next.js چیست؟ مزایا و معایب next.js + کاربرد

چیست next.js

مزایا و معایب next.js با توجه به حوزه کاری شما متغیر است. next.js برای شما راهی نو برای جلب رضایت کاربر است که این روزها محبوبیت زیادی بین افراد در حوزه تکنولوژی پیدا کرده است. تکنولوژی فضای وب به صورت مستمر در حال بهبود پیدا کردن و رشد کردن است و به طور دائمی تغییر می‌یابد. از این رو برای هر تصمیم‌گیری، باید مزایا و معایب هر گزینه را در نظر بگیریم تا بتوانیم بهترین انتخاب ممکن خود را انجام دهیم. در این مقاله قصد داریم درباره مزایا و معایب next.js صحبت کنیم که باعث می‌شود شما تجربه کاربری منحصر به فردتری را ارائه دهید و خدمات خود را آسان‌تر عرضه کنید. در ادمه با شرکت نرم افزاری وب نگاه همراه باشید تا شما را به طور کامل با next.js آشنا کنیم.

Next.js چیست؟

Next.js پیش‌تر به عنوان یک فریم ورک منبع‌باز معرفی شد که از زبان برنامه نویسی react استفاده می‌کند و از سرعت بسیار زیادی برخوردار است. این فریمورک، برنامه و فعالیت‌های دو طرف سمت سرور و سمت کلاینت را برای شما مستمر می‌سازد. علاوه بر این قابلیت، به لطف بهینه‌سازی استاتیک اتوماتیک، می‌توانید انتخاب بین سایت ایستا و پویا را فراموش کنید. با استفاده از این قابلیت، به نوعی شما تمامی اصطلاحات را به صورت فشرده شده در دست دارید؛ زیرا next.js امکان ساخت یک برنامه ترکیبی با صفحه‌های رندر شده سمت سرور و همچنین صفحات تولید شده را به صورت ایستا فراهم می‌کند.

Next.js یکی از محبوب‌ترین فریمورک‌های react که برای ایجاد برنامه‌های وب رندر سمت سرور استفاده می‌شود.

کاربرد‌های next.js

کاربرد next.js

کاربرد next.js

Next.js در چه مواردی به کار می‌رود؟ آیا واقعا من به next.js نیاز دارم؟

 انتخاب next.js دارای سه مزیت اصلی است:

  • تجربه کاربری بهتر
  • عملکرد بالاتر
  • توسعه سریع ویژگی

Next.js در شرکت‌های بزرگی همانند نتفلیکس و اوبر استفاده می‌شود؛ همچنین شرکت‌های نوپا نیز از آن در کسب و کار خود استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر شما در هر مرحله‌ای از تاسیس شرکت خود، می‌توانید از next.js استفاده کنید و کار‌های خود را با آن جلو ببرید.

روند رشد و تکامل next.js

افراد با تجربه در زمینه طراحی و توسعه اپ به خوبی می‌دانند که زمانی که در سال 2016 از next.js رونمایی شد کاربردش فقط برای برنامه‌های سمت سرور بود و کاربرد دیگری نداشت. اما امروزه این فریمورک بیشتر با استفاده از متدولوژی Jamstack در زمینه توسعه برنامه‌های وب کاربرد دارد. چیزی که در سال 2016 باعث محبوبیت دوچندان next.js شد این بود که می‌توانید با استفاده از آن هم فرانت اند و بک اند و یک برنامه fullstack بسارند.

چه زمانی از استفاده از next.js ضروری است؟

هدف شما برای به کار گرفتن next.js باید مشخص شود تا بیشترین سود را برای شما داشته باشد. در ادامه ما لیستی را تهیه کردیم که اغلب افراد از آن برای توسعه فضای وب و توسعه و طراحی اپلیکیشن موبایل استفاده می‌کنند. اهدافی که می‌توانید با next.js به آن‌ها برسید:

  • افزایش نرخ تبدیل conversion)) و فروش
  • تقویت کانال‌های بازاریابی
  • سبقت گرفتن از رقیب‌های خود
  • تجربه بهتر از لحاظ کاربری
  • کمتر کردن هزینه‌های نگهداری
  • مقیاس بندی آسان‌تر در کسب و کار
  • بهبود بخشیدن عملکرد وب سایت یا برنامه وب کسب و کار

 

Webnegahcompanyمشاهده نوشته ها

وب نگاه با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن سعی دارد با نوشتن مقالات جذاب شما را بیشتر با این حوزه آشنا کند

2 دیدگاه

  • قطعا همین طوره next.js در موارد متعددی کاربرد دارد.

  • واقعا هر کسی که برنامه نویسی کار میکنه باید بدونه next.js چیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *