در سال 2020، تعداد کاربران منحصر به فرد اینترنت تلفن همراه به رقم 4.28 میلیارد رسید، به این معنی که بیش از 90 درصد از جمعیت جهانی اینترنت از دستگاه های تلفن همراه برای دسترسی به اینترنت استفاده می کنند. روند استفاده از گجت های موبایل برای آنلاین شدن رو به افزایش است و می توان آن را در توسعه فعال شبکه های تلفن همراه و همچنین نوآوری های مداوم در راه حل های توسعه برنامه های تلفن همراه مشاهده کرد.
برای دستیابی به مشتریان بیشتر و ارائه تجارب بهبود یافته به مشتریان، کسب و کارهای بیشتر و بیشتری ساخت برنامه های تلفن همراه را انتخاب می کنند که با جدیدترین نوآوری های دیجیتال قدرتمند شده اند. در این مقاله، ما به برترین روند توسعه اپلیکیشن موبایل که در سال 2022 برجسته خواهند بود نگاه می کنیم و توضیح می دهیم که چگونه می توانند به رشد کسب و کارها کمک کنند.
شرکت برنامه نویسی وب نگاه در توسعه بیش از 3500 طراحی اپلیکیشن موبایل iOS و اندروید تجربه دارد. بنابراین، اگر به دنبال طراحی اپلیکیشن موبایلی هستید که به کسب درآمد کمک می کند، با ایده اپلیکیشن خود با ما تماس بگیرید. دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما را از دست ندهید.
09339017809
ادغام اپلیکیشن اینترنت اشیا (IoT)
اینترنت اشیا، یک شبکه به هم پیوسته از حسگرها و ابزارها، پتانسیل بی حد و حصری برای تغییر نحوه مدیریت خانوارها، مشاغل و کل صنایع دارد. پیش بینی می شود که تا سال 2025 30.9 میلیارد دستگاه اینترنت اشیا در سراسر جهان وجود داشته باشد که 3.5 میلیارد دستگاه اینترنت اشیا از طریق یک شبکه تلفن همراه تا سال 2030 متصل می شوند.
ادغام اینترنت اشیا با برنامه های کاربردی تلفن همراه، این فناوری را به سطح جدیدی می رساند. تنها با یک برنامه تلفن همراه، کاربران میتوانند کل گیاهان یا خانههای هوشمند خود را بدون پرداختن به جزئیات در مورد نحوه عملکرد سیستم کنترل کنند. راهحلهای اینترنت اشیا که توسط برنامههای تلفن همراه با رابطهای ساده و کاربرپسند تقویت شدهاند، میتوانند در صنایع مختلف از مراقبتهای بهداشتی گرفته تا کشاورزی، تولید، خردهفروشی و بسیاری از زمینههای دیگر استفاده شوند.
در اینجا نحوه بهبود اینترنت اشیاء توسط اپلیکیشن های موبایل آمده است:
ارائه یک پلت فرم متمرکز برای چندین دستگاه IoT؛
ارائه مدیریت ساده دستگاه، محدود کردن مقدار قابل توجهی از تنظیمات به 1-2 دکمه.
با دسترسی بیومتریک اپلیکیشن یا احراز هویت دو مرحله ای، امنیت پیشرفته را فراهم کنید.
هنگامی که هر کاربر برنامه تلفن همراه می تواند شبکه اینترنت اشیا را بر اساس ترجیحات خود تنظیم کند، شخصی سازی را افزایش می دهد.
امکان کنترل دستگاه های اینترنت اشیا در هر مکان و هر زمان.
برنامه های کاربردی برای دستگاه های تاشو
در سال 2019 سامسونگ گلکسی زد فولد خود را به دنیا معرفی کرد. مشخص شد که دستگاه های تاشو یک روند جدید در صنعت تولید تلفن همراه است. Statista پیش بینی می کند که نمایشگرهای گوشی های هوشمند تاشو در نهایت بر بازار تسلط خواهند یافت و 75.6 میلیون نمایشگر گوشی هوشمند تاشو در سال 2025 روانه بازار خواهند شد.
دستگاه های تاشو ترکیبی از نمایشگرها را در اختیار کاربران خود قرار می دهند که می توانند برای موقعیت های مختلف تاشو فعال باشند و عملکردهای مختلفی را انجام دهند. بنابراین، تلفنهای همراه میتوانند تجربه کاربری فراگیرتری را با صفحه نمایشهای بزرگ ارائه دهند یا زمانی که دستگاه تا شده است، اعلانهای مهمی را ارسال کنند.
این عملکرد گوشی هوشمند تاشو منجر به رویکردهای جدیدی در توسعه اپلیکیشن موبایل شده است. برای مثال، توسعهدهندگان نرمافزار باید در نظر بگیرند که چگونه برنامههای خود را برای موقعیتهای بسته، مسطح و نیمه باز قابل تغییر اندازه کنند یا عملکرد چندوظیفهای را به برنامه اضافه کنند و آن را به چندین صفحه تقسیم کنند.
توسعه برای دستگاه های پوشیدنی
دستگاه های پوشیدنی اختراع جدیدی در صنعت گجت نیستند، با این حال، محبوبیت آنها در سال 2022 همچنان رو به افزایش خواهد بود. طبق آمار Statista، 722 میلیون دستگاه پوشیدنی در سال 2019 وجود داشت و پیش بینی می شود تعداد آنها تا سال 2022 به بیش از 1 میلیارد برسد.
شرکت های بیشتری از پوشیدنی ها برای توسعه تجارت خود استفاده می کنند. آنها این فناوری را برای بهبود عملکرد نیروی کار خود و افزایش و شخصی سازی تعامل خود با مشتریان اتخاذ می کنند. گزارش Putting Wearables to Work توسط Salesforce نشان میدهد که ۷۶ درصد از کسبوکارها عملکرد خود را بهبود بخشیدهاند و ۸۶ درصد برای سرمایهگذاری بیشتر در این فناوری برنامهریزی کردهاند. در حالی که مطالعه ای توسط اریکسون بیان می کند که 40 درصد از کاربران ساعت های هوشمند به جای استفاده از تلفن های هوشمند ترجیح می دهند با دستگاه های پوشیدنی خود تعامل داشته باشند. علاوه بر این، 43 درصد از پاسخ دهندگان در همین مطالعه معتقدند که تلفن های همراه در نهایت با فناوری پوشیدنی جایگزین خواهند شد.
بسیاری از شرکتهای توسعه نرمافزار گرایشها را در بازار دستگاههای پوشیدنی مشاهده میکنند و شروع به ارائه خدمات ایجاد اپلیکیشن برای ساعتهای هوشمند، عینکهای هوشمند، پایانههای دستی و سایر دستگاههای هوشمند میکنند. این شامل ایجاد UI/UX متعادل و کاربرپسند با عملکردهای قدرتمند و مشتری محور است. به عنوان مثال، Spotify با برنامه پوشیدنی خود مشتریان خود را از نگه داشتن تلفن های هوشمند خود برای دسترسی به لیست های موسیقی خود آزاد می کند و ساعت اپل پرداخت الکترونیکی بدون تماس امکان پرداخت در فروشگاه ها را تنها در یک حرکت می دهد.
فناوری Beacon
فناوری beacon، فرستندههای بیسیم کوچکی که با بلوتوث کمانرژی تغذیه میشوند، بهطور گسترده برای بازاریابی نزدیکی استفاده میشود. این بدان معناست که شرکت ها می توانند با نزدیک شدن به فرستنده، اطلاعات مهم در مورد محصولات خود را به دستگاه های مشتریان بالقوه خود منتقل کنند. این فناوری در فروشگاههای خردهفروشی بیشتر مورد استفاده قرار گرفت، اگرچه به طور گسترده در عرصههای ورزشی، مکانهای کنسرت، فرودگاهها، سالنهای کنفرانس، بیمارستانها، موزهها، مدارس و سایر موارد استفاده میشود.
تجارت سیار
امروزه با توجه به مشتریان بیشتری که مایل به خرید در هر مکان و زمان هستند، بازار تجارت الکترونیک در حال رونق است. طبق آمار Statista، بیش از دو میلیارد نفر در سال 2020 کالاها و خدمات را به صورت آنلاین خریداری می کردند و در همان سال فروش خرده فروشی الکترونیکی از 4.2 تریلیون دلار در سراسر جهان فراتر رفت. علاوه بر این، همه گیری ها باعث رشد فروش تجارت الکترونیکی بیش از 25 درصد در سطح جهان شد. در نظرسنجی دیگری، Statista نشان داد که 65 درصد از پاسخ دهندگان از طریق تلفن همراه خریدهای آنلاین انجام داده اند.
محبوبیت خرید موبایلی در بین کاربران و سودآوری بیشتر برای خرده فروشان در حال افزایش است. محبوب ترین برنامه های تجارت m-Commerce تعداد زیادی از کاربران را جذب می کند، به عنوان مثال. در دسامبر 2020، برنامه تلفن همراه خرید آمازون برای آیفون شامل بیش از 14.4 میلیون کاربر فعال روزانه در ایالات متحده بود، برنامه Walmart روزانه 6.7 میلیون کاربر فعال داشت و OfferUp، بازاری برای C2C، بیش از 4.5 میلیون کاربر آیفون را جمع آوری کرد.
همه این آمار نشان می دهد که mCommerce آینده تجارت الکترونیک است و برنامه های m-Commerce به کانال اصلی خرید آنلاین تبدیل خواهند شد. Insider Intelligence پیش بینی می کند که تا سال 2024، تجارت جهانی خرده فروشی به 4.5 تریلیون دلار خواهد رسید که 69.9٪ از کل فروش خرده فروشی تجارت الکترونیک را تشکیل می دهد.
هوش مصنوعی (AI)
هوش مصنوعی راه حلی فراگیر است که اساس بسیاری از فناوری های نوظهور از تشخیص گفتار تا پردازش حجم وسیعی از داده ها را می سازد. در اینجا نحوه استفاده موثر از هوش مصنوعی در توسعه اپلیکیشن موبایل آورده شده است:
مطالعه الگوهای رفتار کاربر – این به کسب و کارها کمک می کند تا در مورد ترجیحات مشتریان خود بیشتر بیاموزند، رایج ترین الگوهای رفتاری را مطالعه کنند. در نتیجه، شرکتها میتوانند تعامل برند/مشتری خود را تقویت کنند، آن را شخصیتر کنند یا کمپینهای بازاریابی خود را بهتر برنامهریزی کنند و به مشتریان خود کالاها و خدماتی را که واقعاً به آن نیاز دارند توصیه کنند.
رابط کاربری مکالمه – تعامل با برنامه ها را از طریق پیام های صوتی یا پیامک تسهیل می کند و آن را هیجان انگیزتر و شبیه انسان می کند.
استدلال خودکار – این فناوری میتواند کوتاهترین مسیر را محاسبه کند، بهترین قیمتها یا نرخ ارز را ارائه دهد و نکات مفید دیگری را ارائه دهد.
اتوماسیون کارهای روتین – برنامه های تلفن همراه ارتقا یافته با فناوری هوش مصنوعی را می توان برای انجام اقدامات خودکار روزانه برنامه ریزی کرد، به عنوان مثال، خودکار کردن تراکنش ها در یک حساب، نوشتن لیست های پخش، یا راه اندازی دستگاه های اینترنت اشیا، و بسیاری موارد دیگر.
دقت – فناوری هوش مصنوعی در برنامههای تلفن همراه میتواند به سرعت دادهها را برای اشتباهات بررسی کند یا هرگونه اصلاحی را پیشنهاد دهد یا هر اقدام خودکاری را انجام دهد، عامل انسانی را حذف کرده و تعداد اشتباهات احتمالی را به حداقل برساند.
کیف پول موبایل و پرداخت موبایلی
راهحلهای فینتک همچنان خدمات ارائهشده در مؤسسات آجری را مختل میکند و همه چیز را به سمت برنامههای کاربردی تلفن همراه راحت که به صورت آنلاین کار میکنند، سوق میدهد. محبوبیت پرداخت های دیجیتال به سرعت در حال افزایش است. تعداد معاملات غیر نقدی انجام شده در سال 2018 در اروپا و آمریکای شمالی به ترتیب به 192.2 میلیارد دلار و 170 میلیارد دلار رسید و پیش بینی می شود این ارقام تا سال 2023 سه برابر شود و از 490 میلیارد دلار فراتر رود.
طیف گسترده ای از روش های پرداخت ارائه شده توسط صنعت فین تک از انتقال پول و خدمات پرداخت گرفته تا حواله های بانکی و کیف پول های مجازی تا استفاده از ارزهای دیجیتال مبتنی بر فناوری بلاک چین وجود دارد. بسیاری از موسسات بانکی و مالی و همچنین مشاغل تجارت الکترونیکی به شدت به پرداختهای موبایلی متکی هستند و این فناوری به سرعت در حال گسترش به مشاغل دیگر حوزههای صنعتی است.
واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی
واقعیتهای افزوده و مجازی (AR و VR) به کسبوکارها کمک میکند تا واقعاً برجسته باشند و تجربه سطح بعدی را در خدمات مشتری ارائه دهند. در اینجا نحوه استفاده کسب و کارها از AR/VR برای بهبود رویکردهای مشتری آمده است:
خرید بدون تماس – برخی از مشاغل مانند گوچی و ایکیا از لایههای واقعیت افزوده برای مشتریان استفاده میکنند تا محصولات خود را آزمایش کنند. آنها می توانند آنها را امتحان کنند، به عنوان مثال. ساعت یا آرایش جدید، یا تجسم محصولی که می خواهند در هر مکانی بخرند، به عنوان مثال. قرار دادن مبلمان Ikea در خانه برای بررسی اینکه آیا مناسب است یا خیر.
تجربه همهجانبه – زمانی که شرکتها لایههای VR/AR ایجاد میکنند تا مشتریان خود را بهتر درگیر کنند تا با برند یا محصول خود تعامل داشته باشند، به عنوان مثال. کوکاکولا ویژگی های تعاملی ارائه کرده است که مشتریان با استفاده از گوشی های هوشمند خود با آن ها بازی می کنند.
شخصی سازی پیشرفته – مشتریان می توانند با نام تجاری به روش خود ارتباط برقرار کنند، به عنوان مثال. لورآل عطر مردانه جدیدی به نام Only The Brave اختراع کرده است و همراه با این محصول دنیای واقعیت مجازی را منتشر کرده است که در آن کاربران می توانند نحوه رفتار آنها در شرایط سخت را تجربه کنند.
شرکت ها تازه شروع به کشف پتانسیل فناوری VR/AR برای ارتقاء برند و کمپین های بازاریابی کرده اند. با این وجود، انتظار می رود بازار جهانی واقعیت افزوده و واقعیت مجازی بین سال های 2020-2024 به میزان 125.19 میلیارد دلار رشد کند.
چت ربات ها
چت بات ها در دنیای بازاریابی بسیار محبوب شده اند. آنها به کسب و کارها کمک می کنند تا مشتریان خود را بهتر درگیر کنند و تبدیل ها را چندین برابر افزایش دهند. آنها تجربه مکالمه ای را ارائه می دهند، جستجوی محصول و محتوا را تسهیل می کنند، شخصی سازی برند را بهبود می بخشند، و همچنین هزینه های مربوط به پشتیبانی مشتری را کاهش می دهند.
امنیت برنامه برتر
با سرعت دیجیتالی شدن سریع کسب و کار، نیاز به امنیت آنلاین تشدید شده به طور قابل توجهی افزایش یافته است. بر اساس آخرین گزارش CheckPoint در مورد امنیت موبایل، 40 درصد از کل دستگاه های تلفن همراه در برابر حملات سایبری آسیب پذیر هستند. در همین حال، 97٪ از مشاغل در سراسر جهان تهدیدهای تلفن همراه را با چندین بردار حمله تجربه کرده اند. به این دلایل، شرکتهای توسعه نرمافزار دائماً روی بهبود ایمنی اپلیکیشنهای موبایل کار میکنند.
Market and Markets بیان میکند که اندازه بازار امنیت تلفن همراه از 0.3 میلیارد دلار در سال 2019 به 7.2 میلیارد دلار تا سال 2024 خواهد رسید که CAGR 19.4 درصد در دوره پیشبینیشده است. موثرترین شیوههای امنیتی اپلیکیشن در سال 2022 نوشتن کد امن، انتخاب دقیق کتابخانههای توسعه، استفاده از ابزارهای قابل اعتماد برای رمزگذاری دادهها، اجرای احراز هویت سطح بالا، از جمله راهحلهای بلاک چین، استفاده از تشخیص دستکاری، شیوههای بهبود کیفیت QA و دیگران.
تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده
تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده شاخه ای از تجزیه و تحلیل پیشرفته است که به سرعت در حال توسعه است که از داده های تاریخی همراه با یادگیری ماشین و هوش مصنوعی برای تعیین روندها و نتایج آینده استفاده می کند. این به بسیاری از مشاغل الکترونیکی کمک می کند تا فعالیت های مشتری را بهتر ردیابی کنند، توصیه های محصول را بهبود بخشند و شخصی سازی برند را افزایش دهند.
بارزترین مثال استفاده از تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده برای تجارت الکترونیک آمازون است. این شرکت موفق شد فروش خود را تا 29 درصد افزایش دهد و به 12.83 میلیارد دلار برسد پس از تعبیه فناوری توصیهکننده محصول در چندین نقطه در فرآیندهای جستجو و خرید در سال 2012 دور. امروز آمازون به آزمایشهای خود با هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل پیشبینی ادامه میدهد و در نظر گرفته میشود. یکی از موفق ترین شرکت های تجارت الکترونیک در سراسر جهان. درآمد خالص این شرکت در سال 2020 به 386 میلیارد دلار رسید.
طیف گستردهای از کسبوکارها وجود دارند که راهحلهای تحلیلی پیشبینیکننده را در برنامههای تلفن همراه خود ترکیب میکنند. طبق گزارش تحقیقات بازار ZION، بازار جهانی تجزیه و تحلیل پیشبینیکننده تا سال 2022 به ارزش تقریبی 10.95 میلیارد دلار در CAGR حدود 21 درصد بین دوره پیشبینیشده خواهد رسید.
برنامه های درخواستی
برنامههای درخواستی، پلتفرمهای خدماتی هستند که به عنوان واسطه کار میکنند و به ارتباط مشتریان با ارائهدهندگان خدمات مورد نیاز کمک میکنند. محبوب ترین آنها Uber، Netflix، Bloom That، TaskRabbit و دیگران هستند. آنها به مشتریان کمک میکنند خدمات یکبار مصرف مورد نیاز از نظافت خانه گرفته تا پیادهروی با سگ و اپلیکیشنهای رزرو پرواز را پیدا کنند.
محبوبیت خدمات بر اساس تقاضا در حال رشد است و با تغییر در رفتار مصرف کننده ایجاد می شود. امروزه مشتریان خدمات راحتتر، سریعتر و سادهتر را طلب میکنند. بنابراین، تعداد برنامه های درخواستی تنها در سال 2022 افزایش خواهد یافت.
یکپارچه سازی رایانش ابری
برنامه های کاربردی تلفن همراه مبتنی بر فناوری رایانش ابری مزایای زیادی نسبت به توسعه سنتی برنامه های تلفن همراه دارند و بسیاری از مشاغل در حال حاضر برنامه های تلفن همراه خود را با ابر یکپارچه می سازند. این برنامه ها می توانند بر روی هر دستگاه تلفن همراه مستقل از سیستم عامل خود اجرا شوند. این بدان معنی است که آنها کاملاً با اندازه های مختلف صفحه نمایش و ویژگی های تلفن هوشمند مطابقت دارند. علاوه بر این، برنامههای تلفن همراه از راه دور از طریق اینترنت تحویل داده میشوند، با استفاده از ظرفیت ابر بهجای تلفن هوشمند، عملکرد بسیار سریعتری دارند و ذخیرهسازی دادههای پیشرفتهتری دارند.
بر اساس گزارش بازار هوش موتوری، بازار ابر موبایل در سال 2020 30.71 میلیارد دلار تولید کرده است و پیش بینی می شود تا پایان سال 2026 با CAGR 25.28 درصد در دوره پیش بینی شده، 118.70 میلیارد دلار افزایش یابد.
بیشتر بخوانید: نحوه ارسال پیام به شخصی که شما را در واتس اپ بلاک کرده است
برنامه های فوری
برنامه های فوری یکی دیگر از نوآوری ها در حوزه توسعه تلفن همراه است. مروری بر محتوای برنامه را تسهیل می کند و از نیاز به نصب برنامه جلوگیری می کند. این به مشتریان امکان میدهد به سرعت تصمیم بگیرند که آیا میخواهند اپلیکیشن خاصی را روی تلفن خود داشته باشند یا خیر و همچنین به کسبوکارها کمک میکند تا مشتریان بالقوه خود را راحتتر با محتوایی که ارائه میکنند آشنا کنند.
برنامههای فوری در قالب URL ارائه میشوند و میتوانند به سادگی در نتایج جستجو، رسانههای اجتماعی، پیامها، سایر برنامهها، چراغها و غیره ادغام شوند. به گفته پرافول، مدیر پروژه Google Play Instant، با فناوری برنامههای فوری، برنامههای تلفن همراه میتوانند تجربه کنند. تا 19% در نصب اضافی.
در حال حاضر، اپلیکیشنهای فوری محبوبیت کمی در میان کسبوکارها دارند، با این وجود، این فناوری پتانسیل بالایی برای به کارگیری آن در سال 2022 دارد.
خلاصه
امروزه، بسیاری از موفقیت های تجاری به راه حل های دیجیتالی توسعه یافته توسط یک شرکت بستگی دارد. وقتی نوبت به ارائه خدمات عالی به مشتریان و ایجاد صدای برند ثابت می رسد، بسیاری از شرکت ها ساخت اپلیکیشن های موبایل را ترجیح می دهند.
در بیشتر موارد، فقط توسعه یک راه حل موبایل کافی نیست. این نیاز به ارتقاء مستمر دارد و باید با خواسته های مشتری هماهنگ باشد. به همین دلیل است که شرکت ها توجه زیادی به روند توسعه اپلیکیشن موبایل دارند. این به آنها کمک می کند تا برنامه های تلفن همراه خود را با جدیدترین نوآوری های فناوری به روز نگه دارند و بنابراین در بازار مرتبط و برای مصرف کنندگان مفید باقی بمانند.