چالش اصلی اکثر سئوکاران این است که نمیتوانند شغل اصلی خود را به افرادی که با این حوزه آشنا نیستند معرفی کنند. احتالا اگر از شما بپرسند سئو کار کیست و یا وظلیف سئوکار چیه بگویید بهینه سازی سایت ولی شک نکنید پرسش بعدی آن فرد این است که بهینه سازی چیه دیگه؟ اینجاست که نیاز به کمی مکث است. سئوکار یا متخصص سئو در زمینه سئو سایت تخصص لازم داشته و مسئولیت افزایش رتبه سایت در موتور جستجو گوگل را بر عهده دارد. سئوکار با انجام فعالیتها و تکنیکهای مختلف سعی دارند ترافیک ارگانیک سایت را افزایش دهند و وبسایت را برای موتورهای جستجو و کاربران محبوب و مفیدتر کند.
کارشناس سئو جز بازاریابان حرفهای هستند که در بالا آوردن سایت، از تجزیه و تحلیل رقبای خود استفاده میکنند. آنها از کلمات کلیدی که در بین کاربران محبوبیت بیشتری دارند برای افزایش رتبه سایت به کار میبرند.
سئو، فرآیند بهینه سازی سایت توسط کارشناس سئو میباشد که بتواند با بالا آوردن رتبه سایت در صفحه اول گوگل، ترافیک ارگانیک بیشتری را در موتور جستجو کسب کند.
مسئولیت های سئو کار
مسئولیتهایی که به عهده کارشناس سئو میباشد از قبیل موارد زیر میباشد؛
- نوشتن محتوا
- استفاده از کلمات کلیدی مناسب
- به روز رسانی سایت و مطالب سایت
- انجام بک لینک و لینکهای داخلی سایت
- تجزیه و تحلیل سایت و زیبا به صورت مداوم
- تعامل بیشتر با شرکتهای دیگر در زمینههای مرتبط
- بررسی کردن جایگاه کلمات کلیدی سایت
- داشتن آگاهی و اطلاعات مورد نیاز برای کار با ابزارهایی مانند Moz ،ahref و …
- داشتن اطلاعات کافی در مورد سیستمهای مدیریت محبوب مانند وردپرس
- آگاه بودن در زبانهای برنامه نویسی پایه مانند HTML
- بهبود طراحی وبسایت برای جذب کاربران بیشتر
- هدایت کردن ترافیک به سمت سایت
- بهره بردن از شبکههای اجتماعی برای به اشتراک گذاری بیشتر مطالب
- ترکیب استراتژیهای مربوط به بازاریابی محتوا جهت حصول نتیجه بهتر زیر نظر داشتن موتور جستجوی گوگل و حفظ رتبه سایت در گوگل
کارشناس سئو چه مزیت هایی دارد
وابسته نبودن به شرکت های خدمات سئو
همانطور که میدانید در صورت وجود واسطه در هر شغلی، کاهش درآمدها را در نیز در بر دارد. در این شغل نیز اگر خود مستقل باشید و به مهارتهای سئو تسلط داشته باشید، میتوانید به صورت مستقیم درآمد به دست آمده از مشتری را از آن خود کنید.
کاهش هزینهها
در صورتی که در این زمینه اطلاعات لازم را داشته باشید حتی اگر در حوزه دیگری فعالیت داشته باشید نیز میتوانید از سئو به عنوان عامل کمک کننده در کسب و کار آنلاین کمک بگیرید و یا حداقل مشاور سئو شوید.
افزایش درآمدها
در صورتی که کسب و کار شما آنلاین پیش میرود، بنابراین بدون سئو شما به هیچ درامدی نخواهید رسید. اما با به کار آمدن آن در هر فعالیت آنلاین، موجب بالا رفتن درآمد میشود.
افزایش رتبه سایت
در صورتی که در زمینه سئو اطلاعات کافی داشته باشید به راحتی قادر به افزایش رتبه سایت بوده و میتوانید به درآمد عالی دست پیدا کنید.
مهارت های لازم کارشناس سئو
برای سئوکار شدن لازم است مهارتهایی را آموزش ببینید و یا در صورت یادگیری آنها را تقویت کنید. در ادامه انواع مهارتهایی که نیاز است یک متخصص سئو داشته باشد، بیان شده است،؛
بتواند در حد خوب مطالب انگلیسی را بخواند و بنویسد
مهارت انجام سئو داخلی و یا سئو خارجی یا همان لینک بیلدینگ
مهارت دادن گزارشات و بررسی مداوم سایتها
مهارت نوشتن محتوای با کیفیت و بهینه
مهارت درست تحقیق کردن در مورد موضوع مورد نظر
مهارتهای دیجیتال مارکتینگ و …
سئوکارانی که در حال فعالیت هستند به طور کلی به سه دسته تقسیم میشوند. نیروی تازه کار یا میتدی که اخیرا وارد این حوزه شدهاند که تجربه خاصی در این حوزه ندارند و در اکوسیستم این افراد را با عنوان کارآموز میشناسند. معمولا متخصصان و کارشناسان این حوزه برای این افراد یک سری تسک تعریف میکنند و بر کار آنها نظارت دارند. دسته دوم کسانی هستند که حدود 3 الی 5 سال در این زمینه تجربه دارند و با عنوان کارشناس شناخته میشوند. این افراد احتمالا خودشان قادر به تدوین استراتژی هستند و مسئولیت اجرای آن را هم خودشان بر عهده میگیرند. دسته سوم افراد متخصص و به اصطلاح سینیور این حوزه هستند و تجربه زیادی دارند و پروژههای موفق زیادی را به سرانجام رساندهاند بیشتر بر روی انجام مشاوره و تدوین استراتژی فعالیت دارند.
بدون دیدگاه