۵ فریم ورک برتر PHP برای توسعه وب در سال ۲۰۲۳

اپلیکیشن خود را سفارش دهید.

برای دریافت مشاوره و ثبت درخواست طراحی اپلیکیشن مورد نظر خود، با کارشناسان شرکت وب نگاه تماس بگیرید.

فریم ورک php

پی اچ پی یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی برای سال ها بوده است. پیش پردازنده فرامتن با نام مستعار PHP از سال ۱۹۹۴ در طیف بوده و هنوز هم مورد تقاضا است. اگرچه در حال حاضر جایگاه پیشرو ندارد، اما همچنان یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی برای توسعه برنامه های کاربردی وب است.

PHP توسط ۷۷.۴ درصد از تمام وب سایت ها از جمله فیس بوک، پینترست، یاهو و ویکی پدیا استفاده می شود.

چه پروژه توسعه وب شما خیلی پیچیده باشد و چه به یک برنامه وب سریعتر و قابل اعتمادتر نیاز داشته باشید، PHP می تواند به شما در دستیابی به همه این موارد کمک کند. با این حال، پیچیدگی کدنویسی امروزه به طور قابل توجهی افزایش یافته است و برای توسعه دهندگان دشوارتر می شود تا فرآیند توسعه را از ابتدا شروع کنند، زیرا برنامه نویسی فرآیندی زمان بر است. اینجاست که فریمورک‌های PHP وارد عمل می شوند.

فریم ورک پی اچ پی چیست؟

فریمورک پی اچ پی بستری برای ایجاد برنامه های کاربردی وب است. به طور کلی، فریم‌ورک‌های PHP حاوی کتابخانه‌هایی با توابع و کلاس‌های از پیش بسته‌بندی‌شده هستند که به حذف مقدار کدهایی که توسعه‌دهندگان باید از ابتدا بنویسند، کمک می‌کند. استفاده از فریمورک‌های PHP به یک روش رایج تبدیل شد، زیرا اجازه می‌دهد تا از کارهای معمول و تکراری (اعتبارسنجی، پاک‌سازی داده‌ها، و عملیات CRUD) اجتناب شود، زمان توسعه را افزایش می‌دهد، تعداد خطاها را کاهش می‌دهد، امنیت و کیفیت کلی کد را افزایش می‌دهد. .

چرا از یک فریمورک پی اچ پی استفاده کنیم؟

در زیر چند دلیل اصلی برای استفاده از چارچوب های PHP برای پروژه توسعه وب خود آورده شده است.

زمان توسعه تسریع شده

از آنجایی که چارچوب های PHP دارای کتابخانه ها و ابزارهای داخلی هستند، زمان توسعه را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. نیازی به اختراع مجدد چرخ نیست زیرا عملکردها و کلاس های کتابخانه از شیوه های استاندارد توسعه وب پیروی می کنند و به خوبی آزمایش شده اند.

امنیت

امروزه تعداد زیادی آسیب پذیری برنامه های وب وجود دارد. برنامه های کاربردی وب یکی از محبوب ترین اهداف حملات هکرها هستند زیرا دسترسی آسان به مخاطبان بیشتری را امکان پذیر می کنند. استفاده از یک چارچوب PHP با کتابخانه های با کیفیت بالا که به خوبی تست شده اند، احتمال حملات هکرها را کاهش می دهد. چارچوب‌های خوب دارای پاکسازی داده‌ها هستند و در برابر آسیب‌پذیری‌های رایج محافظت می‌کنند.

قابلیت نگهداری

PHP Frameworks از refactoring کد پشتیبانی می کند و توسعه DRY (Don’t Repeat Yourself) را تقویت می کند. در نتیجه پایگاه کد نیاز به نگهداری کمتری دارد. جدا از آن، فریمورک‌های PHP خواندن و درک کد را برای بازیکنان تیم آسان می‌کنند تا هر توسعه‌دهنده‌ای بتواند پروژه را ادامه دهد و توسعه را ادامه دهد.

بهترین فریمورک‌های پی اچ پی در سال ۲۰۲۳ کدامند؟

امروزه فریم ورک های PHP بسیار متنوع است و همه آنها مزایا و معایب خود را دارند. بنابراین، انتخاب مواردی که واقعاً مناسب این یا آن پروژه هستند، پیچیده است. در این مقاله به چند جنبه مهم اشاره می کنیم که باید قبل از انتخاب فریم ورک PHP در نظر بگیرید.

سادگی یادگیری و استفاده یکی از جنبه های مهم یک چارچوب است. در حالی که برخی از فریم ورک‌های PHP بصری و مبتدی هستند، برخی دیگر منحنی یادگیری تند دارند.

محبوبیت یک چارچوب نیز نقش مهمی ایفا می کند. هرچه جامعه حمایت کننده یک چارچوب بیشتر باشد، یافتن پاسخ در تنگنا آسان تر خواهد بود. یک چارچوب PHP با یک جامعه بزرگ، به خوبی آزمایش شده و مستند شده است.

مناسب بودن برای یک پروژه خاص مجموعه مناسبی از ویژگی هایی است که یک چارچوب PHP ارائه می دهد. یک چارچوب با ویژگی‌های خوب می‌تواند برای یک پروژه کوچک بسیار زیاد باشد و بالعکس یک چارچوب با ویژگی‌های ضعیف ممکن است فاقد جنبه‌های لازم برای یک پروژه در مقیاس بزرگ باشد. این همه به الزامات فنی یک پروژه خاص بستگی دارد. با این حال، مهم است که چارچوب انتخاب شده از پایگاه داده انتخابی پشتیبانی کند و بتواند با وب سروری که در آن مستقر می شوید استفاده شود.

بیایید نگاهی به محبوبیت برخی از فریمورک ها بیندازیم و بفهمیم که کدام فریم ورک ها با پروژه شما سازگاری بیشتری دارند.

لاراول

لاراول یک فریم ورک PHP نسبتا جدید و در عین حال بسیار محبوب است. در سال ۲۰۱۱ منتشر شد و به سرعت پله های موفقیت را طی کرد و به عنوان محبوب ترین چارچوب وب در سال ۲۰۲۳ رتبه بندی شد. محبوبیت عظیم لاراول را می توان به توانایی آن در مدیریت برنامه های پیچیده وب با امنیت و سرعت کامل در مقایسه با سایر چارچوب ها نسبت داد. . همچنین فرآیند توسعه را با تسهیل وظایف رایج مانند جلسات، مسیریابی، صف بندی و احراز هویت ساده می کند.

توسعه دهندگان PHP اغلب لاراول را ترجیح می دهند زیرا دارای ویژگی های عالی مانند کتابخانه های شی گرا و برخی از موارد از پیش نصب شده است. پیاده سازی این کتابخانه ها بسیار آسان است و دارای بسیاری از ویژگی های پیشرفته مانند رمزگذاری، تنظیم مجدد رمز عبور، بررسی فعال کاربر، هش کردن و بسیاری موارد دیگر است.

محیط پروژه یکپارچه لاراول به توسعه دهندگان کمک می کند تا کارها را به راحتی مدیریت کنند. توسعه وب پیچیده را با ارائه یک رویکرد کدنویسی ساختاریافته ساده می کند. این یک ابزار داخلی به نام Artisan دارد که برای ساده کردن کارهای پیچیده طراحی شده است که بسیاری از توسعه دهندگان از انجام دستی آن اجتناب می کنند. علاوه بر این، به دلیل در دسترس بودن اسناد گسترده و فراوانی آموزش های آنلاین، یادگیری و شروع با آن آسان است.

طراحی اپلیکیشن

سمفونی

Symfony تنها فریمورک PHP است که دقیقاً از استانداردهای PHP و وب پیروی می کند. این یک چارچوب PHP منبع باز بالغ و قابل اعتماد با معماری MVC است که برای ساخت برنامه های کاربردی وب پیچیده با کارایی بالا طراحی شده است. با توجه به معماری مبتنی بر مدولار، Symfony یک گزینه عالی برای ساخت برنامه های بسیار مقیاس پذیر است.

مانند سایر فریم ورک‌های PHP، Symfony از معماری مدل-نما-کنترلر (MVC) پشتیبانی می‌کند که با جدا نگه داشتن منطق تجاری و لایه‌های ارائه، امکان ساده‌سازی و تسریع توسعه برنامه‌های کاربردی وب بزرگ را فراهم می‌کند. معماری MVC آن نیز به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا بدون صرف تلاش و زمان اضافی، عملکردهای جدیدی را اضافه کنند.

علاوه بر منبع باز بودن، Symfony برای استفاده آسان است. به راحتی می توان آن را بر روی چندین پلت فرم نصب و پیکربندی کرد. علاوه بر این، به دلیل ماهیت انعطاف پذیر آن، Symfony می تواند برای نیازهای خاص طراحی شود. در عین حال، به دلیل ماهیت مستقل از موتور پایگاه داده، توسعه دهندگان می توانند با توجه به اندازه و نیازهای پروژه، از پایگاه های داده رایج استفاده کنند.

همچنین می‌توانید مقایسه بی‌طرفانه Symfony در مقابل Laravel را بخوانید تا تصمیم بگیرید کدام چارچوب برای پروژه شما مناسب‌تر است.

یییی

Yii – مخفف Yes, it is! – یک چارچوب جهانی شی گرا و مبتنی بر مؤلفه برای توسعه انواع برنامه های کاربردی وب است. راه‌اندازی آن آسان است و مجموعه‌ای قوی از ویژگی‌های امنیتی را ارائه می‌دهد که امکان ایجاد برنامه‌های کاربردی تجارت الکترونیک بسیار امن، سیستم‌های مدیریت محتوا، انجمن‌ها، پورتال‌ها و بسیاری موارد دیگر را فراهم می‌کند.

