توسعه اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن موبایل

توسعه اپلیکیشن مبتنی بر ابر: مزایا، فرآیند توسعه و هزینه‌ها توضیح داده شده است.

چندین گزارش صنعتی اشاره می‌کنند که با گسترش برنامه‌های کاربردی تلفن همراه تجاری، ظرفیت ذخیره سازی و عملکرد مسائل مهمی برای بیش از 70 درصد از فضاهای کاری دیجیتال است. بهترین رویکرد ممکن برای رویارویی با چنین چالش‌هایی، رایانش ابری است.

راه حل‌های توسعه برنامه مبتنی بر ابر، جمع آوری داده‌ها را برای مشاغل راحت‌تر می‌کند. علاوه بر این، امنیت و مدیریت تا حد زیادی ساده شده است. توسعه اپلیکیشن‌های ابری به کسب و کارها و شرکت‌های مدرن اجازه می‌دهد تا اپلیکیشن‌های مبتنی بر بهره وری را برای افزایش تجربه مشتری و همچنین درآمد ایجاد کنند. نه تنها این، بلکه راه‌حل‌های توسعه نرم‌افزار Cloud همچنین به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا در توسعه برنامه‌های کم‌کد سرمایه‌گذاری کنند، که دوباره یک فرآیند زمان‌بر و مقرون‌به‌صرفه است.

 

 

شرکت برنامه نویسی وب نگاه در توسعه و طراحی اپلیکیشن موبایل iOS و اندروید تجربه موفقی دارد. بنابراین، اگر به دنبال طراحی اپلیکیشن موبایلی هستید که به کسب درآمد کمک می کند، با ایده اپلیکیشن خود با ما تماس بگیرید. دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما را از دست ندهید.

09339017809

 

 

 

فراموش نکنید که راه حل‌های ابری چندتجربه‌ای برای کسب و کار به ارمغان می‌آورد. تجربه چندگانه آینده توسعه اپلیکیشن است، به ویژه هنگامی که با فناوری هایی مانند رایانش ابری، اینترنت اشیا (اینترنت اشیا)، AI/ML (هوش مصنوعی/یادگیری ماشین) به کار گرفته شود. رایانش ابری تجربه مکالمه و یکپارچه را با برنامه های تلفن همراه ارائه می‌دهد.

تمام مزایای ذکر شده دلایل محبوبیت روزافزون برنامه‌های کاربردی ابری در بین سازمان‌ها و رشد پیش بینی شده بازار جهانی برنامه‌های مبتنی بر ابر است – 133.6 میلیارد دلار در سال 2020 به 168.6 میلیارد دلار تا سال 2025.

این رشد و محبوبیت برنامه‌های ابری سوالات زیادی را برای مشاغل و شرکت‌ها ایجاد می‌کند، به ویژه در مورد چگونگی توسعه برنامه‌های مبتنی بر ابر به روش صحیح.

بیایید امروز آن پاسخ‌ها را پیدا کنیم! در این مقاله، ما در مورد راه‌حل‌های کاربردی مختلف مبتنی بر ابر برای کسب‌وکارتان صحبت خواهیم کرد، اینکه چگونه این راه‌حل‌ها احتمالاً برای شما مفید هستند و چگونه می‌توانید یک برنامه ابری را به روش درست ایجاد کنید.

بیایید به اصول اولیه بپردازیم.

اپلیکیشن مبتنی بر ابر چیست؟

برنامه مبتنی بر ابر، برنامه‌ای است که به صورت اینترنتی اجرا می‌شود و دارای اجزایی است که به صورت آنلاین با برخی یا همه فرآیندهای اجرا شده بر روی ابر، ذخیره و هدایت می‌شود. برای درک جزئیات این موضوع، آن را به این صورت در نظر بگیرید، در برنامه‌های مبتنی بر ابر، کاربر از طریق یک مرورگر وب یا موبایل با هم تعامل می‌کند. پردازش داده‌ها در اینجا روی سرور راه دور bae انجام می‌شود و با کمک یک API مدیریت می‌شود. دستگاه کاربر فقط به عنوان یک دستگاه ورودی در برنامه ابری عمل می‌کند و در فرآیند اصلی تداخلی ایجاد نمی‌کند.

یک برنامه مبتنی بر ابر با یک برنامه مبتنی بر وب متفاوت است. برای درک ویژگی‌های آن، مهم است که به چند ویژگی که توسعه اپلیکیشن ابری را تعریف می‌کنند، نگاهی بیندازیم.

ویژگی های یک اپلیکیشن مبتنی بر ابر

در توسعه برنامه ابری، داده‌های برنامه در زیرساخت ابر ذخیره می‌شود و می‌تواند تا حدی در حافظه پنهان دستگاه کاربر ذخیره شود. این بدان معناست که حداقل نیازهای دستگاه‌ها برای اجرای برنامه وجود دارد.
زیرساخت ابری می‌تواند به طور موقت اطلاعات را در دستگاه کاربر ذخیره کند تا کاربر بتواند در حالت آفلاین به آن دسترسی داشته باشد. هنگامی که کاربر دوباره آنلاین شد، برنامه ابری به روز می‌شود و داده‌های تولید شده را از حالت آفلاین در محل ذخیره سازی ابری آپلود می‌کند.
شما می‌توانید برنامه‌های پشتیبان گیری و همچنین بهینه سازی داده‌ها، فشرده سازی و رمزگذاری را به عنوان یک کاربر به هر شکلی که می‌خواهید تنظیم کنید.
با کمک هر دستگاه متصل به اینترنت، از جمله دسکتاپ، تبلت و موبایل، می‌‌توان به یک برنامه ابری دسترسی داشت. این به کاربر کمک می‌کند تا از ظرفیت‌های مرورگر مستقل شود.
برنامه‌های کاربردی مبتنی بر ابر همچنین دسترسی به خدمات محاسبات ابری شخص ثالث را با یکپارچه سازی API ارائه می‌دهند و راحت‌تر از یک برنامه وب سفارشی می‌شوند.

اکنون که دیدیم چه ویژگی‌هایی یک برنامه مبتنی بر ابر را تعریف می‌کنند، می‌توانیم به سراغ نوع راه‌حل‌های ابری برای کسب‌وکارها و شرکت‌های دیجیتال برویم.

انواع راه حل های مبتنی بر ابر در دسترس برای شرکت ها

فناوری‌های رایانش ابری شامل خدمات و منابع مختلفی مانند پایگاه‌های داده، سرورهای داده، ذخیره‌سازی و غیره است که توسط اشخاص ثالث اجرا می‌شوند. شخص ثالث به ذخیره رایانه و زیرساخت آن به صورت رایگان یا پولی مجوز می دهد. به طور خلاصه، می توانید بدون نگرانی در مورد تعمیر و نگهداری زیرساخت از خدمات، منابع و فضا استفاده کنید.

چهار نوع متداول استقرار ابری برای مشاغل موجود است:

 ابر خصوصی – این به عنوان یک سیستم وب خصوصی با فضای امن برای برنامه‌ها، وب و داده‌ها عمل می‌کند. سرویس ابری خصوصی توسط یک شرکت بدون هیچ گونه دسترسی عمومی استفاده می‌شود.

. .ابر عمومی – داده‌های موجود در منبع ابر عمومی فقط از طریق یک دستگاه مجاز قابل دسترسی است. ابرهای عمومی معمولاً قیمت و انعطاف پذیری بهینه را با پردازش داده ارائه می دهند.

 ابر ترکیبی – ترکیبی برای توسعه اپلیکیشن‌های ابری هم عمومی و هم خصوصی در نظر گرفته می‌شود. در اینجا می‌توانید داده‌ها را بین سرویس‌های روی دستگاه و برنامه‌های شخص ثالث به همراه انواع دیگر برای استقرار و بهینه‌سازی توزیع کنید.

ابر جامعه – استقرار ابر جامعه مشابه ابر خصوصی است، با این تفاوت که در اینجا، اشتراک داده بین دو سازمان (چندین) است. به عنوان مثال، دولت یک کشور دارای بخش‌های مختلفی در داخل است که به زیرساخت‌ها و منابع یکسانی نیاز دارند، و اینجاست که ابر جامعه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

می‌توانید از راه‌حل‌های استقرار ابری بالا برای سرویس‌های کاربردی مختلف استفاده کنید.

درست مانند خدمات استقرار، راه‌حل‌های توسعه اپلیکیشن ابری مختلفی برای شرکت‌ها وجود دارد. سه راه حل اصلی توسعه اپلیکیشن مبتنی بر ابر عبارتند از:

راه حل های توسعه اپلیکیشن ابری

نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS)

SaaS مخفف ایجاد برنامه‌های کاربردی ابری با استفاده از مرورگرهای وب و برنامه‌های تلفن همراه است. SasS به مشتریان این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به پیکربندی یا نصب بر روی دستگاه به برنامه‌ها به صورت آنلاین دسترسی داشته باشند.

توسعه برنامه ابری SaaS

مدیریت سیستم‌های CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) و پایگاه‌های داده مشتریان
خودکارسازی خدمات و ثبت نام محصولات
ارائه ویژگی‌های حسابرسی و ابزارهای ایمیل و غیره
به اشتراک گذاری برنامه‌ها و تقویم‌ها در کل سازمان برای برنامه ریزی رویدادهای آینده
مدیریت اسناد برای به اشتراک گذاری فایل و همکاری.

تعداد کمی از غول‌های فناوری سرمایه گذاری شده در توسعه برنامه ابری SaaS عبارتند از AWS، Salesforce، Google Apps، Zendesk و غیره.

پلتفرم به عنوان یک سرویس (PaaS)

PaaS به شما امکان می‌دهد تا هر منبع و سرویسی را که برای توسعه یک برنامه کاربردی با تکیه بر ارائه دهندگان ابر برای زیرساخت‌ها، سیستم عامل‌ها و ابزارهای توسعه نیاز دارید، اجاره کنید. این بدان معناست که شما یک پلتفرم برنامه کاربردی (نرم افزار و سخت افزار) را به عنوان سرویسی برای توسعه برنامه‌های کاربردی ابری در نظر خواهید گرفت.

توسعه برنامه‌های کاربردی ابری PaaS می‌تواند برای آن استفاده شود

سیستم‌های عامل
زیرساخت در حال اجرا پایگاه داده
ابزارهای توسعه
میان افزار

برخی از پلتفرم‌های ابری رایج PaaS عبارتند از Openshift، Windows Azure و Heroku.
زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS)

در سرویس‌های ابری IaaS، ارائه‌دهنده ابری شما کل زیرساخت کسب‌وکار شما، از جمله شبکه، سرور، ذخیره‌سازی و تجسم را مدیریت می‌کند. این زیرساخت را می توان توسط یک ابر خصوصی یا عمومی مدیریت کرد. علاوه بر این، خدمات ابری IaaS، همراه با کنترل منابع، خدمات اضافی زیادی را برای توسعه اپلیکیشن مبتنی بر ابر ارائه می‌کند، مانند:

فاکتور تفصیلی
ردیابی

ابزارهای انعطاف پذیری (بازیابی پشتیبان و تکرار)
دسترسی به گزارش
ابزارهای امنیتی (انطباق PCI-DSS، پروتکل های رمزگذاری داده ها)
تعادل بار
خوشه بندی

برای استفاده از خدمات ابری IaaS، می‌توانید از پنل مدیریت یا API برای مسیرهای بهتر استفاده کنید. علاوه بر این، می‌توانید برنامه‌ها و سیستم‌عامل‌های خود را مدیریت کنید در حالی که ارائه‌دهنده خدمات ابری شما منابع توسعه برنامه‌های ابری را مدیریت می‌کند.

برخی از نمونه‌های محبوب توسعه اپلیکیشن ابری که از مدل‌ها و خدمات ذکر شده در بالا استفاده می‌کنند عبارتند از Zoom، PayPal، Slack و غیره.

اگر هنوز در مورد تعهد به راه حل‌های ابری مردد هستید، بخش بعدی ما شما را با مزایای توسعه اپلیکیشن ابری آشنا می‌کند.

بیایید ببینیم که چگونه توسعه برنامه‌های ابری می‌تواند برای مدل برنامه تجاری شما در دراز مدت مفید باشد.

طراحی اپلیکیشن

مزایای استفاده از اپلیکیشن های مبتنی بر ابر

توسعه برنامه‌های ابری برای هر شرکت و کسب و کاری سودآور است زیرا بیشتر مسائل مربوط به ذخیره سازی و پردازش داده‌ها توسط سرورهای راه دور انجام می‌شود. در کنار آن، توسعه نرم افزار ابری یا توسعه اپلیکیشن ابری دارای طیفی از مزایای غیرقابل انکار است که در اینجا به اختصار به آنها اشاره می‌شود.

صرفه جویی در هزینه

خدمات ابری فقط برای فضای ابری لازم و مجموعه ویژگی‌های مورد نیاز برای مدل توسعه برنامه شما هزینه دریافت می‌کنند. این سیستم پرداخت در صورت تمایل برای هر سرویس استقرار ابری اعمال می‌شود که باعث کاهش هزینه و نتایج بالاتر می‌شود.

امنیت

وظیفه تمام وقت یک میزبان ابری نظارت بر امنیت داده است که به طور قابل توجهی کارآمدتر از یک سیستم معمولی خانگی است. توسعه نرم‌افزار ابری نیز رعایت استانداردهای امنیتی دولتی را آسان‌تر می‌کند. علاوه بر این، ابر به به‌روزرسانی‌ها و بازیابی اطلاعات پاسخ خودکاری می‌دهد.

انعطاف پذیری

توسعه برنامه‌های ابری به طور کلی در برابر میزبانی روی سرور محلی انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می‌دهد. اگر به پهنای باند اضافی نیاز دارید، سرویس‌های ابری می‌توانند به‌جای به‌روزرسانی طولانی برای بهبود زیرساخت، آن تقاضا را فوراً برآورده کنند.

مزیت رقابتی و پایداری

خدمات ابری ادغام شده با فناوری هوش مصنوعی مانند چت بات‌ها و دستیاران نیز تجربه مشتری بهتری را به مخاطبان ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، Appinventiv یک پلتفرم تجزیه و تحلیل مبتنی بر هوش مصنوعی را در فضای ابری برای یک بانک جهانی پیشرو توسعه داد تا سیستم CRM و حفظ مشتری خود را تقویت کند.

با کمک هوش مصنوعی مکالمه ای توسعه یافته در فضای ابری، بانک توانست 50 درصد از درخواست‌های مشتریان را رسیدگی کند و در نتیجه هزینه نیروی انسانی را تا 20 درصد کاهش داد. این یک مزیت رقابتی بزرگ برای شرکت‌های مدرن همراه با اهداف بلند مدت پایداری است.

از طریق پلتفرم‌های اپلیکیشن ابری، می‌توانید به اطلاعات در هر دستگاه، ابزار، تیم، شرکت و غیره دسترسی داشته باشید تا به‌روز بمانید. اصلاً تعجب آور نیست که ببینیم سازمان‌هایی که در خدمات اشتراک‌گذاری ابری سرمایه‌گذاری می‌کنند نسبت به شرکت‌های میزبانی محلی، تعامل و رضایت کارکنان بهتری دارند.

توسعه برنامه‌های کاربردی Cloud-Native همچنین به بینش شخصی‌سازی شده داده‌های مشتری برای افزایش سرعت و تجربه دسترسی به داده کمک می‌کند. به عنوان مثال، Appinventiv یک پلتفرم تحلیل داده مشتری محور در فضای ابری برای یک شرکت مخابراتی پیشرو ایجاد کرد. بینش ارائه شده توسط پلت فرم تحلیل ابری منجر به 85٪ در دسترسی به داده‌ها، مدیریت بهتر داده‌های مشتری و بهینه سازی شد.

طیف متنوعی از راه حل ها

راه حل‌های مبتنی بر ابر با گسترش دامنه خدمات و منابع برای مدل کسب و کار حداکثر به موفقیت سازمان کمک می‌کند. از CRM تا راه حل های ERP، پلت فرم محاسبات ابری همه چیز را مدیریت می‌کند.

به عنوان مثال، Appinventiv یک راه حل ERP در فضای ابری برای بزرگترین خرده فروش مبلمان در جهان IKEA ایجاد کرد. از ایجاد یک آدرس IP خصوصی گرفته تا توسعه یک برنامه وب کامل در فضای ابری، ما به IKEA کمک کردیم تا ورود مشتری و دسترسی به داده‌ها را بهبود بخشد.

علاوه بر این، توسعه اپلیکیشن رایانش ابری کیفیت داده‌ها را تحت کنترل نگه می‌دارد و به بازیابی بلایا و از دست دادن داده‌ها کمک می‌کند. این مزایا نشان می‌دهد که چگونه توسعه راه حل‌های مبتنی بر ابر می‌تواند به کسب و کار شما کمک کند تا به ارتفاعات جدیدی دست یابد. اگر به اندازه کافی متقاعد هستید، بیایید مراحلی را که باید برای توسعه یک برنامه ابری موفق دنبال کنید، به شما ارائه دهیم.

چگونه یک اپلیکیشن مبتنی بر ابر توسعه دهیم؟

توسعه برنامه‌های ابری از خدمات توسعه موبایل تا خدمات توسعه وب را شامل می‌شود. بهتر است از قبل مناسب ترین رویکرد را انتخاب کنید که با ایده پروژه شما مطابقت داشته باشد. داشتن ذهنیت سرمایه‌گذاری هنگام کار با توسعه ابر نیز مهم است. شما باید درک کنید که منابعی که روی آنها سرمایه گذاری می‌کنید، در درازمدت کسب و کار شما را متعهد و مقیاس می‌کنند.

قبل از شروع، مخاطبان هدف، نقاط دردناک و تقاضای خود را در برنامه مورد نیاز شناسایی کنید. سپس تجزیه و تحلیل کنید که چگونه محصول شما می‌تواند چالش های خود را حل کند. پس از اتمام تجزیه و تحلیل، در زیر مراحلی وجود دارد که می‌توانید برای ایجاد یک برنامه کاربردی مبتنی بر ابر به روش صحیح دنبال کنید:

یک تیم توسعه ابری استخدام کنید

زمانی که خدمات توسعه ابری را برون سپاری می‌کنید، احتمالاً یک برنامه موفق بسازید. یک شرکت توسعه اپلیکیشن ابری قابل اعتماد می‌تواند تجزیه و تحلیل سریع مدل کسب و کار، تخمین هزینه توسعه برنامه و گزارش برنامه ریزی پروژه را به شما ارائه دهد.

معماری و ویژگی ها

برای توسعه کارآمد اپلیکیشن مبتنی بر ابر، باید جنبه‌هایی مانند مدل سرویس، معماری اپلیکیشن و مهاجرت ابر را در نظر بگیرید. این تصمیمات مستقیماً بر عملکرد برنامه شما تأثیر می‌گذارد. از این رو، مهم است که با تیم برون سپاری خود بحث کنید که چه چیزی بهترین است.

به دلیل ساده‌سازی معماری ابری، می‌توانید با خیال راحت برنامه‌ها را توسعه دهید و راه‌حل‌های ابری را به راحتی بکار ببرید. توسعه دهندگان باتجربه برنامه‌های ابری استفاده از معماری ابری پیشرفته ساخته شده بر روی میکروسرویس‌ها را توصیه می‌کنند. شما می‌توانید هر نوع سرویس استقرار ابری که در بالا توضیح داده شد (IaaS، SaaS، PaaS) را برای مدل سرویس انتخاب کنید.

علاوه بر این، می‌توانید داده‌های شرکت خود را برای دسترسی بهتر و پردازش با استفاده از مهاجرت ابری به سرور ابری منتقل کنید.

تعریف پشته فناوری

هنگام انتخاب ابزار برای ایجاد برنامه‌های کاربردی ابری، باید الزامات، ویژگی‌ها و طراحی متناسب با برنامه خود را تجزیه و تحلیل کنید. همچنین، هنگام انتخاب پشته فناوری، عامل مقیاس پذیری را در نظر داشته باشید. در زیر یک پشته فناوری رایج برای ایجاد برنامه‌های کاربردی ساده و پیشرفته مبتنی بر ابر آورده شده است.

انتخاب مدل کسب درآمد از اپلیکیشن

اکنون که می‌دانید مخاطبان شما به چه چیزی نیاز دارند، می‌توانید پیش بینی کنید که کاربران شما برای چه چیزی هزینه خواهند کرد. در اینجا چهار مدل کسب درآمد از برنامه وجود دارد که می‌توانید از بین آنها انتخاب کنید:

پرداخت شده
خرید درون برنامه‌ای
فریمیوم
تبلیغات

توسعه و آزمایش

راه حل‌های ابری مطابق با متدولوژی های Scrum و Agile توسعه یافته‌اند. فرآیند ساخت معمولاً به اسپرینت تقسیم می‌شود (که در آن 1 سرعت = 10 روز کاری). توسعه برنامه‌های کاربردی Cloud-Native هنگام ساخت چنین راه‌حل هایی بسیار مهم است زیرا آنها سفارشی سازی بالاتری را با فرآیندهای بدون دردسر ارائه می‌دهند.

آزمایش محصول با استفاده از فرآیندهای مختلف تضمین کیفیت قبل از عرضه آن الزامی است. در صورتی که برنامه ابری شما تجربه کاربری مورد نظر را ارائه دهد، مطابقت دارد. شرکت‌های توسعه کامل چرخه برون‌سپاری خدمات طراحی، توسعه، آزمایش و مدیریت ارائه می‌دهند که منجر به کیفیت بالاتر محصول می‌شود.

راه اندازی و نگهداری برنامه

می‌توانید برنامه ابری خود را در Google Play (اندروید) یا اپ استور (iOS) منتشر کنید. Google Play برای سرعت بخشیدن به فرآیند تأیید برنامه، روی آزمایش خودکار کار می‌کند. با این حال، گوگل به دلیل رد شدن برنامه شما در نتیجه اشاره نمی‌کند. Google Play نیز برای هزینه مشابه خود هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.

App Store اعتبار برنامه را به افراد واقعی واگذار می‌کند. اگر اعتباردهنده‌ها برنامه شما را تایید نکنند، از شما می‌خواهند که تغییرات خاصی را برای تایید انجام دهید. برای راه اندازی اپ استور، باید 299 دلار در سال بپردازید تا به برنامه Apple Developer Enterprise بپیوندید.

همچنین، به یاد داشته باشید که استقرار برنامه ممکن است کمی طول بکشد و نیاز به هزینه توسعه و اصلاح اضافی داشته باشد. وقتی صحبت از آن شد، زمان آن رسیده است که میانگین هزینه توسعه اپلیکیشن ابری را فاش کنیم.

هزینه ساخت اپلیکیشن مبتنی بر ابر چقدر است؟

هزینه توسعه یک پلت فرم یا برنامه نرم افزاری ابری به عوامل زیر بستگی دارد:

طراحی محصول
مشخصات محصول
مکان و نرخ تیم توسعه برون سپاری شما
اندازه و پیچیدگی پروژه
پشته فناوری
دوره زمانی

 

ارائه‌دهنده خدمات توسعه ابری شما می‌تواند با در نظر گرفتن هر عاملی، تخمین دقیق هزینه توسعه برنامه ابری ارائه دهد.

بهترین بخش در مورد خدمات توسعه اپلیکیشن ابری این است که شما مجبور نیستید با هیچ نوع هزینه سرور، پیچیدگی‌های سخت افزاری و مسائل مربوط به ذخیره سازی داده سر و کار داشته باشید. با این حال، مدیریت توسعه راه حل مبتنی بر ابر کار آسانی نیست زیرا چالش‌های کمی همیشه در راه هستند.

چالش های فنی در توسعه اپلیکیشن مبتنی بر ابر

توسعه محصول مبتنی بر فضای ابری قطعاً از نظر فنی سخت و چالش برانگیز است. در کنار مزایای مورد نظر، باید از مشکلات رایج در فرآیند توسعه ابر نیز آگاه باشید. در زیر برخی از چالش‌هایی که اغلب با آن مواجه می‌شوند آورده شده است:

طراحی خدمات

برای برنامه‌های ابری بسیار مهم است که با منطق خدمات و پیاده سازی‌ها در دنیای مشتری محور همراه شوند. اگرچه از نظر اصول و زیرساخت ساده است، اما زمان سختی برای توسعه دهندگان برنامه‌های ابری برای طراحی اجزای انعطاف پذیر و قابل استفاده مجدد است که به ویژگی‌های خدمات پایبند هستند.

امنیت برنامه

امنیت برنامه‌ها فراتر از مجوز، همیشه یکی از دغدغه‌های کاربران بوده است. با توجه به وضعیت مرورگرها، برنامه ابری شما باید از یک عامل امنیتی مهم در خارج از مرورگر اطمینان حاصل کند.

می‌توانید از پروکسی معکوس و اقدامات رمزگذاری داده قوی برای رفع نگرانی‌های امنیتی احتمالی استفاده کنید.

قابلیت همکاری و قابلیت حمل

هنگام کار با چارچوب ابری، قابلیت همکاری توانایی نوشتن کدی است که با چندین ارائه دهنده ابر به طور همزمان، علی رغم تفاوت‌های پلت فرم، به خوبی آشنا باشد. با این حال، موضوع مبرم، ارتباط پلتفرم های مختلف از طریق یک ساختار کد است. برای این کار، توسعه دهندگان برنامه های ابری به پروتکل‌های عملیاتی سختگیرانه و استانداردی نیاز دارند که پیاده سازی آنها آسان باشد.

 

بیشتر بخوانید: نحوه غیرفعال کردن رسیدهای خواندن در چت گروهی Whatsapp

 

گاهی اوقات، مقیاس پذیری نیز می‌تواند یک مسئله باشد. با این حال، برای حداکثر مقیاس پذیری می‌توانید از معماری ابری ترکیبی استفاده کنید. توصیه می‌کنیم برای نرم‌افزار از پیش تعریف‌شده‌ای که ویژگی‌های مقیاس‌پذیری سریع ارائه می‌کند، درخواست نکنید. در عوض، یک راه حل قابل اعتماد را با شرکت توسعه برنامه ابری خود در میان بگذارید.

چگونه Appinventiv می تواند در توسعه برنامه Cloud به شما کمک کند؟

Appinventiv یک شرکت پیشرو در توسعه برنامه‌های تلفن همراه با تخصص در فناوری‌هایی مانند محاسبات ابری، AI/ML، AR/VR، تجزیه و تحلیل داده‌ها و غیره است.

به عنوان بخشی از خدمات توسعه برنامه و نرم افزار ما، کارشناسان ما می‌توانند به شما در انتخاب مدل ابری (IaaS، PaaS، SaaS) کمک کنند که با نیازهای کسب و کار شما همسو باشد. کارشناسان ما خدمات رایانش ابری در سطح جهانی را برای هر نیاز تجاری ارائه می‌کنند، خواه مرکز داده داخلی باشد یا میزبان شخص ثالث. ما خدمات مشاوره ابری، یادگیری ماشین ابری، توسعه بومی ابری و خدمات مدیریت ابری انعطاف‌پذیر را ارائه می‌دهیم که نتایجی را به همراه دارد.

برای مقیاس پذیرترین و ایمن‌ترین راه حل‌های برنامه موبایل ابری با ما در ارتباط باشید.

 

 

Webnegahcompanyمشاهده نوشته ها

وب نگاه با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن سعی دارد با نوشتن مقالات جذاب شما را بیشتر با این حوزه آشنا کند

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!