اگر قصد طراحی وبسایت وردپرسی یا متخصص سئو باشید، صد در صد سرعت وبسایت از مهمترین عواملی است که برای شما اهمیت دارد. از این رو، سرعت وبسایت از پارامترهایی است که باید آن را بهبود ببخشید تا در نتیجه تجربه کاربری خوبی را برای بازدیدکنندگان وبسایت رقم بزنید. شاید بگویید سرعت یکی از فاکتورهای مستقیم رتبه بندی توسط موتور جستجوگر گوگل نیست ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر کاربر وارد سایت شما شود و سایت در ۳ الی ۶ ثانیه نخست به درستی و کامل لود نشود احتمالا بازگشت کاربر به شدت افزایش مییابد و این یک امتیاز منفی از طرف موتور های جستجوگر مختلف از جماه گوگل برای شما است پس باید توجه ویژه ای به سرعت سایت خود برای رشدتان داشته باشید.
سرعت وبسایت را چگونه افزایش دهیم؟
سرعت وبسایت به مدت زمانی میگویند که وبسایت شما برای کاربران بارگذاری میشود. این زمان شامل بارگذاری تمامی محتواهای وبسایت اعم از تصاویر، متون، فایل های css و.. است که باعث بهبود بخشیدن و افزایش سرعت وبسایت، تجربه کاربری بهتر و همچنین بهبود سئو وبسایت شما میشود.
اگر به دنبال این هستید که سرعت وبسایت وردپرسی را افزایش دهید؛ میتوانید از روشهایی مانند بهبود سرور، بهینهسازی تصاویر، قالب سریع و بهینه، کاهش حجم کد و… استفاده کنید. اما ما در این مقاله از وبسایت وب نگاه میخواهیم درباره افزونههایی صحبت کنیم که سرعت وبسایت شما را افزایش میدهند و آن را بهبود میبخشند. در ادامه به معرفی و بررسی کاربرد این افزونهها میپردازیم.
کاربرد افزونه ها برای افزایش سرعت وبسایت
افزونهها با سادهسازی فرایند برای وبمسترها موجب میشوند تا به نحوه آسانتری سرعت وبسایت را بهبود ببخشید و به فرایند سئو کمک کنید. این فرایندها عبارتاند از کش کردن فایلهای اضافی، کاهش اسکریپت و کدها، فشرده سازی تصاویر و … که همگی موجب میشوند تا با ارائه تجربه کاربری بهتر، در نتایج جستجو بیشتر دیده شوید.
افزونه های وردپرسی برای افزایش سرعت وبسایت
در این قسمت به معرفی بهترین افزونه های افزایش سرعت وبسایت میپردازیم.
افزونه wp rocket
افزونه wp rocket برای بهینهسازی وبسایت به کار میرود. این افزونه برای افزایش سرعت و بهبود عملکرد وبسایت طراحی شده است و از روشهای مختلفی برای افزایش سرعت وبسایت استفاده میکند. این روشها عبارتند از:
کش سازی: افزونه wp rocket با کش کردن تصاویر و فایلها زمان لود شدن وبسایت را کاهش میدهد. کشسازی به معنای ذخیره و نگهداری فایلها در حافظه پنهان است تا هر بار صفحه را بارگیری نکنند و در نتیجه زمان لود صفحه کمتر شود.
فشرده سازی: افزونه wp rocket با فشرده سازی حجم فایل های js و css را کاهش داده و زمان لود صفحه کاهش پیدا میکند.
حذف منابع غیر ضروری: افزونه wp rocket از اسکریپت و کدهای غیر ضروری که در بارگیری صفحه مورد استفاده نیستند، خودکار حذف میکند. این کار نیز به بهبود کارایی و کاهش زمان لود صفحه کمک میکند.
از مواردی که در مورد افزونه wp rocket باید اشاره کرد، غیررایگان بودن آن است که برای رفع این مشکل میتوانید آن را از وبسایتهای ایرانی و خارجی تهیه کنید.
افزونه hummingbird pro
افزونه hummingbird pro عملکرد مشابهی مانند افزونه wp rocket دارد. این افزونه نیز با فشردهسازی، کشسازی، جابهجایی اسکریپتها و استفاده از cdn برای بهبود سرعت وبسایت موجب سریعتر شدن سرعت وبسایت میشود. همچنین این افزونه امکان بررسی و ارزیابی سرعت وبسایت شما را نیز برای شما فراهم میکند و پیشنهاداتی برای بهبود عملکرد آن ارائه میدهد که در نتیجه به داشتن تجربه کاربری بهتر منجرب میشود.
افزونه autoptimize
افزونه autoptimize کارایی مشباهی مانند افزونههای قبلی دارد. این افزونه با بهینهسازی کدها، کاهش حجم تصاویر و حذف فایلهای اضافی زمان لود صفحات را کاهش میدهد. این افزونه از تکنیکهای مختلفی مانند فشردهسازی کش و تعیین حافظههای نهان gzip استفاده میکند که باعث کاهش تعداد درخواستهای http و بهبود سرعت بارگیری صفحات میشود.
[vc_row][vc_column][cz_button title=”سفارش طراحی اپلیکیشن اختصاصی” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_zoom_in” id=”cz_62405″ link=”url:tel%3A%2009339017809″ sk_button=”border-radius:70px;padding-left:30px;padding-right:30px;font-size:22px;background-color:unset !important;background-image:linear-gradient(135deg,#1e73bb,#b40ed6);” sk_hover=”color:#ffffff;” icon=”fa fa-phone-square” cz_button=””][/vc_column][/vc_row]
افزونه w3 total cache
از افزونههای محبوب برای وردپرسکاران است که برای بهبود عملکرد سرعت وبسایت استفاده میشود. افزونه w3 total cache با بیش از یک میلیون نصب فعال و کسب امتیاز بالا از برترین افزونهها برای کش وردپرس و افزایش سرعت وردپرس میباشد که از قابلیت cdn وردپرس نیز استفاده میکند.
افزونه smush
افزونه smush به بهبود عملکرد سرعت وبسایت کمک میکند و با کاهش حجم تصاویر و ثابت ماندن کیفیت تجربه کاربری خوبی را برای شما خلق میکند. این افزونه با حذف دادههای اضافی تصاویر موجب میشود سرعت لود بهتری را برخوردار شوید. با قابلیت lazyload باعث میشود سرعت سایت شما خیلی بیشتر شود که به همین خاطر به عنوان بهترین افزونه فشردهساز تصاویر شناخته میشود. امکان دارد این افزونه با برخی از هاستهای ایران به دلیل فیلترینگ بهدرستی کار نکند، اما برای بسیاری از هاستهای ایران که چنین مشکلی دارند، مشکل با ست کردن پروکسی روی هاست از طرف هاستینگ حل میشود.
افزونه page speed ninja
کارایی افزونه page speed ninja همانند افزونههای قبلی است اما این افزونه به این خاطر منحصر به فرد است که سرعت وبسایت را برای کاربرانی که با موبایل سایت شما را بازدید میکنند، بهتر بهبود میبخشد. افزونه page speed ninja آمار خارقالعادهای دارد که به گفته خودشان از هر ۵ سایت سرعت ۴ وبسایت را بهبود میبخشد.
بهترین افزونه برای افزایش سرعت سایت وردپرسی کدام است؟!
برای انتخاب بهترین افزونه افزایش سرعت وبسایت باید کارایی آن را به دقت بررسی کنید و همچنین نحوه فعال کردن و تنظیم کردن آن برای وبسایت را نیز زیر نظر داشته باشید. افزونه انتخابی شما باید با قالب استفاده شده سازگاری داشته باشد که در آینده با مشکلات جدید روبهرو نشوید.
برای آموزش نحوه فعال کردن افزونه روی وبسایت وردپرسی خود میتوانید از منابع رسمی و مربوطه شرکت افزونه یا از وبسایتهای ایرانی یا خارجی مرتبط برای یادگیری مراحل فعال کردن استفاده کنید.
کلام آخر
در این مقاله از شرکت نرم افزاری وب نگاه، سعی کردیم مطلب مفیدی را برای شما عزیزان در مورد بهترین افزونههای افزایش سرعت وبسایت تهیه و تنظیم کنیم. همانطور که گفته شد، اکثر افزونههای افزایش سرعت وبسایت، کارایی یکسان و مشابهی دارند و شما باید با توجه به بودجه خود، کاربرد اصلی افزونه و درجه سختی فعال کردن افزونه بر روی وبسایت، تصمیم بگیرید که از کدام افزونه استفاده کنید.