Yii به دلیل توانایی اش در ارائه سرعت و عملکرد و همچنین به توسعه دهندگان برای رفع نیاز به نوشتن عبارات تکراری SQL بسیار محبوب است، زیرا آنها می توانند داده های پایگاه داده را بر حسب اشیاء مدل کنند. علاوه بر آن، بسیار توسعه پذیر است و به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا تقریباً هر قطعه از کد هسته را سفارشی یا جایگزین کنند. آخرین اما نه کم اهمیت، Yii جامعه بزرگی از توسعه دهندگان دارد. با پشتیبانی قوی جامعه، توسعه‌دهندگان می‌توانند مشکلات را در انجمن‌ها ارسال کنند و کمک بگیرند.

ما همچنین Laravel و Yii را برای شما مقایسه کرده ایم تا بهتر بفهمید کدام یک را انتخاب کنید.

CakePHP

CakePHP هر دو فراز و نشیب داشته است، اما پس از انتشار نسخه ۳.۷، این فریم ورک توانست موقعیت خود را تقویت کند.

CakePHP توسعه برنامه های کاربردی پیچیده در مقیاس بزرگ را ساده می کند و به ساخت وب سایت هایی با ویژگی های بصری چشمگیر کمک می کند. این امکان ایجاد بخش‌های کد را فراهم می‌کند که می‌توانند برای بسیاری از پروژه‌های دیگر مورد استفاده مجدد قرار گیرند و بسیاری از کمک‌کننده‌ها و مؤلفه‌های افزونه را فراهم می‌کند، بنابراین تلاش توسعه‌دهندگان برای نوشتن همه چیز به تنهایی صرفه‌جویی می‌شود. علاوه بر این، از آنجایی که بر اساس مفهوم CRUD (ایجاد، خواندن، به روز رسانی و حذف) است، یادگیری CakePHP آسان است. این بسیار مفید است زیرا می توانید یک نمای اولیه از برنامه خود را با یک خط کد مشاهده کنید.

با توجه به MVC، CakePHP اجازه می دهد تا هر درخواستی را در پایگاه داده ذخیره کنید. در صورت نیاز به هر گونه تغییر در پایگاه داده، توسعه دهندگان می توانند مدل ها را بر اساس نیازهای پروژه درج، حذف و اصلاح کنند. مدل ها داده ها را با منطق همکاری می کنند و در پایگاه داده ذخیره می کنند. با این الگو، جدا کردن منطق از ارائه بسیار آسان است که برای برنامه ها و سایت های بزرگ بسیار مفید است.

CodeIgniter

CodeIgnitor بیش از ۱۴ سال است که یک چارچوب برجسته PHP بوده است و هنوز اهمیت خود را از دست نداده است. این چارچوب PHP منبع باز مجموعه ای غنی از قابلیت ها را در اختیار توسعه دهندگان و کاربران خود قرار می دهد. این با طبقه بندی داده های عالی همراه است و بنابراین اجرای مدیریت پروژه وب بهتر را فراهم می کند زیرا داده ها تحت الگوهای سازماندهی فایل مجزا قرار می گیرند. یکی دیگر از مزایای بزرگ استفاده از CodeIgniter این است که امکان توسعه سریعتر وب را فراهم می کند. این نیازی به توسعه دهندگان ندارد که همیشه از کتابخانه های شخص ثالث استفاده کنند.

CodeIgniter حاوی بسیاری از ابزارهای امنیتی داخلی است تا به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که چگونه می خواهند از برنامه های خود محافظت کنند. علاوه بر این، این چارچوب به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا به سرعت و به آرامی خطاها را مدیریت کنند. تنها کاری که آنها باید انجام دهند این است که یک خط کد را تایپ کنند تا اشتباهات نمایش داده شوند.

CodeIgniter قابل اعتماد، سبک و در استفاده ساده است. همچنین درک آن در مقایسه با سایر فریمورک ها آسان تر است. توسعه دهندگان به راحتی می توانند ویژگی های آن را تغییر دهند و پایگاه داده را به روش های مختلف تغییر دهند، به عنوان مثال، با افزودن و حذف ستون ها از جداول از طریق پایگاه داده.

جمع بندی: کدام چارچوب PHP برای شما مناسب است؟

فریمورک های PHP می توانند به طور قابل توجهی فرآیند توسعه را ساده کرده و حجم کار را کاهش دهند. با این حال، همه فریم ورک ها منحصر به فرد هستند و ویژگی های متفاوت و در عین حال شگفت انگیزی را ارائه می دهند. به این ترتیب، تصمیم گیری در مورد چارچوب برای انتخاب باید به عوامل مختلفی مانند سادگی، امنیت، مقیاس پذیری، سهولت استفاده و بسیاری موارد دیگر بستگی داشته باشد. بنابراین، پیشنهاد ما این است که ابتدا نیازهای پروژه خود را مشخص کنید و سپس مناسب ترین فریم ورک PHP را انتخاب کنید.

اگر برای تجزیه و تحلیل الزامات تجاری پروژه خود و انتخاب یک پشته فناوری مناسب به کمک نیاز دارید، می توانید به تیم متخصص ما مراجعه کنید. معماران و توسعه دهندگان مجرب ما مورد تجاری شما را بررسی می کنند و بهترین راه حل مناسب را به شما ارائه می دهند.