مسیر یادگیری برنامه نویسی فرانت – نقشه راه FrontEnd

مسیر یادگیری فرانت

اپلیکیشن خود را سفارش دهید.

برای دریافت مشاوره و ثبت درخواست طراحی اپلیکیشن مورد نظر خود، با کارشناسان شرکت وب نگاه تماس بگیرید.

مقدمه

طبیعی است که برنامه نویسان مبتدی در آغاز کار، نتوانند نقطه شروع مناسبی را پیدا کنند و سردرگم شوند. در این مواقع، وجود یک نقشه راه به ایجاد آمادگی در زمینه‌های آموزش و فعالیت توسعه‌دهندگان، کمک بسیاری می‌کند. این نقشه در واقع یک راهنمای جامع است که کارآموزان، مدیران، علاقه‌مندان و برنامه نویسان تازه‌کار می‌توانند برای یادگیری یا تمرین از آن استفاده نمایند و به طور گسترده، راجع به برنامه نویسی فرانت اند اطلاعات کسب کنند. برنامه نویسی فرانت اند شامل طراحی هر محتوایی می‌شود که کاربران روی صفحه مرورگر خود مشاهده می‌کنند. با گذر زمان و پیشرفت فناوری‌ها در حرفه برنامه نویسی، یادگیری انواع روش‌های توسعه وب مانند فرانت اند و بک اند، از ضروریات این حرفه شد. در ادامه، به شرح مسیر یادگیری برنامه نویسی فرانت خواهیم پرداخت.

اهمیت یادگیری FrontEnd

همان‌طور که گفته شد، FrontEnd در طراحی و بهبود رابط کاربری و واکنش‌گرا بودن صفحات سایت‌ها، از عوامل بسیار مهم و حیاتی می‌باشد. برنامه نویسی فرانت اند، یک حرفه پردرآمد، جذاب و خلاقانه است که باعث ایجاد ظاهر زیبا و رابط کاربری منحصربه‌فرد در صفحات سایت‌ها خواهد شد. یادگیری این مهارت امکان مشاهده نتیجه کار به صورت مستقیم و فوری و تعامل با کاربران را می‌دهد. با به‌کارگیری برنامه نویسی فرانت، می‌توانید فرصت کار با فریمورک‌های مختلف را کسب کرده و مهارت‌های خود را در این زمینه افزایش دهید. FrontEnd یک حوزه پویا و رو به شد است که با تغییرات مداوم خود، شما را وادار به یادگیری و به‌روزرسانی دائمی می‌کند. با استفاده از این حرفه، خواهید توانست با زبان‌های برنامه نویسی مدرن کار کنید، بخش قابل مشاهده سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها را طراحی و پیاده‌سازی کنید، از فریم‌ورک‌های متنوع استفاده کنید و مهارت‌های خود را دائما گسترش دهید، همیشه در حال یادگیری و به‌روزرسانی باشید و با چالش‌های جدید دنیای برنامه نویسی روبه‌رو شوید. با یادگیری این مهارت، رزومه خود را بسیار پربار می‌کنید و خواهید توانست از مشتریان بیشتری سفارش دریافت نمایید و در نهایت، درآمد بسیار بالاتری از حرفه برنامه نویسی کسب نمایید.

پیش‌نیازهای یادگیری فرانت

اگر شما هم از برنامه نویسان مبتدی هستید و قصد آغاز یادگیری برنامه نویسی FrontEnd را دارید یا علاقه‌مند به آغاز یک حوزه جدید و کاربردی هستید، باید بدانید که پیش‌نیازهای اولیه آن، فراگیری HTML و CSS به صورت کامل می‌باشد. HTML جهت اسکلت‌بندی بنیانی پروژه‌های وب و CSS جهت استایل‌دهی ظاهر پروژه‌ها و ریسپانسیو کردن صفحات سایت استفاده می‌شود.

در رابطه با CSS، می‌توانید از ماژول‌های فلکس باکس برای طراحی سطرها و ستون‌ها و css grid برای پیاده‌سازی واکنش‌گرایی صفحات استفاده کنید. پس از این گام، باید به یاد گرفتن زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت اقدام کنید تا بتوانید مفاهیم مختلف فرانت اند را درک نمایید. پس از آشنایی با نحوه کار جاوا اسکریپت، لازم است که به سراغ انتخاب و یادگیری یکی از فریمورک‌های CSS مانند بوت استرپ، Materialize CSS و… بروید تا با کمک تکنولوژی‌های ابزاری آن‌ها، بتوانید راحت‌تر کدنویسی کرده و سرعت خود را چند برابر کنید.

سپس جهت تکمیل پیش‌نیازهای یادگیری فرانت، باید اقدام به فراگیری یکی از فریمورک‌های کاربردی جاوا اسکریپت مانند انگولار، ری‌اکت یا Vue نمایید تا امکان ایجاد وب‌سایت‌های تک‌صفحه‌ای را در اختیار داشته باشید. می‌توان گفت که بین این سه مورد، React از محبوب‌ترین فریمورک‌ها است که کتابخانه جامع و مفیدی را به توسعه‌دهندگان ارائه می‌دهد. با یادگیری عناوین ذکر شده، خواهید توانست مفاهیم پایه و پیشرفته برنامه نویسی فرانت را درک کنید و شروع به قبول پروژه‌های مختلف در این زمینه نمایید.

چطور برنامه نویس فرانت شویم؟

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی، برنامه نویسی وب نیازمند سرعت عمل بسیار بالاتری می‌باشد. پس یادگیری برنامه نویسی فرانت اند برای تولید محتوایی که مستقیما با مخاطبان در ارتباط باشد، یکی از قسمت‌های مهم این حرفه می‌باشد. توسعه‌دهندگان FrontEnd با طراحان وب و سازندگان دیجیتال همکاری می‌کنند و سرعت و ویژگی‌های وب‌سایت را ارتقا می‌دهند. با افزایش تقاضا برای طراحی سایت‌های پیچیده و پیشرفته، آگاهی از نقشه راه FrontEnd برای توسعه‌دهندگان ضرورت بیشتری پیدا می‌کند.

برای تبدیل شدن به یک برنامه‌نویس فرانت، همان‌طور که گفته شد، در قدم اول باید HTML و CSS و جاوا اسکریپت را به خوبی بلد باشید و نحوه کار با آن‌ها را بدانید. پس از آن، فریمورک متناسب با حوزه کاری خود را انتخاب کرده و به فراگیری و تمرین با آن بپردازید. با رسیدن به این مرحله، شما آماده ایجاد یک پروژه کوچک هستید و باید با استفاده از ابزارهایی که در اختیار دارید، پروژه‌هایی مربوط به رابط کاربری در جاوا اسکریپت ایجاد کنید و یا اقدام به طراحی اپلیکیشن موبایل کوییز کنید. با انجام این کار، قادر خواهید بود تا همه مهارت‌های FrontEnd را به کار بگیرید و برای مشارکت در پروژه‌های بزرگ‌تر آماده شوید.

چطور برنامه نویس فرانت شویم

پس از تکمیل این مرحله، می‌توانید در پروژه‌های منبع باز شرکت کنید تا نکات بیشتری یاد بگیرید و رزومه خود را گسترش دهید. در گام بعد، بهتر است مهارت‌های نرم مانند تجارب ارتباطی و آغاز پروژه‌های مستقل با بهره‌گیری از مهارت‌های افراد خبره را ارتقا دهید. در این نقطه، می‌توانید به عنوان یک فریلنسر شروع به کار کنید و با ساختن نمونه کار، به جذب مشتری بپردازید. در این مرحله، ایجاد شبکه‌ای از افراد مناسب و با تجربه و فعالیت مضاعف در فضاهایی مانند LinkedIn اهمیت بالایی دارد؛ چرا که هیچ‌وقت برای یادگیری نکات جدید و مهارت‌های کارآمد، دیر نیست. در نهایت می‌توان مراحل یادگیری FrontEnd را در موارد زیر خلاصه کرد:

  • یادگیری HTML، CSS، جاوا اسکریپت
  • یادگیری فریمورک‌های این زبان‌ها مانند ری‌اکت، بوت استرپ، انگولار و…
  • ایجاد یک پروژه کوچک 
  • مشارکت در پروژه‌های منبع باز
  • توسعه مهارت‌های نرم
  • ساختن نمونه کار
  • ایجاد شبکه با افراد مناسب
  • ساخت رزومه و جذب مشتری

سخن پایانی

FrontEnd، شاخه‌ای از برنامه نویسی است که در صفحات مرورگر و سایت‌هایی که مستقیما با کاربران در ارتباط هستند، به کار می‌رود. یادگیری این نوع کدنویسی اهمیت بالایی دارد و برای آشنایی با آن، لازم است مراحل خاصی مانند یادگیری جاوا اسکریپت، HTML و CSS را دنبال کنید. با یادگیری این حرفه خواهید توانست مهارت‌های بیشتری کسب کنید و صفحات ریسپانسیو با رابط کاربری جذاب و کاربردی بسازید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب‌سایت شرکت برنامه نویسی وب نگاه مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *