برنامه سازگار و تسهیل توسعه برنامه؛
DOM مجازی که امکان رندر سریع صفحه وب را فراهم می کند و عملکرد برنامه را بهبود می بخشد.
لایه انتزاعی بالا که توسعه برنامه را حتی برای مبتدیان React.js ساده می کند.
Flux – یک معماری فیس بوک برای مدیریت ساده جریان داده در برنامه های React.js.
Redux – یک محفظه حالت که برنامه‌های React.js را سازماندهی می‌کند و راه‌حل‌های آزمایشی آن‌ها را سازگار و آسان می‌کند.
طیف گسترده ای از ابزارهای توسعه، برنامه های افزودنی و کتابخانه های سازگار.
Stackshare بیان می کند که React.js دارای 168.2K ستاره در GitHub با بیش از 33.8K فورک GitHub است. بیش از 9600 شرکت از React.js در پشته های فناوری خود از جمله Uber، Facebook، Netflix، Airbnb، Pinterest، Instagram و بسیاری دیگر استفاده می کنند.

چرا پیروی از React.js Security مهم است

هر برنامه وب تجاری شامل تبادل گسترده داده و اتصال به منابع مختلف است. این به کسب و کارها کمک می کند تا در بازار رقابت کنند و به طور مؤثر خدماتی را به مشتریان خود ارائه دهند. از جنبه منفی، این اتصال بالا، برنامه های وب را مستعد طیف گسترده ای از نقص های امنیتی و نقض داده ها می کند.

هنگام ساخت برنامه های وب خود با React.js، توسعه دهندگان وب باید در نظر داشته باشند که React.js تنظیمات امنیتی پیش فرض ندارد. بنابراین، آنها باید بدانند که چگونه با گسترده ترین مسائل امنیتی که ممکن است در برنامه های کاربردی وب ظاهر می شوند، رسیدگی کنند.

رایج ترین آسیب پذیری های React.js عبارتند از:

طرح های URL خطرناک؛
احراز هویت شکسته؛
رندر سمت سرور؛
تزریق SQL؛
زیپ بند;
اسکریپت بین سایتی (XSS).
آسیب پذیری ها و راه حل های امنیتی React.js
بیایید نگاهی به رایج ترین آسیب پذیری های React.js و بهترین روش ها برای جلوگیری از آنها بیندازیم.

طرح های URL خطرناک

زمانی که هکرها کد مخربی را که با جاوا اسکریپت شروع می شود به URL ها اضافه می کنند، پیوند به منابع دیگر خطرناک می شود. وقتی کاربر روی یک لینک کلیک می کند، اسکریپت را در مرورگر فعال می کند. امنیت برنامه React.js از استفاده از پیوندها بدون پروتکل‌های «HTTP:» یا «HTTPS:» جلوگیری نمی‌کند و هیچ ویژگی برای جلوگیری از تهدیدات احتمالی ندارد.

برای جلوگیری از جاوا اسکریپت در پیوندهای خود، توسعه دهندگان وب می توانند:

پیوندها را با پروتکل های لیست سفید شروع کنید و موجودیت های HTML را در مرورگر نمایش دهید.
حذف ورودی URL از کاربران به عنوان مثال از یک شناسه ویدیوی YouTube به جای پیوند آن استفاده کنید.
ابزارهای شخص ثالث را برای پاکسازی تمام لینک های ورودی پیاده سازی کنید.
احراز هویت شکسته
اتصال ناامن بین سرویس گیرنده وب و سمت سرور منجر به خرابی احراز هویت و مشکلات مجوز کاربر می شود. هکرها می توانند در فرآیندهای احراز هویت و مجوز دخالت کنند و داده های حساب کاربری، رمزهای عبور، نشانه های جلسه و سایر موجودیت ها را خراب کنند.

گسترده ترین عوامل خطر امنیتی React.js مربوط به احراز هویت شکسته عبارتند از:

افشای شناسه‌های جلسه در URL؛
اعتبار ورود ساده یا آسان برای پیش بینی؛
شناسه های جلسه و رمزهای عبور ارسال شده با اتصالات رمزگذاری نشده؛
حملات تثبیت جلسه؛
جلساتی که پس از خروج کاربر باطل نمی شوند و موارد دیگر.
برای محافظت از پروتکل های احراز هویت اولیه HTTP، توسعه دهندگان وب باید:

تعیین کنید که آیا هدر دامنه “WWW” دارای یک ویژگی واقعی است که به جلوگیری از عدم تطابق در شناسه های کاربر و رمز عبور آنها کمک می کند.
از روش های احراز هویت مناسب استفاده کنید، به عنوان مثال. مطمئن شوید که یک برنامه وب با صفحه خطای وضعیت 401 در صورت احراز هویت ناموفق پاسخ می دهد.
اجرای احراز هویت چند عاملی؛
احراز هویت بومی ابری را معرفی کنید، به عنوان مثال. Google Cloud Identity Platform یا Azure Active Directory؛
بررسی های رمز عبور را برای نقاط قوت و ضعف اجرا کنید.

رندر سمت سرور

بسیاری از برنامه های وب هنگام نمایش صفحات وب و محتوای خود برای کاربران از رندر سمت سرور استفاده می کنند. رندر سمت سرور مزایای زیادی دارد. عملکرد برنامه را بهبود می بخشد، بارگذاری صفحه وب را سریعتر می کند و عملکرد سئوی ثابت را تضمین می کند. اگرچه، این نوع رندر صفحه می‌تواند شامل برخی از چالش‌های امنیتی باشد.

هنگام رندر کردن حالت اولیه یک صفحه وب با Redux، توسعه دهندگان وب می توانند یک متغیر سند را از یک رشته JSON به شکل زیر ایجاد کنند:

<script>window.__STATE__ = ${JSON.stringify({ data })}</script>

JSON.stringify() می تواند یک روش مخاطره آمیز باشد زیرا هر داده داده شده را به یک رشته تبدیل می کند و آن را در یک صفحه وب نمایش می دهد. در نتیجه، مهاجمان می‌توانند مقداری کد مخرب را در رشته JSON وارد کنند و در نهایت کنترل یک برنامه وب یا داده‌های آن را در دست بگیرند.

برای مقابله با این آسیب پذیری، توسعه دهندگان وب باید:

اغلب کد را بررسی می کنند و داده هایی را که در JSON.stringify();
از ماژول NPM serialize-JavaScript برای جلوگیری از رندر JSON استفاده کنید.

 

طراحی اپلیکیشن

 

تزریق SQL

هدف این نوع حمله پایگاه داده‌های اپلیکیشن است. مهاجمان کد SQL مخرب را به پایگاه داده تزریق می کنند و به اطلاعات ذخیره شده دسترسی پیدا می کنند. با به دست آوردن اعتبار مدیریت، آنها می توانند رکوردهای جدید را ویرایش، حذف یا ایجاد کنند.

انواع مختلفی از تزریق SQL مانند مبتنی بر خطا، مبتنی بر زمان و مبتنی بر خطای منطقی وجود دارد و برنامه‌های React در برابر همه آنها آسیب‌پذیر هستند. بنابراین برای به حداقل رساندن تعداد حملات SQL، توسعه دهندگان وب می توانند:

پیاده سازی لیست های سفید برای فیلتر کردن انواع ورودی ها.
هنگامی که یک برنامه وب می تواند تنها از یک عبارت (SELECT، UPDATE، INSERT یا DELETE) برای عملیات خاص استفاده کند، اصل کمترین امتیاز را برای همه حساب ها اعمال کنید.
نقش های پایگاه داده را به حساب های مختلف اختصاص دهید.
استفاده از اسکنرهای آسیب پذیری؛
تمام توابع API را مطابق با طرحواره های API آنها تأیید کنید.

Zip Slip 

آسیب‌پذیری Zip Slip زمانی اتفاق می‌افتد که کاربران برنامه فایل‌های فشرده با حجم کم را در برنامه‌های React.js ارسال کنند. هنگامی که یک برنامه وب چنین فایل هایی را از حالت فشرده خارج می کند، آنها را به اندازه اولیه خود باز می گرداند. برخی از این فایل‌ها می‌توانند شامل کدهای هکری باشند که دسترسی مهاجمان به سیستم را فراهم می‌کنند.

مهاجمان می‌توانند از این آسیب‌پذیری React.js استفاده کنند و فایل‌های مسئول پیکربندی برنامه و ذخیره‌سازی اطلاعات را بازنویسی کنند. با Zip Slip، آنها می توانند به سیستم برنامه در لایه های مشتری یا سمت سرور نفوذ کنند.

برای از بین بردن احتمال حمله هکر Zip Slip، توسعه دهندگان وب می توانند:

مطمئن شوید که همه فایل‌های موجود در برنامه وب آنها دارای نام استاندارد و بدون کاراکتر خاص هستند.
نام های جدیدی برای فایل های فشرده آپلود شده در سیستم ایجاد کنید.

اسکریپت بین سایتی

برنامه نویسی متقابل سایت (XSS) یک آسیب پذیری جدی است که زمانی ظاهر می شود که مهاجمان موفق می شوند یک برنامه وب را فریب دهند تا یک کد جاوا اسکریپت را راه اندازی کنند. اسکریپت بین سایتی را می توان به دو شکل تقسیم کرد:

اسکریپت بین سایتی منعکس شده است
این زمانی اتفاق می افتد که یک برنامه وب کد مخرب جاوا اسکریپت را از یک منبع قابل اعتماد در قالب یک درخواست HTTP دریافت کند. و این کد توسط مرورگر برنامه پردازش می شود.

در نتیجه، اسکریپت مخرب به کوکی‌ها، نشانه‌های جلسه یا سایر داده‌های حساس مرورگر دسترسی پیدا می‌کند. این اسکریپت ها همچنین می توانند محتوای صفحه HTML را بازنویسی کنند یا اقدامات ناخواسته ای را که کاربر می تواند انجام دهد را اجرا کند.

اسکریپت بین سایتی ذخیره شده
XSS ذخیره شده از یک منبع نامعتبر می آید. یک برنامه وب محتوای مخرب را در یک سرور یا یک پایگاه داده برای بعد ذخیره می کند. هنگامی که یک کاربر داده های ذخیره شده را درخواست می کند، اسکریپت شروع به کار در سمت سرور می کند و داده تولید می کند و آن را برای کاربر ارسال می کند.

توسعه دهندگان وب برای دفاع از برنامه های مبتنی بر React.js خود در برابر حملات XSS می توانند:

غیرفعال کردن یا اجتناب از نوشتن کدهایی که مهاجمان به طور بالقوه می توانند دستورالعمل هایی را برای اجرای اسکریپت های مخرب وارد کنند، به عنوان مثال. در HTML عناصری مانند <script>، <object>، <embed> و <link> را حذف کنید.
پیاده سازی کتابخانه های اسنیپت مانند ES7 React، Redux، و دیگران.
از {} ​​برای اتصال پیش‌فرض داده‌ها استفاده کنید – به این ترتیب چارچوب React به طور خودکار از مقادیر فرار می‌کند.
از فایروال برنامه وب در کد برنامه استفاده کنید.
از ابزارهای ویژه برای اسکن برنامه های ساخته شده برای آسیب پذیری های XSS استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید: راهنمای نهایی برای معماری اپلیکیشن موبایل

 

خلاصه ای از React.js Security

بسیاری از مشاغل با شهرت جهانی به دنبال شرکت های توسعه دهنده React هستند تا راه حل های وب خود را ایجاد کنند. React.js یک چارچوب قوی و موثر است که به ایجاد برنامه های کاربردی وب سریع، با کارایی بالا و غنی از ویژگی ها کمک می کند.

با این حال، مانند هر چارچوب توسعه نرم افزاری، React.js در برابر هک 100% مقاوم نیست. با این حال، توسعه دهندگان وب می توانند اقداماتی را برای کاهش تعداد حملات مخرب به حداقل ممکن ارائه دهند.

در اینجا خلاصه‌ای سریع از مفیدترین روش‌هایی است که توسعه دهندگان وب می‌توانند برای ایجاد سیستم‌های امنیتی موثر در برنامه React.js خود دنبال کنند:

از لیست‌های سفید برای فیلتر کردن همه ورودی‌های برنامه و انجام ممیزی کد React مکرر برای آسیب پذیری‌های احتمالی استفاده کنید.
کد برنامه و ویژگی‌ها را برای امکان درج بخش‌های مخرب کد، مانند URLها یا عناصر HTML بررسی کنید.
بهبود حفاظت از برنامه با اسکنرهای آسیب پذیری، ماژول NPM-Serialize-JavaScript، و فایروال برنامه‌های وب و موارد دیگر.
استفاده از روش‌ها و فن آوری‌های احراز هویت مناسب؛
پایگاه داده‌ها را برای تزریق احتمالی SQL بررسی کنید و به درستی نقش‌ها را به حساب‌های مختلف اختصاص دهید.
تمام توابع API را مطابق با طرحواره‌های API آنها اعتبار سنجی کنید.
تغییر نام فایل‌های فشرده دانلود شده؛
از {} ​​برای اتصال پیش‌فرض داده‌ها برای جلوگیری از حملات XSS استفاده کنید.

Webnegahcompanyمشاهده نوشته ها

وب نگاه با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن سعی دارد با نوشتن مقالات جذاب شما را بیشتر با این حوزه آشنا کند

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!