معرفی فریمورک Native PHP

مقدمه با پیشرفت تکنولوژی و عرضه و تقاضای روزافزون موارد مرتبط با آن، اموری مانند توسعه نرم‌افزارها هر روز آسان‌تر می‌شود. قوی‌تر شدن پردازنده‌ها موجب این شد که برنامه‌های چندسکویی بسیار راحت اجرار شوند
Native PHP

اپلیکیشن خود را سفارش دهید.

برای دریافت مشاوره و ثبت درخواست طراحی اپلیکیشن مورد نظر خود، با کارشناسان شرکت وب نگاه تماس بگیرید.

مقدمه با پیشرفت تکنولوژی و عرضه و تقاضای روزافزون موارد مرتبط با آن، اموری مانند توسعه نرم‌افزارها هر روز آسان‌تر می‌شود. قوی‌تر شدن پردازنده‌ها موجب این شد که برنامه‌های چندسکویی بسیار راحت اجرار شوند. بدین ترتیب تنها با فراگیری یک زبان برنامه نویسی سطح بالا، می‌توان برنامه‌های خلاقانه‌ای طراحی کرد. یکی از به‌روزترین فریمورک‌های ساخته‌شده برای توسعه نرم‌افزارهای دسکتاپ، فریمورک Native PHP است. استفاده از آن برای برنامه نویسان یک مزیت بزرگ خواهد بود؛ چرا که تنها با فراگیری زبان‌های CSS، HTML، PHP و Javascript، قادر خواهند بود نرم‌افزارهای دسکتاپ را توسعه دهند. البته باید دید که این فریمورک کاربردی، در مقابل رقیبان خود همچون فریمورک فلاتر تا چه حد می‌تواند بازی را به نفع خود تغییر دهد. در ادامه به بررسی ساختار و مزایای فریمورک Native PHP می‌پردازیم.

ساختار فریمورک Native PHP

این فریمورک دقیقا همان PHP می‌باشد که بر روی سرور اجرا می‌گردید. با این فرق که به صورت زنده‌تر و مستقیم درون هسته برنامه اجرا می‌شود؛ درست مثل Java و Python که هم بر روی سرور اجرا می‌شوند و هم برای دسکتاپ دارای فریمورک UI هستند. به بیان دقیق‌تر، در Native PHP مجموعه‌ای از کلاس‌ها افزوده شده است که که برای نمایش پنجره‌ها و کنترل وضعیت برنامه در سیستم عامل استفاده می‌شود. البته این فریمورک یک بسته مکمل می‌باشد که بر روی فریمورک‌های دیگر مانند الکترون و تاوری، نصب و اجرا می‌شود. Native PHP یک سکو بالاتر از فریمورک‌های گفته‌شده قرار می‌گیرد تا به جای آن‌ها عمل کند و با پشتیبانی از هر دو، یک سری کلاس واحد را ایجاد نماید. این عمل کمک می‌کند تا برنامه بسیار سریع‌تر آماده شود. سوالی که مطرح می‌شود، این است که با وجود فریمورک‌های متعدد و قوی دیگر، چه احتیاجی به چنین فریمورکی است؟ می‌توان این‌گونه به این سوال پاسخ داد که افرادی که به زبان PHP مسلط هستند، بدون احتیاج به یاد گرفتن فریمورک‌های دیگر می‌توانند با همان دانش قبلی به توسعه نرم‌افزارهای دسکتاپ بپردازند. Native PHP اساسا فریمورکی برای رابط کاربری نیست اما می‌تواند با فریمورک‌های دیگر برای ایجاد آن استفاده شود. نکته اصلی این‌جاست که باید دید این نوع برنامه‌ها تا کجا جای پیشرفت دارند. معمولا وقتی که چندین فریمورک به صورت همزمان استفاده می‌شوند، این دغدغه به وجود می‌آید که یکی از آن‌ها از دور خارج شود و برنامه نویس ناچار شود برنامه را از نو، بازنویسی نماید. به همین دلیل، پیشنهاد می‌شود که از همان نخست یک فریمورک خوب و مناسب را برای کار خود انتخاب کنیم تا در ادامه روند، به هیچ مشکلی برنخوریم. در ضمن، هرچه تعداد سکوها در پس‌زمینه برنامه زیادتر شود، به همان مقدار سرعت پردازش برنامه کاهش خواهد یافت. البته در پردازنده‌های جدید که بسیار قدرتمند هستند، این کاهش سرعت اصلا حس نمی‌شود.

سفارش طراحی اپلیکیشن و برنامه نویسی اختصاصی

تماس

مزایای فریمورک Native PHP

این فریمورک بسیار انعطاف‌پذیر، توانسته با هسته فریمورک‌ها ارتباط خوبی برقرار نماید و توسط آن می‌توانید تقریبا هر نوع برنامه‌ای را توسعه دهید. کلاس‌های Native PHP کار برنامه نویسی را ساده‌تر می‌کنند و برای توسعه آنلاین نرم‌‌افزار دیگر نیاز نیست که هم در لاراول و هم در الکترون از دو زبان مجزا استفاده کنید. تنها کافی است فریمورک Native PHP را درون هر دو فریمورک نصب نماییم و سپس به توسعه نرم‌افزار مورد نظرمان بپردازیم. البته منظور از این عبارت، یکدست بودن کدهای بک‌اند در پس‌زمینه برنامه می‌باشد. چرا که کدهای فرانت‌اند کمی متفاوت‌تر خواهند بود. اما در کل باید گفت که انجام این عمل، بسیار بهتر و هوشمندانه‌تر از بازنویسی تمام کدها خواهد بود. این فریمورک قادر است پروژه‌های تحت وب که با PHP توسعه یافته‌اند را به پروژه‌های دسکتاپ تبدیل نماید. به طور کلی مزیت‌های فریمورک Native PHP عبارتند از:
  • مدیریت پنجره
  • مدیریت منو
  • مدیریت فایل
  • پشتیبانی از پایگاه داده (SQLite)
  • اعلان‌های بومی
همچنین فریمورک Native PHP بر روی زبان PHP و فریمورک‌های زیرمجموعه آن استفاده می‌شود که عبارتند از:
  • PHP
  • الکترون
  • تاوری
  • لاراول
  • سمفونی
  • استاتیک PHP CLI

فریمورک Native PHP چیستچرخه عمر برنامه Native PHP

در همان نخست که برنامه آغاز به کار می‌کند، یک سری دستورات خاص جهت اطمینان از اجرای صحیح برنامه، به صورت پیشفرض اجرا می‌گردند که شامل موارد زیر هستند:
  1. فریمورک تاوری یا الکترون برای نمایش پنجره ویندوز شروع به اجرا شدن می‌کند.
  2. Native PHP php artisan migrate جهت اطمینان از به‌روز بودن پایگاه داده برنامه اجرا می‌شود.
  3. Native PHP php artisan serve جهت شروع راه‌اندازی سرور توسعه PHP اجرا می‌شود.
  4. فریمورک، برنامه شما را با اجرای boot به پیش می‌برد. (Native App Service Provider)
  5. علاوه بر متد بوت، هسته Native PHP یک رویداد را ارسال می‌کند که به صورت زیر است:
Native\Laravel\Events\App\ApplicationBooted از این سرویس می‌توانید جهت تقویت برنامه خود استفاده نمایید. به طور مثال می‌توانید یک پنجره باز کنید، میان‌برهای عمومی را ثبت کنید و یا منوی برنامه خود را پیکربندی کنید.

نحوه استفاده از فریمورک Native PHP

قبل از هر چیزی، نصب کردن فریمورک Native PHP احتیاج به نصب موارد زیر دارد تا برای اجرا آماده شود:
  1. PHP 8.1
  2. لاراول ۹ یا بالاتر
  3. NPM
  4. Composer
با اجرای کد زیر خواهید توانست هسته الکترون را به همراه فریمورک Native PHP بر روی لاراول نصب نمایید: Composer require native php\electron سپس بایستی نصب‌کننده پکیج آن را با کمک Artisan نصب نمایید تا فریمورک شما برای اجرا شدن در دسکتاپ آماده گردد. Php artisan native: install بعد از اجرای کد زیر، برنامه اولیه اجرا خواهد شد و شما خواهید توانست پنجره اولیه برنامه را مشاهده نمایید: Php artisan natives: serve پس از مراحل بالا و در مرحله پیکربندی، یک فایل با نام config/native.php. درون پروژه شما ایجاد می‌گردد که خواهید توانست تمامی تنظیمات مورد نظر خود را درون آن انجام دهید. این فایل شامل کدهای زیاد و مخصوص می‌باشد. سخن پایانی امروزه کمتر کسی است که از رونق و محبوبیت حرفه کارآمد برنامه‌ نویسی بی‌خبر باشد. برنامه نویسان با یادگیری زبان‌های مختلف، تلاش می‌کنند تا برنامه‌‌ها را به بهترین شکل ممکن توسعه دهند. یکی از بهترین ابزارها برای تبدیل و توسعه برنامه‌ها به نسخه دسکتاپ، فریمورک Native PHP است که کار با آن بسیار ساده‌تر، سریع‌تر و راحت‌تر انجام می‌گیرد. اگر قصد ورود به حوزه برنامه نویسی و استخدام شدن در شرکت برنامه نویسی را دارید بلاشک یادگیری فریمورک نیتیو پی اچ پی مسیر شما را هموارتر خواهد کرد. مزایا، کاربردها و طرز کار با این فریمورک کاربردی و انعطاف‌پذیر را برشمردیم. این فریمورک 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *