توسعه اپلیکیشن موبایلی کراس پلتفرمی

اپلیکیشن موبایلی کراس پلتفرمی

اپلیکیشن های موبایل برای بسیاری از مشاغل در صنایع مختلف تبدیل به یک الزام شده است. ضروری است که چنین برنامه هایی به طور یکپارچه بر روی چندین پلتفرم مانند iOS، Android و Windows اجرا شوند. با استفاده از رویکرد توسعه توسعه اپلیکیشن موبایلی کراس پلتفرمی ، می‌توانید چنین راه‌حل‌هایی را سریع و مقرون‌به‌صرفه ایجاد کنید.

بیایید در مورد مزایا و معایب توسعه برنامه های چند پلتفرمی صحبت کنیم و در مورد ابزارهای برتری که می توانید برای ساخت راه حل های چند پلتفرمی استفاده کنید صحبت کنیم.

 

شرکت برنامه نویسی وب نگاه در توسعه و طراحی اپلیکیشن iOS و اندروید تجربه دارد. بنابراین، اگر به دنبال طراحی اپلیکیشن موبایل هستید که به کسب درآمد کمک می کند، با ایده اپلیکیشن خود با ما تماس بگیرید. دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما را از دست ندهید.

09339017809

توسعه کراس پلتفرم چیست؟

اصطلاح «توسعه برنامه‌های موبایلی بین پلتفرمی» یا «توسعه برنامه‌های تلفن همراه ترکیبی» برای خود صحبت می‌کند: این رویکردی است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا یک راه‌حل موبایلی بسازند که به طور همزمان با چندین سیستم عامل و پلتفرم (اندروید، iOS، ویندوز) سازگار باشد. .

برنامه های هیبریدی به دلیل ترکیب کد بومی با کد مستقل که برای چندین پلتفرم مناسب است، ظاهر و احساسی بومی دارند. توسعه دهندگان یک بار کد را می نویسند و سپس دوباره از آن استفاده می کنند، بنابراین انتشار سریع یک محصول را ممکن می سازند.

برای کدنویسی نرم‌افزارهای چند پلتفرمی، توسعه‌دهندگان از زبان‌های برنامه‌نویسی متوسط ​​- HTML، جاوا اسکریپت و CSS – استفاده می‌کنند که بومی دستگاه‌ها و سیستم‌عامل‌ها نیستند. سپس، برنامه ها در کانتینرهای بومی بسته بندی شده و در پلتفرم ها ادغام می شوند.

برنامه های بومی در مقابل کراس پلتفرم

دو رویکرد ساخت اپلیکیشن برای ایجاد راه‌حل‌های تلفن همراه وجود دارد: بومی و ترکیبی/کراس پلتفرم. هر دو مزایا و معایب دارند و بسته به نیاز و سناریوی استفاده شما می توانند با پروژه شما مطابقت داشته باشند.

توسعه بومی متکی بر ابزارها و زبان های برنامه نویسی است که به طور خاص برای یک پلتفرم طراحی شده اند. آنها برای دستگاه و سیستم عامل اصلی هستند. به عنوان مثال، Objective-C و Swift برای برنامه های iOS استفاده می شود. جاوا، C/C++ و Kotlin به ایجاد راه حل های اندروید کمک می کنند. سی شارپ و ویژوال بیسیک برای ویندوزفون بهینه هستند.

هنگام ایجاد برنامه های بومی، توسعه دهندگان بر اساس الزامات سیستم عامل خاص هدایت می شوند. نصب شده بر روی یک دستگاه محاسباتی هدفمند، یک برنامه بومی می تواند به طور کامل از ویژگی ها و قابلیت های موجود استفاده کند.

اشکال این است که یک برنامه بومی با سایر سیستم عامل ها سازگار نیست. برای دستیابی به مخاطبان گسترده‌تر، باید چندین راه‌حل (یک برنامه برای هر پلتفرم مورد نظر) ایجاد کنید، که زمان‌بر و هزینه‌بر است.

هدف توسعه کراس پلتفرم ایجاد یک برنامه واحد است که به طور یکسان بر روی چندین پلتفرم اجرا می شود. از فناوری‌های مبتنی بر پلتفرم مانند HTML و CSS استفاده می‌کند و به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا بسیاری از دستگاه‌های نهایی را با هزینه‌های کمتر پوشش دهند.

 

شرکت نرم افزاری وب نگاه به عنوان یکی از شرکت های نرم افزاری با بیش از 20 سال سابقه فعالیت در حوزه برنامه نویسی ، فعالیت خود را به صورت تخصصی در برنامه نویسی و ارایه‌ی راهکارهای نرم افزاری مبتنی بر وب متمرکز نمود . جهت اطلاع از تعرفه طراحی اپلیکیشن موبایل و مشاوره رایگان با ما تماس حاصل نمایید.

 

مزایا و معایب توسعه بین پلتفرمی موبایل

توسعه اپلیکیشن موبایل چندپلتفرمی به دلیل فناوری های نوظهور به طور مداوم در حال تحول است و برای توسعه دهندگان پویا و جذاب تر می شود.

فواید

ایجاد برنامه‌های بومی جداگانه برای هر پلتفرم گران است، در حالی که یک برنامه ترکیبی از یک کد قابل اشتراک‌گذاری استفاده می‌کند که به شما کمک می‌کند بودجه خود را حفظ کنید.
هزینه ها کاهش می یابد زیرا تنها یک تیم برنامه نویس برای توسعه و نگهداری یک برنامه مورد نیاز است. علاوه بر این، دانش اولیه زبان های استاندارد کافی است – ابزارهای توسعه بقیه کار را انجام خواهند داد.
اپلیکیشن‌های کراس پلتفرم ظاهر و حس بومی دارند که برای تجربه کاربر عالی است.
توسعه ترکیبی قطعاً راهی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند کاربران دستگاه‌های مختلف تلفن همراه را جذب کنند و محصول را سریع‌تر با هزینه کمتر به بازار عرضه کنند.

با این حال، برخی از مسائل وجود دارد که ممکن است با آن مواجه شوید.

چالش ها

کد پیچیده تر راه حل های ترکیبی اجزای بومی و غیر بومی را ترکیب می کند که ممکن است بر عملکرد تأثیر بگذارد.
برنامه‌های چند پلتفرمی نمی‌توانند از همه عملکردها و ویژگی‌های فقط بومی دستگاه‌های تلفن همراه، مانند گرافیک‌ها و انیمیشن‌های پیشرفته یا جلوه‌های سه‌بعدی پشتیبانی کنند. این منجر به عملکرد محدود و طراحی ضعیف تر برنامه می شود.
وقتی گوگل و اپل ویژگی‌های جدیدی را به پلتفرم‌های اندروید و iOS اضافه می‌کنند، راه‌حل‌های بومی می‌توانند بلافاصله شروع به استفاده از آنها کنند. اما برنامه‌های ترکیبی باید منتظر بمانند تا این به‌روزرسانی‌ها با چارچوب بین پلتفرمی انتخابی تنظیم شوند. بنابراین، همیشه یک تاخیر به روز رسانی وجود خواهد داشت.
این چالش ها ممکن است برای پروژه شما حیاتی باشند یا نباشند. این به شما بستگی دارد که تصمیم بگیرید

توسعه بین پلتفرمی برای راه حل هایی مناسب است که:

نیازی به طراحی پیشرفته ندارید.
نیازی به پردازش داده های دریافتی به صورت آنلاین نیست.
نیازی به دسترسی به تمام ویژگی های خاص دستگاه نیست.
پنج چارچوب برتر برای توسعه اپلیکیشن موبایل هیبریدی
بسته به ابزاری که استفاده می کنید، فرآیند و محصولات تولید نرم افزار می تواند متفاوت باشد. برای ایجاد یک برنامه مشابه بومی، انتخاب چارچوب مناسب بسیار مهم است. ما فهرستی از پنج بهترین فریم ورک برای توسعه تلفن همراه چند پلتفرمی که بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند، گردآوری کرده‌ایم.

 

 

توسعه اپلیکیشن موبایلی کراس پلتفرمی

 

1. Xamarin

Xamarin یک پلت فرم رایگان و منبع باز پیشرو برای ساخت برنامه های موبایل هیبریدی است. راه حل های مبتنی بر Xamarin با هر پلت فرم تلفن همراه سازگار هستند و عملکرد و تجربه کاربری مشابه راه حل های بومی را ارائه می دهند.

این فریم ورک محبوب اپلیکیشن موبایل چند پلتفرمی مایکروسافت به زبان برنامه نویسی C# که با چارچوب دات نت تکمیل شده است، متکی است و تحت مجوز MIT به عنوان بخشی از ویژوال استودیو در دسترس است. مجموعه ابزار توسعه آن شامل اجزای زیر است:

Xamarin Studio/Visual Studio (IDE خودش)
Xamarin SDK
Xamarin Test Cloud
Xamarin.Mac برای ساخت برنامه های بومی مک

2. React Native

React Native یکی از برترین فریم ورک‌های توسعه موبایل بین پلتفرمی است. این بر اساس React – بهترین کتابخانه جاوا اسکریپت در کلاس برای ایجاد رابط های کاربر – است و پلتفرم‌های تلفن همراه را هدف قرار می‌دهد.

نکته مهم در مورد React Native این است که می‌توانید از یک زبان جاوا اسکریپت جهانی و همچنین جاوا، سوئیفت یا C استفاده کنید – زبان‌های مخصوص پلتفرم‌های بومی برای ساخت راه‌حل‌های چند پلتفرمی. بنابراین، این چارچوب می تواند کد منبع را به عناصر بومی تبدیل کند و به تجربه کاربر بومی کمک کند.

توسعه دهندگان وب به راحتی می توانند از React Native برای ایجاد برنامه های تلفن همراه بدون کسب مهارت های برنامه نویسی جدید استفاده کنند.

3. Ionic

Ionic قطعاً یکی از بهترین فریم ورک‌های برنامه ترکیبی است زیرا ویژگی‌های مورد تقاضا را پل می‌کند: منبع باز، به راحتی نگهداری می‌شود، مقیاس‌پذیر و آسان برای خواندن. Ionic کتابخانه ای از اجزای HTML، CSS و JS بهینه شده برای توسعه تلفن همراه ارائه می دهد که به ساخت برنامه های تعاملی کمک می کند.

Ionic دارای مجموعه‌ای غنی از ویژگی‌ها و ابزارها، از جمله پشتیبانی خارج از جعبه برای طراحی متریال، عناصر رابط کاربری تلفن همراه به سبک بومی و طرح‌بندی است. همچنین به‌روزرسانی‌ها و منابع منظم از جامعه توسعه را به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

برنامه های هیبریدی مبتنی بر Ionic دارای عملکردهای بومی، حرکات حرکتی خاص و ابزارهای قابل تنظیم هستند که کاربر پسندی را افزایش می دهند. با این حال، آنها برای اجرا به عنوان بومی به بسته‌بندی‌هایی مانند Cordova یا PhoneGap متکی هستند.

4. Adobe PhoneGap

PhoneGap با پشتیبانی Adobe، توزیعی از چارچوب Cordova است. این چارچوب توسعه برنامه‌های کاربردی تلفن همراه منبع باز معمولاً به‌عنوان بهترین و محبوب‌ترین ابزار برای راه‌حل‌های ترکیبی در نظر گرفته می‌شود، حداقل به دلیل سهولت استفاده از آن.

این ابزار به برنامه ها اجازه می دهد تا با HTML5، CSS3 و جاوا اسکریپت نوشته شوند. این افزونه ها و کانتینرهای بومی را برای هر پلت فرم تلفن همراه ارائه می دهد که به توسعه دهندگان امکان می دهد ویژگی های بیشتری ایجاد کنند و به عملکرد دستگاه مانند دوربین، میکروفون، شتاب سنج، قطب نما، سیستم فایل و موارد دیگر دسترسی داشته باشند. پس از ایجاد، برنامه ها در یک مرورگر WebView در داخل یک ظرف بومی در پلت فرم مربوطه اجرا می شوند.

5. Sencha

Sencha پیشرو در توسعه برنامه های کاربردی در سطح سازمانی است، زیرا این پلتفرم جامع به تیم ها کمک می کند تا بر روی ساخت برنامه ها تمرکز کنند، نه ساخت چارچوب. این ابزار مبتنی بر فناوری‌های وب مدرن، از جمله ES6، HTML5، جاوا اسکریپت و CSS است، به طوری که توسعه‌دهندگان می‌توانند برنامه‌های وب و موبایلی را با حجم زیاد داده بسازند.

این سرویس که در ابتدا Sencha Touch نام داشت، دیگر پشتیبانی نمی‌شود و برای ایجاد Sencha Ext JS با Ext JS ادغام شده است. دارای مجموعه ای از ابزارها و مضامین است که بهره وری را افزایش می دهد و بهینه سازی، استقرار، طراحی، قالب بندی و اشکال زدایی را تسهیل می کند.

نحوه انتخاب چارچوب برنامه هیبریدی مناسب

انتخاب بهترین راه حل برای توسعه هیبریدی به مجموعه ای از عوامل بستگی دارد که مهمترین آنها عبارتند از:

اندازه شرکت
مهارت های توسعه دهندگان
راه حل مورد نیاز
بدون در نظر گرفتن این عوامل، نمی توان گفت که کدام یک از این ابزارها برای توسعه اپلیکیشن موبایل هیبریدی بهترین است.

اگر یک شرکت کوچک یا یک توسعه دهنده مستقل هستید که می خواهید یک برنامه ساده ایجاد کنید، ممکن است از Ionic استفاده کنید. شرکت‌های بزرگ، آژانس‌ها و شرکت‌هایی که به راه‌حل‌های قدرتمند نیاز دارند، ممکن است Sencha، Xamarin یا سایر ابزارهای توسعه برنامه ترکیبی را انتخاب کنند.

در عین حال، اگر اولویت شما عملکرد روان و مجموعه ای کامل از ویژگی های بومی است، توسعه اپلیکیشن بومی مناسب ترین است.

رفتن به موبایل آسان است
امروزه اکثر شرکت ها نسخه های موبایلی وب سایت های خود را ایجاد می کنند تا رقابتی باقی بمانند. توسعه بین پلتفرمی مناسب‌ترین راه‌حل برای کسب‌وکارها است، زیرا به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به طور کارآمد برنامه‌های کاربردی قابل اعتمادی را ایجاد کنند که با همه دستگاه‌های مشتری سازگار است. اکنون درباره چارچوب های توسعه برنامه ترکیبی که می توانید برای توسعه برنامه کامل خود از آنها استفاده کنید، اطلاعات بیشتری دارید.

SaM Solutions طیف گسترده ای از خدمات توسعه برنامه های چند پلتفرمی از جمله توسعه، مشاوره، پشتیبانی و نگهداری را ارائه می دهد.

بیشتر بخوانیدراهنمای طراحی اپلیکیشن موبایل بانک

تخصص اصلی ما:

Microsoft Visual Studio، Eclipse، Idea، RubyMine، Xamarin Studio
HTML، CSS، JavaScript، C#، C++، PHP
اندروید، iOS، ویندوز فون
Xamarin، Cordova، PhoneGap، Ionic، Sencha، Cocos 2DX
ما راه حل هایی را با توجه به نیازهای خاص هر مشتری ایجاد می کنیم، به همین دلیل است که مشتریان ما همیشه محصولی را دریافت می کنند که بهترین کار را برای آنها دارد.

 

Webnegahcompanyمشاهده نوشته ها

وب نگاه با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن سعی دارد با نوشتن مقالات جذاب شما را بیشتر با این حوزه آشنا کند

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!