یکی از زبانهای برنامه نویسی محبوب طراحی اپلیکیشن زبان React js میباشد که در ادامه با این زبان بیشترآشنا میشویم.
زبان برنامه نویسی React js چیست؟
تصور کنید که شما در فیسبوک، پستی را قرار دادید که متشکل از یک ویدیو و متن نوشتار در زیر آن میباشد. حال دوستان شما با مراجعه به فیسبوک و مطالعه تایم لاین خود در این سایت یا اپلیکیشن، پست شما را مطالعه و مشاهده میکنند.
در این میان فیسبوک برای مخاطبین و دوستان شما امکاناتی نظیر لایک یا دیسلایک، کامنت یا نظر دادن و نیز اشتراک گذاری یا به اصطلاح شیر کردن را تعبیه کرده است که هر کدام از مخاطبین میتوانند به طور مجزا و جداگانه از این امکانات برای ثبت واکنش نسبت به شما، ویدیو و نوشتار شما استفاده کنند.
همچنین میتوان تصور کرد که هر کدام از مخاطبین پست شما میتوانند بر نظرات یکدیگر نیز واکنش نشان داده و در مراحل بعد به نظرات درج شده در زیر پست شما، واکنش نشان داده و لایک یا دیسلایک و یا نوشتاری را به عنوان پاسخ درج کنند.
بنابراین تمامی فرایندهای دنبال کردن یا فالو، لایک یا دیسلایک، کامنت گذاری یا اشتراک گذاری به علاوه لایک یا دیسلایک و درج پاسخ به هر کدام از کامنتها به طور مجزا و جداگانه، واکنشهایی محسوب میشوند که به وسیله زبان برنامه نویسی React، نوشته شده است و نه تنها در سایت و اپلیکیشن فیسبوک بلکه امروزه در بسیاری از سایتها و اپلیکشن های دیگر قرار گرفته است.
به عبارتی دیگر زبان React، برای هر سایت و برنامهای، قابلیت درج کامنت، لایک، دیسلایک و اشتراک گذاری با قابلیت اثر گذاری چند مرحله را ممکن میسازد. بسیاری از شرکت های برنامه نویسی از این زبان استفاده میکنند.
تاریخچه ری اکت
این زبان در سال 2013 توسط تیم توسعه فیسبوک ساخته شد و یک کتابخانه جاوااسکریپت محسوب میشود. تیم توسعه فیسبوک توانست با استفاده از این کتابخانه، تدابیر واکنشی یا به اصطلاح امکانات ریکشن سایت خود را با خلاقیت و کارایی بیشتر در دسترس کاربران سایت قرار دهد.
مزایای زبان react
سرعت بالا و رابط کاربری سادهتر از مزایای کار با این زبان برنامه نویسی بود به نحوی که بعد از ساخت این کتابخانه، تمامی برنامهها و سایتها برای تعبیه امکانات نظرگذاری به سراغ این کتابخانه رفتند و از این زبان برنامه نویسی بهره جستند.
بنابراین میتوان React را یک کتابخانه جاوا اسکریپت برای ایجاد رابط کاربری نامگذاری کرد.
امروزه سایتها و صفحات بسیاری هستند که شما میتوانید نظرگذاری کنید و یا با فشردن کلیدهای تعبیه شده لایک و دیسلایک، ریکشن خود را برسانید.
از دیگر مزایای این کتابخانه، در دسترس بودن آن برای همه میباشد که تنها کافیست با دانستن این زبان و آشنایی با این کتابخانه، امکانات ریکشن ساده و کاربردی را به سایت و یا اپلیکیشن اضافه کرد.
همچنین این زبان برنامه نویسی، این امکان را به کاربر برنامه نویس میدهد که میزان مراحل اثر گذاری و ریکشن گذاری را بسیار ساده و سریع تعیین کند و مراحل ریکشن را به مقدار مورد نیاز و یا دلخواه ارائه دهد که اگر تمامی این امکانات با زبان HTML نوشته شود هم بسیار سخت و زمان بر خواهد بود و هم بسیار محدود.
مثال
حال به سراغ یک مثال از برنامه نویسی با زبان React میرویم تا بهتر با این زبان آشنا شویم. در این مثال، ما یک پست که به شما نوشته (HELLO WORLD) را مخابره میکند قرار دادهایم که دارای قابلیت لایک و کامنت تا حداکثر 120 کاراکتر میباشد.
بنابراین نتیجه نوشتار برنامه نویسی زبان REACT بالا، به شکل زیر میشود.
همانطور که در تصویر مشخص است، این پست قابلیت ریکشن لایک و نیز کامنت تا 120 کاراکتر را دارا میباشد. این مثالی ساده و کاربردی از زبان برنامه نویسی REACT محسوب میشود که این دو قابلیت را به مخاطب پست داده است.
همچنین لازم به ذکر میباشد که مثال آورده شده در این مقاله ساختار پایه ای JSX از زبان برنامه نویسی React محسوب میشود.
جهت سفارش و یا اطلاع از قیمت ساخت اپلیکیشن با ما تماس حاصل نمایید.
بدون دیدگاه