معرفی روش‌های کسب درآمد دلاری از برنامه نویسی

راه های کسب درآمد دلاری با برنامه نویسی

مقدمه:

اگر شما یک برنامه نویس ماهر باشید جالب است بدانید که می‌توانید با مهارت خود، کسب درآمد دلاری داشته باشید.

شما می‌توانید از طریق راه‌های گوناگون از جمله گرفتن پروژه‌ از سایت‌های فریلنسری، توسعه و فروش نر‌م‌افزارها، آموزش برنامه نویسی و… درآمد بسیار زیادی را تجربه کنید.

در ادامه‌ این مقاله بهترین راه‌های کسب درآمد دلاری از طریق برنامه نویسی را به شما آموزش خواهیم داد.

 بهترین زبان‌های برنامه نویسی برای کسب درآمد دلاری

انتخاب زبان مناسب، یکی از رایج‌ترین دغدغه‌های برنامه نویسان است.

زبان‌های برنامه نویسی بسیار متنوع و گسترده هستند و با استفاده از اغلب آنها میتوانید درآمد مناسبی داشته باشید؛ اما در این قسمت از مقاله، زبان‌هایی معرفی شده‌اند که بیشترین تقاضای بیل‌المللی را دارند.

سفارش طراحی اپلیکیشن و برنامه نویسی اختصاصی

تماس

PHP: این زبان یکی از ابزارهای اصلی و پرکاربرد در توسعه‌ی وب است. زبان PHP برای توسعه اپلیکیشن‌ها و وبسایت‌های وب به کار میرود.

پایتون: پایتون یک زبان قدرتمند و همه‌منظوره است که در حوزه‌های مختلف توسعه وب، هوش مصنوعی، تحلیل داده و اتوماسیون به کار می‌رود. این زبان برنامه نویسی، قواعد دستوری قابل فهم و ساده‌ای دارد که باعث میشود برنامه نویسان با سرعت بیشتر برنامه‌های خود را ایجاد کنند و توسعه دهند.

جاوا: یک زبان بسیار قوی و پراستفاده‌است که جهت توسعه‌ نرم‌افزار‌های قابل حمل، وب و سرور به کار میرود. زبان برنامه نویسی جاوا می‌تواند روی سیستم‌عامل‌های گوناگون و ماشین‌های مجازی جاوا اجرا شود.

جاوا اسکریپت: جاوا اسکریپت یکی از زبان‌های پرکاربرد و متن‌باز است که معمولا برای افزودن عملکرد‌های تعاملی به صفحات وب استفاده می‌شود. این زبان در مرورگرهای وب نیز قابل اجرا است.

زبان C: از ویژگی‌های این زبان، عملکرد سریع و کارایی گسترده‌اش است که باعث می‌شود همواره میان برنامه نویسان محبوب باقی بماند. این زبان برای توسعه‌ پروژه‌های سیستمی با کارایی بالا به کار گرفته می‌شود. 

C++: زبان برنامه نویسی C++ بر پایه‌ی زبانC ساخته‌ شده و یکی از قدرتمند‌ترین‌های برنامه نویسی است.  این زبان جهت توسعه‌ نرم‌افزار‌ها، بازی‌ها، برنامه‌های پیچیده و سیستم‌های جاسازی‌شده، به کار می‌رود.

C#: زبان C# یک زبان برنامه نویسی شئ گرا است که جهت توسعه‌ برنامه‌های تحت وب، دسکتاپ، موبایل و سمت سرور طراحی شده است. یکی از ویژگی‌های مثبت زبان سی‌شارپ، پشتیبانی از پلتفرم‌های مختلف است که باعث می‌شود بتوانیم پروژه‌هارا بین سیستم‌های گوناگون، انتقال دهیم.

شما تا اینجا با پرتقاضاترین و محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی آشنا شده‌اید. اما نکته‌ی مهم این است که مهارت و تسلط داشتن در هر زبان‌ برنامه نویسی، بسیار مهم‌تر از نوع زبان است. حقیقت این است که برای انجام دادن پروژه‌ها و اشتغال به کار، شما باید به زبان انتخابی‌تان تسلط کافی داشته‌باشید.

 راه‌های کسب درآمد دلاری از طریق برنامه نویسی

برنامه نویسان راه‌های مختلفی برای کسب درآمد، پیش رو دارند. در ادامه‌ی مقاله با تعدادی از این روش‌ها آشنا خواهیم شد.

۱ . گرفتن پروژه از سایت‌های فریلنسری :

 از اولین و بهترین راه‌های کسب درآمد دلاری، ثبت‌نام در سایت‌های فریلنسری است.

شما با ثبت‌نام در این سایت‌ها، میتوانید رزومه‌ی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. همچنین در این سایت‌ها، کارفرماها پرو‌ژه‌‌های خود را ثبت میکنند و شما می‌توانید مناسب‌ با توانایی‌های خود و شرایط پروژه‌، آن را به عهده بگیرید و پس از پایان کار، درآمد خود را دریافت کنید. البته که سایت‌ها بخش کمی از درآمد شما  را به عنوان کارمزد، کم می‌کنند.

۲ . توسعه و فروش نرم‌افزارها و پروژه‌های مستقل

شما می‌توانید با استفاده از دانش‌ شخصی خودتان، پروژه‌های مستقل خود را طراحی نمایید؛ از جمله نرم‌افزار‌ها‌ی مختلف مانند بازی‌ها

سپس می‌توانید به کمک ابزارهای خارجی به بازارهای جهانی مثل اپ‌استور‌ها یا مارکت‌پلیس‌های بین‌الملل، نرم‌افزارتان را به فروش برسانید و درآمد دلاری کسب کنید.

۳ . توسعه و فروش پلاگین‌ها 

برنامه نویسان می‌توانند در صورت داشتن توانایی توسعه‌ پلاگین‌ها و افزونه‌ها برای پلتفرم‌ها و نرم‌افزار‌های مختلف، از این مهارت برای کسب درآمد دلاری استفاده کنند. اگر شما جزو آن دسته از برنامه نویسان هستید، میتوانید به توسعه‌ افزونه‌های مرورگر، فتوشاپ، وردپرس و… بپردازید.

درآمد دلاری از برنامه نویسی۴ . کسب درآمد از طریق آموزش برنامه نویسی

با توجه رشد روزافزون صنعت فناوری اطلاعات و نرم‌افزار، تقاضا برای یادگیری این حرفه در میان مردم بسیار زیاد شده‌است. اگر شما یک برنامه نویس حرفه‌ای و متخصص در کار خود هستید، می‌توانید از طریق طراحی و ارائه‌ دوره‌های آموزشی گوناگون در زمینه‌های مختلف برنامه نویسی، درآمد بسیاری کسب کنید.

توجه داشته‌باشید که داشتن مهارت و تخصص کافی، در این کار بسیار اهمیت دارد.

۵ . طراحی و فروش قالب وبسایت 

افرادی که قصد ساخت یک وبسایت را دارند معمولا به دنبال قالب‌های سایت آماده هستند تا مورد استفاده قرار دهند. در صورتی که یک توسعه دهنده‌ وب باشید، میتوانید از طریق طراحی قالب‌های متنوع و گوناگون وبسایت، آنها را در سایت‌های فروش قالب به  اشتراک بگذارید و درآمد دلاری به دست بیاورید.

۶ : فروش کتابخانه‌ها 

اگر شما برنامه نویسی هستید که توانایی توسعه‌ کد‌ها و کتابخانه‌های کاربردی برای سایر برنامه نویسان را  دارید، می توانید این کتابخانه‌ها را به صورت محصولات آماده و بسته‌بندی‌شده در فروشگاه‌های آنلاین به فروش برسانید و درآمد کسب کنید.

چگونه پس از کسب درآمد دلاری از طریق برنامه نویسی، آن را نقد کنیم؟

کاربران ایرانی به دلیل تحریم‌های بین‌المللی، نمی‌توانند حساب بین‌المللی داشته باشند.

 از این جهت قطعا یکی از سوالات پررنگ در ذهن شما و دیگران این است که «چگونه درآمد دلاری خود را به ریال تبدیل کنیم؟»

در ادامه به معرفی راه‌های مختلف تبدیل دلار به ریال می‌پردازیم.

۱ . حساب پی‌پال (Paypal)

پی‌پال یک پلتفرم پرکاربرد برای انتقال و دریافت وجوه آنلاین است. این پلتفرم در بسیاری از کشورها فعال است اما متاسفانه در کشور ما تحریم است و از این جهت ما باید از IP کشورهای دیگر استفاده کنیم.

چندین پلتفرم ایرانی هستند که برای کاربران خود اکانت Paypal تهیه میکنند و کار انتقال و برداشت وجه و تبدیل واحد دلار به ریال را برای شما آسان می‌سازند.

۲ . ارز دیجیتال (تتر)

از مزایای ارزهای دیجیتال این است که به شما این امکان را می‌دهد تا بدون هیچ محدودیتی از هرجای دنیا، وجوه خود را انتقال بدهید یا دریافت کنید.

یکی از انواع ارز‌های دیجیتال «تتر» نام دارد. این ارز قیمتی معادل یک دلار دارد که این میزان همیشه ثابت است و تغییر نمی‌کند.

از مزایای دیگر ارزهای دیجیتال این است که مشمول مالیات نمی‌شوند و با کارمزدی بسیار کم(کمتر از یک دلار) دریافت وجوه را برای شما آسان می‌سازند.

برای تبدیل تتر به ریال نیز میتوانید از صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی استفاده کنید.

سخن پایانی

حقیقت این است که مهم‌ترین مرحله در هر کاری، کسب مهارت و تخصص است. در صورتی که در حوزه‌ کاری خود مهارت کافی دارید، به درآمد کم و ناچیز قانع نشوید و از شیوه‌های کسب درآمد دلاری استفاده نمایید.

البته که همواره باید در نظر داشته باشید که برای کسب درآمد دلاری در هر زمینه‌ای و نه فقط در برنامه نویسی، شما باید تلاش و زمان زیادی را صرف کنید تا به مقصود خود برسید. اما آگاه باشید که تمام این تلاش‌ها ارزشش را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *