توسعه اپلیکیشن موبایل چیست؟


توسعه اپلیکیشن مبتنی بر ابر: مزایا، فرآیند توسعه و هزینه‌ها توضیح داده شده است.

چندین گزارش صنعتی اشاره می‌کنند که با گسترش برنامه‌های کاربردی تلفن همراه تجاری، ظرفیت ذخیره سازی و عملکرد مسائل مهمی برای بیش از 70 درصد از فضاهای کاری دیجیتال است. بهترین رویکرد ممکن برای رویارویی با چنین چالش‌هایی، رایانش ابری است.

راه حل‌های توسعه برنامه مبتنی بر ابر، جمع آوری داده‌ها را برای مشاغل راحت‌تر می‌کند. علاوه بر این، امنیت و مدیریت تا حد زیادی ساده شده است. توسعه اپلیکیشن‌های ابری به کسب و کارها و شرکت‌های مدرن اجازه می‌دهد تا اپلیکیشن‌های مبتنی بر بهره وری را برای افزایش تجربه مشتری و همچنین درآمد ایجاد کنند. نه تنها این، بلکه راه‌حل‌های توسعه نرم‌افزار Cloud همچنین به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا در توسعه برنامه‌های کم‌کد سرمایه‌گذاری کنند، که دوباره یک فرآیند زمان‌بر و مقرون‌به‌صرفه است.

فراموش نکنید که راه حل‌های ابری چندتجربه‌ای برای کسب و کار به ارمغان می‌آورد. تجربه چندگانه آینده توسعه اپلیکیشن است، به ویژه هنگامی که با فناوری هایی مانند رایانش ابری، اینترنت اشیا (اینترنت اشیا)، AI/ML (هوش مصنوعی/یادگیری ماشین) به کار گرفته شود. رایانش ابری تجربه مکالمه و یکپارچه را با برنامه های تلفن همراه ارائه می‌دهد.

تمام مزایای ذکر شده دلایل محبوبیت روزافزون برنامه‌های کاربردی ابری در بین سازمان‌ها و رشد پیش بینی شده بازار جهانی برنامه‌های مبتنی بر ابر است – 133.6 میلیارد دلار در سال 2020 به 168.6 میلیارد دلار تا سال 2025.

این رشد و محبوبیت برنامه‌های ابری سوالات زیادی را برای مشاغل و شرکت‌ها ایجاد می‌کند، به ویژه در مورد چگونگی توسعه برنامه‌های مبتنی بر ابر به روش صحیح.

بیایید امروز آن پاسخ‌ها را پیدا کنیم! در این مقاله، ما در مورد راه‌حل‌های کاربردی مختلف مبتنی بر ابر برای کسب‌وکارتان صحبت خواهیم کرد، اینکه چگونه این راه‌حل‌ها احتمالاً برای شما مفید هستند و چگونه می‌توانید یک برنامه ابری را به روش درست ایجاد کنید.

بیایید به اصول اولیه بپردازیم.

اپلیکیشن مبتنی بر ابر چیست؟

برنامه مبتنی بر ابر، برنامه‌ای است که به صورت اینترنتی اجرا می‌شود و دارای اجزایی است که به صورت آنلاین با برخی یا همه فرآیندهای اجرا شده بر روی ابر، ذخیره و هدایت می‌شود. برای درک جزئیات این موضوع، آن را به این صورت در نظر بگیرید، در برنامه‌های مبتنی بر ابر، کاربر از طریق یک مرورگر وب یا موبایل با هم تعامل می‌کند. پردازش داده‌ها در اینجا روی سرور راه دور bae انجام می‌شود و با کمک یک API مدیریت می‌شود. دستگاه کاربر فقط به عنوان یک دستگاه ورودی در برنامه ابری عمل می‌کند و در فرآیند اصلی تداخلی ایجاد نمی‌کند.

یک برنامه مبتنی بر ابر با یک برنامه مبتنی بر وب متفاوت است. برای درک ویژگی‌های آن، مهم است که به چند ویژگی که توسعه اپلیکیشن ابری را تعریف می‌کنند، نگاهی بیندازیم.

ویژگی های یک اپلیکیشن مبتنی بر ابر

در توسعه برنامه ابری، داده‌های برنامه در زیرساخت ابر ذخیره می‌شود و می‌تواند تا حدی در حافظه پنهان دستگاه کاربر ذخیره شود. این بدان معناست که حداقل نیازهای دستگاه‌ها برای اجرای برنامه وجود دارد.
زیرساخت ابری می‌تواند به طور موقت اطلاعات را در دستگاه کاربر ذخیره کند تا کاربر بتواند در حالت آفلاین به آن دسترسی داشته باشد. هنگامی که کاربر دوباره آنلاین شد، برنامه ابری به روز می‌شود و داده‌های تولید شده را از حالت آفلاین در محل ذخیره سازی ابری آپلود می‌کند.
شما می‌توانید برنامه‌های پشتیبان گیری و همچنین بهینه سازی داده‌ها، فشرده سازی و رمزگذاری را به عنوان یک کاربر به هر شکلی که می‌خواهید تنظیم کنید.
با کمک هر دستگاه متصل به اینترنت، از جمله دسکتاپ، تبلت و موبایل، می‌‌توان به یک برنامه ابری دسترسی داشت. این به کاربر کمک می‌کند تا از ظرفیت‌های مرورگر مستقل شود.
برنامه‌های کاربردی مبتنی بر ابر همچنین دسترسی به خدمات محاسبات ابری شخص ثالث را با یکپارچه سازی API ارائه می‌دهند و راحت‌تر از یک برنامه وب سفارشی می‌شوند.

اکنون که دیدیم چه ویژگی‌هایی یک برنامه مبتنی بر ابر را تعریف می‌کنند، می‌توانیم به سراغ نوع راه‌حل‌های ابری برای کسب‌وکارها و شرکت‌های دیجیتال برویم.

انواع راه حل های مبتنی بر ابر در دسترس برای شرکت ها

فناوری‌های رایانش ابری شامل خدمات و منابع مختلفی مانند پایگاه‌های داده، سرورهای داده، ذخیره‌سازی و غیره است که توسط اشخاص ثالث اجرا می‌شوند. شخص ثالث به ذخیره رایانه و زیرساخت آن به صورت رایگان یا پولی مجوز می دهد. به طور خلاصه، می توانید بدون نگرانی در مورد تعمیر و نگهداری زیرساخت از خدمات، منابع و فضا استفاده کنید.

چهار نوع متداول استقرار ابری برای مشاغل موجود است:

 ابر خصوصی – این به عنوان یک سیستم وب خصوصی با فضای امن برای برنامه‌ها، وب و داده‌ها عمل می‌کند. سرویس ابری خصوصی توسط یک شرکت بدون هیچ گونه دسترسی عمومی استفاده می‌شود.

. .ابر عمومی – داده‌های موجود در منبع ابر عمومی فقط از طریق یک دستگاه مجاز قابل دسترسی است. ابرهای عمومی معمولاً قیمت و انعطاف پذیری بهینه را با پردازش داده ارائه می دهند.

 ابر ترکیبی – ترکیبی برای توسعه اپلیکیشن‌های ابری هم عمومی و هم خصوصی در نظر گرفته می‌شود. در اینجا می‌توانید داده‌ها را بین سرویس‌های روی دستگاه و برنامه‌های شخص ثالث به همراه انواع دیگر برای استقرار و بهینه‌سازی توزیع کنید.

ابر جامعه – استقرار ابر جامعه مشابه ابر خصوصی است، با این تفاوت که در اینجا، اشتراک داده بین دو سازمان (چندین) است. به عنوان مثال، دولت یک کشور دارای بخش‌های مختلفی در داخل است که به زیرساخت‌ها و منابع یکسانی نیاز دارند، و اینجاست که ابر جامعه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

می‌توانید از راه‌حل‌های استقرار ابری بالا برای سرویس‌های کاربردی مختلف استفاده کنید.

درست مانند خدمات استقرار، راه‌حل‌های توسعه اپلیکیشن ابری مختلفی برای شرکت‌ها وجود دارد. سه راه حل اصلی طراحی اپلیکیشن مبتنی بر ابر عبارتند از:

راه حل های توسعه اپلیکیشن ابری

نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS)

SaaS مخفف ایجاد برنامه‌های کاربردی ابری با استفاده از مرورگرهای وب و برنامه‌های تلفن همراه است. SasS به مشتریان این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به پیکربندی یا نصب بر روی دستگاه به برنامه‌ها به صورت آنلاین دسترسی داشته باشند.

توسعه برنامه ابری SaaS

مدیریت سیستم‌های CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) و پایگاه‌های داده مشتریان
خودکارسازی خدمات و ثبت نام محصولات
ارائه ویژگی‌های حسابرسی و ابزارهای ایمیل و غیره
به اشتراک گذاری برنامه‌ها و تقویم‌ها در کل سازمان برای برنامه ریزی رویدادهای آینده
مدیریت اسناد برای به اشتراک گذاری فایل و همکاری.

تعداد کمی از غول‌های فناوری سرمایه گذاری شده در توسعه برنامه ابری SaaS عبارتند از AWS، Salesforce، Google Apps، Zendesk و غیره.

پلتفرم به عنوان یک سرویس (PaaS)

PaaS به شما امکان می‌دهد تا هر منبع و سرویسی را که برای توسعه یک برنامه کاربردی با تکیه بر ارائه دهندگان ابر برای زیرساخت‌ها، سیستم عامل‌ها و ابزارهای توسعه نیاز دارید، اجاره کنید. این بدان معناست که شما یک پلتفرم برنامه کاربردی (نرم افزار و سخت افزار) را به عنوان سرویسی برای توسعه برنامه‌های کاربردی ابری در نظر خواهید گرفت.

توسعه برنامه‌های کاربردی ابری PaaS می‌تواند برای آن استفاده شود

سیستم‌های عامل
زیرساخت در حال اجرا پایگاه داده
ابزارهای توسعه
میان افزار

برخی از پلتفرم‌های ابری رایج PaaS عبارتند از Openshift، Windows Azure و Heroku.
زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS)

در سرویس‌های ابری IaaS، ارائه‌دهنده ابری شما کل زیرساخت کسب‌وکار شما، از جمله شبکه، سرور، ذخیره‌سازی و تجسم را مدیریت می‌کند. این زیرساخت را می توان توسط یک ابر خصوصی یا عمومی مدیریت کرد. علاوه بر این، خدمات ابری IaaS، همراه با کنترل منابع، خدمات اضافی زیادی را برای توسعه اپلیکیشن مبتنی بر ابر ارائه می‌کند، مانند:

فاکتور تفصیلی
ردیابی

ابزارهای انعطاف پذیری (بازیابی پشتیبان و تکرار)
دسترسی به گزارش
ابزارهای امنیتی (انطباق PCI-DSS، پروتکل های رمزگذاری داده ها)
تعادل بار
خوشه بندی

برای استفاده از خدمات ابری IaaS، می‌توانید از پنل مدیریت یا API برای مسیرهای بهتر استفاده کنید. علاوه بر این، می‌توانید برنامه‌ها و سیستم‌عامل‌های خود را مدیریت کنید در حالی که ارائه‌دهنده خدمات ابری شما منابع توسعه برنامه‌های ابری را مدیریت می‌کند.

برخی از نمونه‌های محبوب توسعه اپلیکیشن ابری که از مدل‌ها و خدمات ذکر شده در بالا استفاده می‌کنند عبارتند از Zoom، PayPal، Slack و غیره.

اگر هنوز در مورد تعهد به راه حل‌های ابری مردد هستید، بخش بعدی ما شما را با مزایای توسعه اپلیکیشن ابری آشنا می‌کند.

بیایید ببینیم که چگونه توسعه برنامه‌های ابری می‌تواند برای مدل برنامه تجاری شما در دراز مدت مفید باشد.

طراحی اپلیکیشن

مزایای استفاده از اپلیکیشن های مبتنی بر ابر

توسعه برنامه‌های ابری برای هر شرکت و کسب و کاری سودآور است زیرا بیشتر مسائل مربوط به ذخیره سازی و پردازش داده‌ها توسط سرورهای راه دور انجام می‌شود. در کنار آن، توسعه نرم افزار ابری یا توسعه اپلیکیشن ابری دارای طیفی از مزایای غیرقابل انکار است که در اینجا به اختصار به آنها اشاره می‌شود.

صرفه جویی در هزینه

خدمات ابری فقط برای فضای ابری لازم و مجموعه ویژگی‌های مورد نیاز برای مدل توسعه برنامه شما هزینه دریافت می‌کنند. این سیستم پرداخت در صورت تمایل برای هر سرویس استقرار ابری اعمال می‌شود که باعث کاهش هزینه و نتایج بالاتر می‌شود.

امنیت

وظیفه تمام وقت یک میزبان ابری نظارت بر امنیت داده است که به طور قابل توجهی کارآمدتر از یک سیستم معمولی خانگی است. توسعه نرم‌افزار ابری نیز رعایت استانداردهای امنیتی دولتی را آسان‌تر می‌کند. علاوه بر این، ابر به به‌روزرسانی‌ها و بازیابی اطلاعات پاسخ خودکاری می‌دهد.

انعطاف پذیری

توسعه برنامه‌های ابری به طور کلی در برابر میزبانی روی سرور محلی انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می‌دهد. اگر به پهنای باند اضافی نیاز دارید، سرویس‌های ابری می‌توانند به‌جای به‌روزرسانی طولانی برای بهبود زیرساخت، آن تقاضا را فوراً برآورده کنند.

مزیت رقابتی و پایداری

خدمات ابری ادغام شده با فناوری هوش مصنوعی مانند چت بات‌ها و دستیاران نیز تجربه مشتری بهتری را به مخاطبان ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، Appinventiv یک پلتفرم تجزیه و تحلیل مبتنی بر هوش مصنوعی را در فضای ابری برای یک بانک جهانی پیشرو توسعه داد تا سیستم CRM و حفظ مشتری خود را تقویت کند.

با کمک هوش مصنوعی مکالمه ای توسعه یافته در فضای ابری، بانک توانست 50 درصد از درخواست‌های مشتریان را رسیدگی کند و در نتیجه هزینه نیروی انسانی را تا 20 درصد کاهش داد. این یک مزیت رقابتی بزرگ برای شرکت‌های مدرن همراه با اهداف بلند مدت پایداری است.

از طریق پلتفرم‌های اپلیکیشن ابری، می‌توانید به اطلاعات در هر دستگاه، ابزار، تیم، شرکت و غیره دسترسی داشته باشید تا به‌روز بمانید. اصلاً تعجب آور نیست که ببینیم سازمان‌هایی که در خدمات اشتراک‌گذاری ابری سرمایه‌گذاری می‌کنند نسبت به شرکت‌های میزبانی محلی، تعامل و رضایت کارکنان بهتری دارند.

توسعه برنامه‌های کاربردی Cloud-Native همچنین به بینش شخصی‌سازی شده داده‌های مشتری برای افزایش سرعت و تجربه دسترسی به داده کمک می‌کند. به عنوان مثال، Appinventiv یک پلتفرم تحلیل داده مشتری محور در فضای ابری برای یک شرکت مخابراتی پیشرو ایجاد کرد. بینش ارائه شده توسط پلت فرم تحلیل ابری منجر به 85٪ در دسترسی به داده‌ها، مدیریت بهتر داده‌های مشتری و بهینه سازی شد.

طیف متنوعی از راه حل ها

راه حل‌های مبتنی بر ابر با گسترش دامنه خدمات و منابع برای مدل کسب و کار حداکثر به موفقیت سازمان کمک می‌کند. از CRM تا راه حل های ERP، پلت فرم محاسبات ابری همه چیز را مدیریت می‌کند.

به عنوان مثال، Appinventiv یک راه حل ERP در فضای ابری برای بزرگترین خرده فروش مبلمان در جهان IKEA ایجاد کرد. از ایجاد یک آدرس IP خصوصی گرفته تا توسعه یک برنامه وب کامل در فضای ابری، ما به IKEA کمک کردیم تا ورود مشتری و دسترسی به داده‌ها را بهبود بخشد.

علاوه بر این، توسعه اپلیکیشن رایانش ابری کیفیت داده‌ها را تحت کنترل نگه می‌دارد و به بازیابی بلایا و از دست دادن داده‌ها کمک می‌کند. این مزایا نشان می‌دهد که چگونه توسعه راه حل‌های مبتنی بر ابر می‌تواند به کسب و کار شما کمک کند تا به ارتفاعات جدیدی دست یابد. اگر به اندازه کافی متقاعد هستید، بیایید مراحلی را که باید برای توسعه یک برنامه ابری موفق دنبال کنید، به شما ارائه دهیم.

چگونه یک اپلیکیشن مبتنی بر ابر توسعه دهیم؟

توسعه برنامه‌های ابری از خدمات توسعه موبایل تا خدمات توسعه وب را شامل می‌شود. بهتر است از قبل مناسب ترین رویکرد را انتخاب کنید که با ایده پروژه شما مطابقت داشته باشد. داشتن ذهنیت سرمایه‌گذاری هنگام کار با توسعه ابر نیز مهم است. شما باید درک کنید که منابعی که روی آنها سرمایه گذاری می‌کنید، در درازمدت کسب و کار شما را متعهد و مقیاس می‌کنند.

قبل از شروع، مخاطبان هدف، نقاط دردناک و تقاضای خود را در برنامه مورد نیاز شناسایی کنید. سپس تجزیه و تحلیل کنید که چگونه محصول شما می‌تواند چالش های خود را حل کند. پس از اتمام تجزیه و تحلیل، در زیر مراحلی وجود دارد که می‌توانید برای ایجاد یک برنامه کاربردی مبتنی بر ابر به روش صحیح دنبال کنید:

یک تیم توسعه ابری استخدام کنید

زمانی که خدمات توسعه ابری را برون سپاری می‌کنید، احتمالاً یک برنامه موفق بسازید. یک شرکت توسعه اپلیکیشن ابری قابل اعتماد می‌تواند تجزیه و تحلیل سریع مدل کسب و کار، تخمین هزینه توسعه برنامه و گزارش برنامه ریزی پروژه را به شما ارائه دهد.

معماری و ویژگی ها

برای توسعه کارآمد اپلیکیشن مبتنی بر ابر، باید جنبه‌هایی مانند مدل سرویس، معماری اپلیکیشن و مهاجرت ابر را در نظر بگیرید. این تصمیمات مستقیماً بر عملکرد برنامه شما تأثیر می‌گذارد. از این رو، مهم است که با تیم برون سپاری خود بحث کنید که چه چیزی بهترین است.

به دلیل ساده‌سازی معماری ابری، می‌توانید با خیال راحت برنامه‌ها را توسعه دهید و راه‌حل‌های ابری را به راحتی بکار ببرید. توسعه دهندگان باتجربه برنامه‌های ابری استفاده از معماری ابری پیشرفته ساخته شده بر روی میکروسرویس‌ها را توصیه می‌کنند. شما می‌توانید هر نوع سرویس استقرار ابری که در بالا توضیح داده شد (IaaS، SaaS، PaaS) را برای مدل سرویس انتخاب کنید.

علاوه بر این، می‌توانید داده‌های شرکت خود را برای دسترسی بهتر و پردازش با استفاده از مهاجرت ابری به سرور ابری منتقل کنید.

تعریف پشته فناوری

هنگام انتخاب ابزار برای ایجاد برنامه‌های کاربردی ابری، باید الزامات، ویژگی‌ها و طراحی متناسب با برنامه خود را تجزیه و تحلیل کنید. همچنین، هنگام انتخاب پشته فناوری، عامل مقیاس پذیری را در نظر داشته باشید. در زیر یک پشته فناوری رایج برای ایجاد برنامه‌های کاربردی ساده و پیشرفته مبتنی بر ابر آورده شده است.

انتخاب مدل کسب درآمد از اپلیکیشن

اکنون که می‌دانید مخاطبان شما به چه چیزی نیاز دارند، می‌توانید پیش بینی کنید که کاربران شما برای چه چیزی هزینه خواهند کرد. در اینجا چهار مدل کسب درآمد از برنامه وجود دارد که می‌توانید از بین آنها انتخاب کنید:

پرداخت شده
خرید درون برنامه‌ای
فریمیوم
تبلیغات

توسعه و آزمایش

راه حل‌های ابری مطابق با متدولوژی های Scrum و Agile توسعه یافته‌اند. فرآیند ساخت معمولاً به اسپرینت تقسیم می‌شود (که در آن 1 سرعت = 10 روز کاری). توسعه برنامه‌های کاربردی Cloud-Native هنگام ساخت چنین راه‌حل هایی بسیار مهم است زیرا آنها سفارشی سازی بالاتری را با فرآیندهای بدون دردسر ارائه می‌دهند.

آزمایش محصول با استفاده از فرآیندهای مختلف تضمین کیفیت قبل از عرضه آن الزامی است. در صورتی که برنامه ابری شما تجربه کاربری مورد نظر را ارائه دهد، مطابقت دارد. شرکت‌های توسعه کامل چرخه برون‌سپاری خدمات طراحی، توسعه، آزمایش و مدیریت ارائه می‌دهند که منجر به کیفیت بالاتر محصول می‌شود.

راه اندازی و نگهداری برنامه

می‌توانید برنامه ابری خود را در Google Play (اندروید) یا اپ استور (iOS) منتشر کنید. Google Play برای سرعت بخشیدن به فرآیند تأیید برنامه، روی آزمایش خودکار کار می‌کند. با این حال، گوگل به دلیل رد شدن برنامه شما در نتیجه اشاره نمی‌کند. Google Play نیز برای هزینه مشابه خود هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.

App Store اعتبار برنامه را به افراد واقعی واگذار می‌کند. اگر اعتباردهنده‌ها برنامه شما را تایید نکنند، از شما می‌خواهند که تغییرات خاصی را برای تایید انجام دهید. برای راه اندازی اپ استور، باید 299 دلار در سال بپردازید تا به برنامه Apple Developer Enterprise بپیوندید.

همچنین، به یاد داشته باشید که استقرار برنامه ممکن است کمی طول بکشد و نیاز به هزینه توسعه و اصلاح اضافی داشته باشد. وقتی صحبت از آن شد، زمان آن رسیده است که میانگین هزینه توسعه اپلیکیشن ابری را فاش کنیم.

هزینه ساخت اپلیکیشن مبتنی بر ابر چقدر است؟

هزینه توسعه یک پلتفرم یا برنامه نرم افزاری ابری به عوامل زیر بستگی دارد:

طراحی محصول
مشخصات محصول
مکان و نرخ تیم توسعه برون سپاری شما
اندازه و پیچیدگی پروژه
پشته فناوری
دوره زمانی

 

ارائه‌دهنده خدمات توسعه ابری شما می‌تواند با در نظر گرفتن هر عاملی، تخمین دقیق هزینه توسعه برنامه ابری ارائه دهد.

بهترین بخش در مورد خدمات توسعه اپلیکیشن ابری این است که شما مجبور نیستید با هیچ نوع هزینه سرور، پیچیدگی‌های سخت افزاری و مسائل مربوط به ذخیره سازی داده سر و کار داشته باشید. با این حال، مدیریت توسعه راه حل مبتنی بر ابر کار آسانی نیست زیرا چالش‌های کمی همیشه در راه هستند.

چالش های فنی در توسعه اپلیکیشن مبتنی بر ابر

توسعه محصول مبتنی بر فضای ابری قطعاً از نظر فنی سخت و چالش برانگیز است. در کنار مزایای مورد نظر، باید از مشکلات رایج در فرآیند توسعه ابر نیز آگاه باشید. در زیر برخی از چالش‌هایی که اغلب با آن مواجه می‌شوند آورده شده است:

طراحی خدمات

برای برنامه‌های ابری بسیار مهم است که با منطق خدمات و پیاده سازی‌ها در دنیای مشتری محور همراه شوند. اگرچه از نظر اصول و زیرساخت ساده است، اما زمان سختی برای توسعه دهندگان برنامه‌های ابری برای طراحی اجزای انعطاف پذیر و قابل استفاده مجدد است که به ویژگی‌های خدمات پایبند هستند.

امنیت برنامه

امنیت برنامه‌ها فراتر از مجوز، همیشه یکی از دغدغه‌های کاربران بوده است. با توجه به وضعیت مرورگرها، برنامه ابری شما باید از یک عامل امنیتی مهم در خارج از مرورگر اطمینان حاصل کند.

می‌توانید از پروکسی معکوس و اقدامات رمزگذاری داده قوی برای رفع نگرانی‌های امنیتی احتمالی استفاده کنید.

قابلیت همکاری و قابلیت حمل

هنگام کار با چارچوب ابری، قابلیت همکاری توانایی نوشتن کدی است که با چندین ارائه دهنده ابر به طور همزمان، علی رغم تفاوت‌های پلت فرم، به خوبی آشنا باشد. با این حال، موضوع مبرم، ارتباط پلتفرم های مختلف از طریق یک ساختار کد است. برای این کار، توسعه دهندگان برنامه های ابری به پروتکل‌های عملیاتی سختگیرانه و استانداردی نیاز دارند که پیاده سازی آنها آسان باشد.

 

بیشتر بخوانید: نحوه غیرفعال کردن رسیدهای خواندن در چت گروهی Whatsapp

 

گاهی اوقات، مقیاس پذیری نیز می‌تواند یک مسئله باشد. با این حال، برای حداکثر مقیاس پذیری می‌توانید از معماری ابری ترکیبی استفاده کنید. توصیه می‌کنیم برای نرم‌افزار از پیش تعریف‌شده‌ای که ویژگی‌های مقیاس‌پذیری سریع ارائه می‌کند، درخواست نکنید. در عوض، یک راه حل قابل اعتماد را با شرکت توسعه برنامه ابری خود در میان بگذارید.

چگونه Appinventiv می تواند در توسعه برنامه Cloud به شما کمک کند؟

Appinventiv یک شرکت پیشرو در توسعه برنامه‌های تلفن همراه با تخصص در فناوری‌هایی مانند محاسبات ابری، AI/ML، AR/VR، تجزیه و تحلیل داده‌ها و غیره است.

به عنوان بخشی از خدمات توسعه برنامه و نرم افزار ما، کارشناسان ما می‌توانند به شما در انتخاب مدل ابری (IaaS، PaaS، SaaS) کمک کنند که با نیازهای کسب و کار شما همسو باشد. کارشناسان ما خدمات رایانش ابری در سطح جهانی را برای هر نیاز تجاری ارائه می‌کنند، خواه مرکز داده داخلی باشد یا میزبان شخص ثالث. ما خدمات مشاوره ابری، یادگیری ماشین ابری، توسعه بومی ابری و خدمات مدیریت ابری انعطاف‌پذیر را ارائه می‌دهیم که نتایجی را به همراه دارد.

برای مقیاس پذیرترین و ایمن‌ترین راه حل‌های برنامه موبایل ابری با ما در ارتباط باشید.

توسعه موبایل چیست و چرا مهم است؟

بنابراین، این نوع توسعه شامل نرم‌افزاری برای گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و دستگاه‌های پوشیدنی هوشمند می‌شود که برای کار کردن به یک سیستم عامل متکی هستند.

چرا شرکت‌ها برنامه‌های موبایل را انتخاب می‌کنند و به نرم‌افزار دسکتاپ رضایت نمی‌دهند؟ زیرا برنامه‌های موبایل مزایای زیر را به آنها می‌دهد:

فروش بهبود یافته است
عملکرد و بهره وری کسب و کار بالاتر
دسترسی و تعامل بهتر با مشتری
شناخت برند بالاتر
ارتباطات و همکاری شرکتی کارآمد
ارتباط و خدمات راحت با مشتری
بسته به هدف، نرم افزار موبایل به انواع خاصی تقسیم می شود:

برنامه های رسانه های اجتماعی، که به عنوان یک افزونه برای خدمات رسانه های اجتماعی مبتنی بر وب (فیس بوک، اینستاگرام، پینترست و غیره) عمل می کنند.
برنامه های سبک زندگی، که رزرو هتل و پرواز، دوستیابی، تناسب اندام، موسیقی و سایر فعالیت ها را فعال می کند (Booking.com، Uber، Spotify و غیره)
بازی ها (انگری بردز، پوکمون و…)
برنامه های کاربردی، که روال روزانه را ساده می کنند (برنامه های آب و هوا، ماشین حساب، یادآورها و غیره)
برنامه های بهره وری، که روال کسب و کار را ساده می کند (Docs، Evernote، Asana، و غیره)
برنامه های خبری (Reddit، Flipboard، Google News، BBC News، و غیره)

چرخه حیات توسعه اپلیکیشن موبایل

توسعه موبایل معمولاً شامل مراحل زیر است:

ایجاد فرانت اند (نرم افزار نصب شده بر روی دستگاه)، که شامل ساخت، آزمایش، انتشار، نظارت و تجزیه و تحلیل آن است.
ایجاد backend (سرویس هایی که از frontend پشتیبانی می کنند)، که شامل ساخت، آزمایش، استقرار، نظارت و تجزیه و تحلیل نیز می شود.
آزمایش برنامه بر روی دستگاه های مورد نظر

امروزه رویکردهای توسعه اپلیکیشن موبایل زیر وجود دارد:

توسعه بومی – ایجاد یک برنامه کاربردی برای یک سیستم عامل خاص، با در نظر گرفتن مناسب تمام الزامات و استانداردهای آن
توسعه کراس پلتفرم یا ترکیبی – ایجاد برنامه‌هایی که با همه سیستم‌عامل‌های تلفن همراه سازگار هستند و روی هر یک از آنها به طور یکسان کار می‌کنند.
برنامه های کاربردی وب پیشرو – ایجاد برنامه هایی که به شکل منابع وب هستند، اما برای کاربران شبیه نرم افزارهای بومی هستند
برنامه های کاربردی وب موبایل – ایجاد برنامه های کاربردی وب که با نیازهای مرورگرهای تلفن همراه تنظیم می شوند و از قابلیت های آنها حداکثر استفاده را می برند تا ظاهر و احساس بومی داشته باشند.
توسعه بومی و بین پلتفرمی بدون شک رویکردهای پیشرو در ساخت اپلیکیشن موبایل هستند و ما در بخش‌های بعدی به آن‌ها توجه مناسبی خواهیم داد. PWA ها و برنامه های وب تلفن همراه تازه شروع به جذب کرده اند، و اکنون به طور مختصر آنها را بررسی می کنیم.

برنامه های کاربردی وب پیشرفته

برنامه های کاربردی وب پیشرو (PWA) رویکرد سنتی را که شامل نصب یک برنامه بر روی دستگاه است نادیده می گیرند. در عوض، آنها منابع وب هستند که از طریق URL، در یک مرورگر در دسترس هستند. یک برنامه هم برای وب و هم برای موبایل در نظر گرفته شده است.

برای حفظ ظاهر و احساس بومی، PWAها به قابلیت‌های مرورگرها مانند حالت آفلاین، عملکرد پس‌زمینه، پیوند دادن به صفحه اصلی و غیره متکی هستند، اما تعداد ویژگی‌های موجود محدود است و به مرورگر بستگی دارد. برنامه های کاربردی وب پیشرفته با استفاده از فناوری های سنتی مانند CSS، JavaScript و HTML ساخته می شوند.

برنامه های کاربردی وب موبایل

با پیشرفت در فناوری‌های وب تطبیقی ​​و قابلیت‌های مرورگر تلفن همراه، برنامه‌های کاربردی وب بهتر و بهتر می‌شوند: آنها سریع و قابل اعتماد کار می‌کنند، ظاهری تقریباً بومی دارند، اما به آسانی برنامه‌های وب سنتی ساخته می‌شوند.

اگرچه این راه حل ها مبتنی بر وب هستند، اما به طور خاص برای نیازهای دستگاه های تلفن همراه طراحی شده اند و پایگاه کد را بین وب و موبایل به اشتراک می گذارند. برای برنامه های کاربردی وب موبایل، مجموعه مهارت های توسعه وب کافی است. ایجاد این نرم افزار آسان است اما عملکرد کمی بدتر و دسترسی محدود به قابلیت های دستگاه ها دارد.

Frontend

قسمت جلویی معمولاً به هر چیزی که در سمت کاربر است و روی دستگاه قرار دارد اشاره دارد. بنابراین، توسعه‌دهندگان فرانت‌اند موبایل با زبان‌ها، پلتفرم‌ها و فریم‌ورک‌هایی کار می‌کنند که مخصوص توسعه موبایل هستند (در ادامه بیشتر در مورد آن توضیح خواهیم داد).

بسته به مقیاس پروژه، فرانت اند ممکن است توسط هر چیزی از یک متخصص تا یک تیم متشکل از صدها متخصص ساخته شود. یک تیم همچنین ممکن است شامل طراحان UX/UI باشد که برای ایجاد بهترین تجربه کاربری ممکن تلاش می کنند. در مورد بازی ها، تیم ممکن است شامل توسعه دهندگان موشن گرافیک و حتی مهندسانی باشد که مسئول موتورهای بازی هستند.

هدف اصلی ایجاد منطق بی عیب و نقصی است که ارتباط روان با backend را امکان پذیر می کند و بازیابی داده های جدیدی را که برنامه جمع آوری و تولید می کند، اجرا می کند. معمولاً frontend از طریق API های مختلف به Backend دسترسی پیدا می کند. برخی از آنها را می توان به طور مستقیم استفاده کرد و برخی باید در نرم افزار ادغام شوند.

Backend

یک Backend قابل اعتماد (به عنوان مثال پایگاه داده ای که تمام اطلاعات برنامه را ذخیره می کند) برای نرم افزار موبایل خوب به اندازه فرانت اند مهم است. بسته به مورد، تیم داخلی می‌تواند برخی از خدمات پشتیبان را به تنهایی ایجاد کند و همچنین می‌تواند از خدمات شخص ثالث استفاده کند.

در اکثر موارد، تیم های توسعه دهنده برای ایجاد و نگهداری زیرساخت های پشتیبان خود به خدمات مبتنی بر ابر روی می آورند. چرا؟ آنها را از اجرای زیرساخت خلاص می کند، زیرا ارائه دهنده کلاد مسئولیت عملیات، مقیاس پذیری و امنیت آن را بر عهده می گیرد. این باعث می شود که تیم روی ویژگی ها و قابلیت های برنامه تمرکز کند.

 

 

تست موبایل

آزمایش یک مرحله ضروری است زیرا به تیم اجازه می دهد تا قبل از تحویل به کاربران از کیفیت نرم افزار مطمئن شود. آزمایش ممکن است مشکلات و نقاط ضعف احتمالی را نشان دهد، بنابراین توسعه دهندگان می توانند در زمان مناسب آنها را برطرف کنند.

در زیر مهمترین انواع تست موبایل ذکر شده است:

تست عملکردی، که بررسی می کند که عملکرد نرم افزار همانطور که مشخص شده است
تست عملکرد، که بررسی می‌کند که نرم‌افزار قوی عمل می‌کند
تست قابلیت استفاده، که بررسی می کند چگونه برنامه به دستکاری های کاربر پاسخ می دهد
تست سازگاری، که نحوه عملکرد برنامه را در دستگاه های مختلف بررسی می کند
تست امنیتی، که نرم افزار را برای سوء استفاده های احتمالی و مسائل ایمنی بررسی می کند
تست محلی‌سازی، که بررسی می‌کند چگونه نرم‌افزار با یک زبان خاص و ویژگی‌های مربوط به فرهنگ سازگار می‌شود
ویژگی های کلیدی اپلیکیشن های موبایل
امروزه، طیف گسترده ای از خدمات و ابزارها وجود دارد که کار را برای دارندگان برنامه های کاربردی موبایل آسان تر می کند. مواردی که همیشه به نرم افزارهای به روز نیاز دارند به شرح زیر است:

تجزیه و تحلیل داده ها
اعلان های فشاری
ورود به سیستم اجتماعی
مدیریت کاربر
ربات های مکالمه ای
تشخیص تصویر، ویدئو و گفتار
فضای ذخیره ابری
توسعه موبایل بومی

نام “بومی” به خودی خود توضیحی است: نرم افزاری را ایجاد می کند که به راحتی با دستگاه ها و سیستم عامل هایی که برای آنها ساخته شده صحبت می کند.

این رویکرد به زبان‌ها، SDK و ابزارهای مخصوص پلتفرم نیاز دارد، اما اینها معمولاً توسط فروشندگان ارائه می‌شوند. این به شرکت ها اجازه می دهد تا نرم افزاری بسازند که کاملاً با قابلیت های یک پلت فرم و دستگاه خاص بهینه شده باشد. پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی C و Java هستند.

پلتفرم‌های زیادی برای این رویکرد وجود ندارد و اندروید و iOS در میان آنها پیشتاز هستند. این برنامه‌ها در فروشگاه‌های آن‌ها، به عنوان مثال، Google Play یا App Store در دسترس هستند.

با این حال، اگر مخاطبین هدف شرکت به طور مساوی بین چندین پلتفرم تقسیم شود، نمی‌تواند یک اپلیکیشن موبایلی بسازد که همه آنها را پوشش دهد، زیرا هر پلتفرم نرم‌افزار خاص خود را دارد. برای سیستم عامل های مختلف، این رویکرد به زبان های برنامه نویسی، ابزارها، چارچوب ها و پارادایم های متفاوتی نیاز دارد. به عنوان مثال، یک برنامه iOS روی یک دستگاه Android کار نمی کند. سپس یک شرکت باید یک تیم اندروید را برای پروژه استخدام کند.

این واقعیت که توسعه بومی نیازمند تخصص و مهارت های بسیار تخصصی است، اغلب یافتن افراد مناسب برای این شغل را دشوار می کند. اگرچه جوامع توسعه‌دهنده C و جاوا فراوان هستند، اما همه متخصصان در نسخه‌های زبان خاص پلتفرم و IDE‌ها چاشنی کار نیستند.

اگر چنین است، ممکن است بپرسید چرا شرکت‌ها تصمیم می‌گیرند نرم‌افزار موبایل مخصوص پلتفرم بسازند؟ پاسخ این است که مزایای بی چون و چرای دارد:

ظاهر و احساس بومی
دسترسی نامحدود به سخت افزار و نرم افزار دستگاه مانند GPS، دوربین، فایل ها، اعلان ها و غیره.
حالت آفلاین موجود است
عملکرد بالا با پشتیبانی از ویژگی ها و قابلیت های دستگاه فعال می شود
پاسخگویی و سرعت عمل بالا
UX/UI پیشرفته که با استانداردها و الزامات سختگیرانه فعال می شود
اشکال زدایی پیشرفته زیرا نیازی به عبور از تعدادی لایه انتزاعی بالا نیست
متأسفانه، این مزایا غالباً می‌تواند با معایب ناشی از این واقعیت که پلتفرم‌های مختلف به تیم‌های توسعه‌دهنده مختلف برای نوشتن کدهای مختلف نیاز دارند، غلبه کند. این موارد شامل موارد زیر است:

هزینه بالا
زمان طولانی برای بازار
ایجاد و نگهداری نرم افزاری سخت
توسعه دهندگان «بومی» که تقاضای زیادی دارند
قوانین و فرآیندهای سختگیرانه که باید دنبال شوند
توسعه موبایل بین پلتفرمی

همراه با توسعه بومی، توسعه بین پلت فرمی به طور فزاینده ای محبوب می شود.

 

نرم افزار کراس پلتفرم ترکیبی از یک برنامه کاربردی مخصوص پلتفرم و یک برنامه کاربردی مبتنی بر وب است: نشان داده شده به عنوان یک صفحه وب، تمام عملکردهای مورد نظر را ارائه می دهد. شرکت‌هایی که چنین نرم‌افزاری را می‌سازند، نیازی به چندین تیم ندارند، زیرا یک تیم از توسعه‌دهندگان همه کارها را انجام می‌دهند. این تیم کدی را ایجاد می‌کند که در هر سیستم‌عاملی قابل استفاده مجدد است: آن را در کانتینرهای بومی کپسوله می‌کند و آن را در پلتفرم‌ها ادغام می‌کند تا نرم‌افزار به صورت بومی عمل کند. برای این منظور زبان های جاوا اسکریپت، HTML و CSS بهترین گزینه هستند.

 

طراحی اپلیکیشن

 

علیرغم ظاهر، راه حل های چند پلتفرمی در مورد به خطر انداختن کیفیت و قابلیت ها نیستند. بسیاری از فریم‌ورک‌ها به شرکت‌ها اجازه می‌دهند تا برنامه‌هایی را با ظاهر و احساس بومی توسعه دهند: آنها نوشتن کد بومی و کار با کتابخانه‌های بومی را امکان‌پذیر می‌کنند، زیرا چارچوب‌ها به عنوان یک لایه انتزاعی وجود دارند. همچنین راه‌حل‌هایی وجود دارد که توسعه نرم‌افزار ترکیبی را امکان‌پذیر می‌کند که دارای اجزای بومی و مبتنی بر وب است و از طریق مرورگر داخلی تلفن همراه کار می‌کند، که همچنین به ایجاد رابط کاربری و عملکرد منحصربه‌فرد کمک می‌کند.

این تنوع غنی از چارچوب‌های ترکیبی موجود به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا یکی را انتخاب کنند که کاملاً متناسب با پروژه خاص آنها باشد. در عین حال، انتخاب از میان راه حل های بسیار دشوار است. طبق گفته Statista، محبوب ترین فریم ورک ها React Native، Flutter، Cordova، Ionic و Xamarin در سال 2020 هستند.

بنابراین بسیاری از شرکت ها از این رویکرد توسعه به دلیل مزایای اصلی آن استفاده می کنند:

کارایی هزینه، زیرا یک برنامه کاربردی با تمام پلتفرم ها و دستگاه های مورد نظر سازگار است و نیاز به ساخت یک برنامه جداگانه برای هر یک از آنها را برطرف می کند.
توسعه و نگهداری موثر از نظر زمان، زیرا در دست یک تیم واحد است
در عین حال، این روش دارای اشکالات خاصی است:

کدهای پیچیده تر که ممکن است برنامه ها را کندتر کند و بر عملکرد تأثیر بگذارد
دسترسی محدود به سخت افزار و نرم افزار دستگاه
بدون پشتیبانی از عملکرد خاص پلتفرم، که ممکن است بر رابط کاربری تأثیر بگذارد و عملکرد را محدود کند
فقط حالت آنلاین
بنابراین، این رویکرد یک گزینه عالی برای شرکت‌هایی است که به زمان کوتاهی برای بازاریابی و هزینه‌های پایین نیاز دارند و با راه‌حلی راحت هستند که طراحی و عملکرد کمی کمتر از برنامه‌های کاربردی پلتفرم خاص دارد.

 

شرکت نرم افزاری وب نگاه به عنوان یکی از شرکت های نرم افزاری با بیش از 20 سال سابقه فعالیت در حوزه برنامه نویسی ، فعالیت خود را به صورت تخصصی در برنامه نویسی و ارایه‌ی راهکارهای نرم افزاری مبتنی بر وب متمرکز نمود . جهت اطلاع از هزینه طراحی اپلیکیشن موبایل و مشاوره رایگان با ما تماس حاصل نمایید.

 

چگونه انتخاب کنیم: بومی یا کراس پلتفرم؟

با نگاهی به ویژگی‌های این دو رویکرد و نقاط قوت و ضعف آنها، بیایید نحوه انتخاب مناسب را دریابیم.

چند نکته وجود دارد که ممکن است به تصمیم گیری کمک کند. هسته اصلی، بودجه و جدول زمانی موجود است. اگر اینها محدود باشد، توسعه ترکیبی راه حل است. با این حال، عوامل دیگری نیز وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند، همانطور که در جدول زیر ذکر شده است.

 

همانطور که می بینید، به غیر از بودجه و زمان توسعه، فاکتورهای مهم دیگری نیز وجود دارد که باید هنگام انتخاب بین توسعه موبایل مخصوص پلتفرم و ترکیبی سنجیده شود. ما همیشه توصیه می کنیم قبل از انتخاب روش مناسب همه جوانب مثبت و منفی را مطالعه کنید.

امنیت یکی دیگر از عوامل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در اینجا چیزی است که باید در مورد آن بگوییم. نرم‌افزارهای بومی نسبت به چند پلتفرم ایمن‌تر هستند، زیرا دومی آسیب‌پذیری‌ها را از پلتفرم یا مرورگری که روی آن کار می‌کند به ارث می‌برد. با این حال، امنیت موضوع بسیار حساسی است و تضمین آن یا پیش‌بینی بلایای احتمالی غیرممکن است. علاوه بر این، ارائه دهندگان پلت فرم و زبان تمام تلاش خود را می کنند تا آثار خود را تا حد امکان قابل اعتماد کنند. به همین دلیل اشتباه است که بگوییم یک رویکرد ایمن است و دیگری ایمن نیست یا کمتر ایمن است.

پلتفرم های اصلی توسعه موبایل

طیف گسترده ای از پلتفرم ها وجود دارد و این تعداد به طور مداوم در حال افزایش است. بیایید نگاهی دقیق‌تر به محبوب‌ترین آنها، هم برای توسعه بومی و هم برای توسعه ترکیبی داشته باشیم.

اندروید
iOS
React Native
Flutter
Apache Cordova
Ionic
Xamarin

اندروید

پیشرو غالب در بازار سیستم عامل های موبایل، اندروید برای اولین بار در سال 2008، یک سال پس از iOS منتشر شد و اکنون 80 درصد از بازار را به خود اختصاص داده است. آندروید که فرزند گوگل است، سامسونگ و سایر دستگاه های قابل حمل را که دارای قابلیت ها و عوامل شکلی کاملاً متفاوتی هستند، قدرت می دهد.

اندروید مبتنی بر هسته لینوکس است، منبع باز است و نیازی به استفاده از ابزارهای خاص پلتفرم ندارد، اگرچه آنها را ارائه می دهد. تفاوت بین لینوکس برای رایانه های رومیزی و قابل حمل در این است که دومی فاقد سرورها و کتابخانه های خاصی است که در اولی موجود است.

هسته تکنولوژیکی اندروید عبارت است از:

زبان: جاوا، سی پلاس پلاس، کاتلین
IDE: Android Studio، Eclipse
SDK: Android SDK، Mockplus و غیره.

iOS

سیستم عاملی که همه دستگاه‌های قابل حمل اپل (و منحصراً آن‌ها) را تامین می‌کند، iOS در کنار اندروید، دیگر رهبر بازار در سیستم‌عامل‌های موبایل امروزی است. iOS ابزارها و کتابخانه های بومی را برای ساخت برنامه های کاربردی برای آیفون، آی پد، آی پاد، اپل واچ و دیگران فراهم می کند.

هسته فناوری iOS عبارت است از:

زبان: Objective-C یا Swift
IDE: XCode
SDK: Cocoa Touch شامل UIKit، GameKit، MapKit، Foundation Kit و PushKit
سخت افزار: معماری ARM
این سیستم عامل به طور یکپارچه با Apple Pay، HealthKit، HomeKit و ResearchKit یکپارچه می شود.

اگرچه گستره دستگاه هایی که می توانند از iOS استفاده کنند به شدت محدود به دستگاه های تولید شده توسط اپل است و پوشش بازار آن را کاهش می دهد، اما در مورد ایمنی این یک مزیت است. به این ترتیب اپل کنترل بیشتری بر نرم افزار و سخت افزار خود دارد که به ثبات و امنیت می افزاید.

React Native

React Native توسط Facebook, Inc. به عنوان یک چارچوب چند پلت فرم منبع باز ایجاد شد. این برنامه در اندروید، iOS، macOS، وب، ویندوز و غیره به همان اندازه خوب کار می‌کند، زیرا از قابلیت‌های پلتفرم خاص آنها نهایت استفاده را می‌برد.

این به زبان جاوا، جاوا اسکریپت، C++، پایتون، Objective-C و Objective-C++ نوشته شده است، به این معنی که از هر زبانی می توان برای ساختن نرم افزارهایی با ظاهر بومی استفاده کرد.

این چارچوب بر اساس کتابخانه UI جاوا اسکریپت React است، به همین دلیل است که آنها بسیاری از اصول کار را به اشتراک می گذارند. در حال اجرا در پس زمینه، چارچوب با استفاده از داده های سریالی با سیستم عامل ارتباط برقرار می کند. اجزای آن کد منبع را به کد اصلی ترجمه می کنند و با API های بومی تعامل می کنند، که توسعه را برای تیم های توسعه جدید ساده می کند و آن را برای تیم های موجود تسریع می کند.

Flutter

Flutter یک تازه وارد در بازار فریمورک های چند پلتفرمی است: اولین بار در سال 2017 توسط گوگل به عنوان یک UI SDK منبع باز منتشر شد. اما قبلاً مورد توجه شرکت های توسعه نرم افزار از سراسر جهان قرار گرفته است و دومین فریم ورک هیبریدی محبوب در سال 2020 است.

راز فلاتر چیست؟ احتمالاً این واقعیت است که توسعه نرم‌افزار Flutter سخت‌تر از نرم‌افزار وب نیست و عملکرد و سرعت عالی دارد. عملکرد و سرعت نتیجه عوامل زیر است:

Flutter از جاوا اسکریپت استفاده نمی کند. مبتنی بر Dart است که در کد باینری کامپایل شده و سرعت عملیات بالایی را در مقایسه با جاوا، سوئیفت یا Objective-C ممکن می‌سازد.
Flutter از اجزای بومی استفاده نمی کند، به این معنی که لایه های ارتباطی مورد نیاز نیستند. این UI به تنهایی درست مانند موتورهای بازی ایجاد می کند.
Flutter از رویکرد اعلامی الهام گرفته از ReactJS برای ساخت UI استفاده می کند که بر اساس ویجت ها است.
Flutter دارای ویژگی بارگذاری مجدد داغ داخلی است.
با Flutter، توسعه‌دهندگان می‌توانند از یک پایگاه کد برای iOS، Android، Mac، Linux، Windows و Google Fuchsia کد ایجاد کنند.

Apache Cordova

Apache Cordova (مثلا PhoneGap) توسط Adobe Systems در سال 2011 خریداری شد که باعث تغییر نام تجاری و بهبود عملکرد آن شد. Cordova یک چارچوب منبع باز، جاوا اسکریپت، CSS3 و HTML5 را به کدی تبدیل می کند که هر پلتفرمی آن را به عنوان یک مؤلفه وب تفسیر می کند، که قابلیت های آنها را برای کار با دستگاه های مختلف گسترش می دهد.

اکنون نیز به عنوان بخشی از Appery.io و نرم افزار Intel XDK استفاده می شود.

Ionic

این SDK منبع باز خوانایی بالا، مقیاس پذیری و نگهداری آسان را هنگام ساختن نرم افزارهای موبایل و دسکتاپ و برنامه های کاربردی وب پیشرفته ترکیب می کند. در حالی که نسخه قبلی آن بر اساس AngularJS و Apache Cordova بود، نسخه موجود به عنوان مجموعه ای از اجزای وب ساخته شده است. این به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که یک چارچوب UI (React، Vue.js یا Angular) انتخاب کنند یا از اجزای بدون چارچوب UI استفاده کنند.

این SDK از Sass، CSS و HTML5 استفاده می‌کند و نصب نرم‌افزار را با کمک wrapper‌هایی (Capacitor و Cordova) که به برنامه‌های مبتنی بر Ionic کمک می‌کنند کمک می‌کند تا به‌طور بومی به نظر برسند و کار کنند، امکان‌پذیر می‌کند. خارج از جعبه، Ionic از عناصر و طرح‌بندی‌های رابط کاربری بومی و طراحی متریال پشتیبانی می‌کند.

Xamarin

یکی دیگر از چارچوب های توسعه موبایل منبع باز، Xamarin توسط مایکروسافت بر اساس زبان برنامه نویسی C# است و در چارچوب دات نت ادغام شده است. تقریباً از تمام کدهای خود استفاده مجدد می‌کند، که برای ساختن سریع و آسان نرم‌افزار برای اندروید، iOS و ویندوز استفاده می‌شود و UX/UI بومی را ارائه می‌دهد.

Xamarin به عنوان بخشی از Visual Studio در دسترس است و ابزارهای توسعه زیر را ارائه می دهد:

استودیو Xamarin
Xamarin SDK
مک (برای ساخت برنامه های مک)
Xamarin Test Cloud
ملاحظات اصلی توسعه موبایل
در پایان، مایلیم توصیه هایی را به اشتراک بگذاریم: مطمئن شوید که نکات زیر را در نظر گرفته اید، زیرا آنها مهم هستند.

پشتیبانی از پلتفرم

قبل از پرداختن به توسعه، بررسی دقیق مخاطبان هدف نرم افزار آینده به شما کمک می کند تا پلتفرم هایی را که راه حل باید پشتیبانی کند، تعیین کنید. اگرچه iOS و Android اولین و اغلب تنها پلتفرم هایی هستند که به ذهن می رسد، ده ها پلتفرم دیگر (هم موبایل و هم دسکتاپ) در بازار وجود دارند. ممکن است مجبور شوید برنامه ای بسازید که با Raspberry Pi یا ویندوز دسکتاپ و macOS سازگار باشد. اگر در حال توسعه یک بازی هستید، توصیه می کنیم ابزاری را انتخاب کنید که تا حد امکان از پلتفرم های بیشتری پشتیبانی کند.

این دانش ممکن است به طور قابل توجهی بر انتخاب شما از رویکرد توسعه و چارچوب تأثیر بگذارد.

استفاده مجدد از کد

استفاده مجدد از کد یا ظاهر و احساس بومی؟ معمولاً باید از بین این دو یکی را انتخاب کنید. اگرچه توسعه بین پلتفرمی برای هر دو تدارک دیده شده است، تنها از یکی از این موارد می توان بهترین استفاده را کرد. دیگری معمولا قربانی می شود.

با این حال، اگر ظاهر و احساس بومی در برنامه شما به اندازه قابلیت استفاده مجدد کد آن مهم است، فریمورک‌هایی مانند Xamarin وجود دارند که می‌توانند کمک کنند.

زبان برنامه نویسی

انتخاب زبان برنامه نویسی آنقدرها هم که به نظر می‌رسد سخت نیست. مجموعه مهارت های تیم شما باید به عنوان راهنمای شما باشد: چارچوبی را انتخاب کنید که به بهترین وجه از مهارت های آنها پشتیبانی می کند. این به شما این امکان را می دهد که از منحنی یادگیری اجتناب کنید و به محض اینکه آماده شدید پروژه را شروع کنید.

 

توسعه موبایل را دوبرابر کنید

امروزه، ما شاهد محبوبیت روزافزون اپلیکیشن‌های موبایل هستیم و قرار است تغییرات مهم‌تری در زندگی ما ایجاد کنند. آنها راه‌های جدیدی را برای تعامل با مشتریان، افزایش درآمد و بهبود کارایی کسب و کار باز می‌کنند. به همین دلیل است که ما قویاً توصیه می‌کنیم استراتژی توسعه تلفن همراه خود را مجدداً بررسی کنید تا مطمئن شوید که راه حل‌هایی کارآمد، قوی و جذاب ایجاد می‌کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد توسعه تلفن همراه، یاد بگیرید که چگونه یک برنامه کاربردی بسازید که مناسب با آن باشد و برای اینکه بفهمید آیا نرم افزار موجود شما نیاز به بهبود دارد یا خیر، با تیم توسعه موبایل ما تماس بگیرید.

روندهای اصلی توسعه موبایل

توسعه موبایل برای بسیاری از مشاغل به یک اولویت و امری عادی تبدیل شده است. بدون راه‌حل‌های بهینه شده برای موبایل، شرکت‌ها بدون شک در معرض خطر از دست دادن تعداد قابل توجهی از مشتریان و عقب ماندن از رقابت هستند. در این مقاله، ما روندهای اصلی موبایل در حال حاضر و برای سال های آینده را گردآوری کرده ایم.

افزایش پذیرش دستگاه های تلفن همراه منجر به رشد چشمگیر صنعت برنامه های تلفن همراه شده است.

طبق اطلاعات GSMA Intelligence، در حال حاضر حدود 5.31 میلیارد کاربر منحصر به فرد تلفن همراه در سراسر جهان وجود دارد.
طبق آمار Statista، در سال 2021، کاربران 230 میلیارد برنامه را روی دستگاه های تلفن همراه خود دانلود کردند که از سال 2016 افزایش 63 درصدی داشته است.
بر اساس گزارش BusinessofApps، درآمد اپلیکیشن های موبایل اندروید و iOS در سال 2021 به 133 میلیارد دلار رسید.
گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های تلفن همراه فرصت‌های تجاری جدیدی را باز می‌کنند. از آنجایی که مشتریان به راحتی و آزادی نیاز دارند، انتظار دارند که بتوانند از طریق دستگاه های قابل حمل به خدمات دسترسی داشته باشند و مایل به دانلود برنامه های کاربردی برای این منظور هستند. با این حال، همه برنامه ها برای همه کاربران جذاب نیستند. برای ارضای نیازهای مشتری و رقابتی ماندن در چنین شرایطی، توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل باید بر فناوری های نوآورانه تکیه کنند.

لیست زیر از داغترین روندهای فناوری تلفن همراه که در آینده نزدیک صنعت را شکل خواهد داد می تواند هم برای کسانی که یک تجارت را اداره می کنند و هم برای کسانی که راه حل های نرم افزاری برای دستگاه های تلفن همراه توسعه می دهند مفید باشد. برای یادگیری چیزهای جدید و ایجاد ایده های جدید به لیست ما نگاهی بیندازید.

 

1. هوش مصنوعی (AI)

از سال 2017، زمانی که اپل به توسعه دهندگان اجازه داد دستیار صوتی Siri را در برنامه های خود ادغام کنند، روندهای صنعت موبایل بر هوش مصنوعی متمرکز شده است. این امر پذیرش و ادغام الگوریتم های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را در برنامه های کاربردی در زمینه های مختلف تشویق کرد.

موارد زیر چند مورد استفاده محبوب هستند:

چت بات ها و دستیاران شخصی مجازی در صنایع خدماتی
تبلیغات و توصیه های شخصی سازی شده در تجارت الکترونیک
برنامه های تشخیص حرکت و چهره برای سیستم های نظارتی
راه حل های پیش بینی مالی
نرم افزار پزشکی که به تعیین تشخیص و پیشنهاد درمان کمک می کند
برنامه های تشخیص صدا برای بازی، سرگرمی و ارتباطات هندزفری
در حال حاضر، اپلیکیشن‌های مختلف تلفن همراه می‌توانند دستورات صوتی را تشخیص دهند، داده‌های متنی و بصری را تجزیه و تحلیل کنند، رفتار کاربر را پیش‌بینی کنند، و پیش‌بینی، توصیه‌ها و تصمیم‌گیری کنند. رقابت شدیدی بین توسعه دهندگان گوشی های هوشمند وجود دارد که می خواهند دستگاه های خود را با عناصر AI و ML تا حد امکان بسته بندی کنند.

2. واقعیت افزوده و واقعیت مجازی

تعداد فزاینده‌ای از اپلیکیشن‌ها از ویژگی‌های واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) استفاده می‌کنند و این روند از بین نمی‌رود.

برنامه‌هایی که از AR/VR استفاده می‌کنند، فرصت‌های باورنکردنی را با بهبود محیط دنیای واقعی با اشیاء دیجیتال، فراهم می‌کنند، بنابراین تجربه کاربر را بهبود می‌بخشند. چند سال پیش، تکنیک‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی بیشتر در برنامه‌های بازی (موفقیت فوق‌العاده Pokemon Go را به یاد بیاورید) و کمپین‌های بازاریابی برای سرگرم کردن و تحت تأثیر قرار دادن مشتریان استفاده می‌شد. امروزه دنیای موبایل از واقعیت افزوده و مجازی برای اهداف عملی تر استفاده می کند، مانند:

اندازه گیری شی
جهت یابی
تحصیلات
طراحی داخلی
راهنمای کاربر

یک مثال خوب CanvasLogic است – یک نرم افزار پیکربندی بصری با ویژگی های 3 بعدی و واقعیت افزوده که برای فروش محصولات بسیار قابل تنظیم استفاده می شود.

علاوه بر این، تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند تولید دستگاه‌های مجهز به واقعیت افزوده را افزایش داده‌اند: به عنوان یک تخمین بسیار محافظه‌کارانه، در سال 2021 بیش از 500 میلیون دستگاه iOS و بیش از 1 میلیارد دستگاه اندروید وجود داشت که می‌توانستند واقعیت افزوده را تجربه کنند.

 

 

3. برنامه های موبایل اینترنت اشیا

اینترنت اشیا در بسیاری از بخش‌ها، از مراقبت‌های بهداشتی و کشاورزی گرفته تا تولید و حمل‌ونقل، به جریان اصلی تبدیل شده است، که منجر به توسعه بیشتر برنامه‌های کاربردی اینترنت اشیا شده است. به طور خلاصه، اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا، شکاف بین دستگاه‌های تلفن همراه متصل و افراد را پر می‌کنند.

برنامه ها ابزارهایی برای مدیریت از راه دور دستگاه های متصل هستند که به کاربران اجازه می دهند:

خوانش دستگاه های تلفن همراه و حسگرها را نظارت کنید
تجزیه و تحلیل داده ها، ساخت نمودار و تولید گزارش
دستگاه‌ها را مدیریت کنید (پیکربندی، باز/بستن، روشن/خاموش کردن، راه‌اندازی اعلان‌ها و موارد دیگر).
برنامه‌های اینترنت اشیاء به همان اندازه برای راه‌حل‌های متمرکز بر مشتری (لوازم خانگی هوشمند، پوشیدنی‌ها، حسگرهای ترافیک) و مدیریت در سطح سازمانی (شبکه‌های نفت و گاز، خطوط راه‌آهن، اتومبیل‌های مستقل) مفید هستند.

4. پرداخت موبایلی

در حال حاضر، تجارت الکترونیک یکی از سریع‌ترین بازارهای در حال توسعه در جهان است و خرید از طریق موبایل در میان گرایش‌های برتر است. در نتیجه، تقاضا برای پرداخت های موبایلی در حال رشد است.

علاوه بر برنامه های بانکی متعدد، پرکاربردترین اپلیکیشن های پرداخت عبارتند از Apple Pay، Google Pay، PayPal، AliPay، WeChatPay و Zelle. این برنامه‌ها به کاربران اجازه می‌دهند تا تراکنش‌های مالی را سریع‌تر، آسان‌تر و از هر کجا انجام دهند و به رونق تجارت تلفن همراه کمک می‌کنند. در سال 2022، روند توسعه اپلیکیشن های تجارت الکترونیک برای پرداخت های موبایلی ادامه خواهد داشت.

5. برنامه های کاربردی موبایل مبتنی بر ابر

برنامه‌های موبایلی که فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، اینترنت اشیا و غیره را ادغام می‌کنند، به فضای ذخیره‌سازی زیادی در حافظه داخلی دستگاه تلفن همراه نیاز دارند. اما یک اپلیکیشن با اندازه گیگابایت راه حل انتخابی برای کاربران نیست.

رایانش ابری به راحتی این مشکل را حل می کند: سرورهای راه دور فضای ذخیره سازی لازم را برای عملکرد یکپارچه برنامه ای فراهم می کنند که به سرعت دانلود می شود و بر حافظه داخلی دستگاه تلفن همراه شما تأثیر نمی گذارد. ابر یعنی:

عملکرد ایمن در چندین دستگاه
صرفه جویی در هزینه هاستینگ
قدرت محاسباتی بسیار بیشتر
ظرفیت ذخیره سازی و بارگیری بهتر
افزایش حفظ کاربر
ساده سازی عملیات
به همین دلیل است که ارائه دهندگان فعالانه روی برنامه های مبتنی بر ابر سرمایه گذاری می کنند، که به ایجاد عصر موبایل ابری کمک کرده است.

6. اتصال 5G

5G دنیای طراحی اپلیکیشن موبایل را متحول می کند. پیاده سازی فناوری های پیشرفته ای مانند اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، AR و رایانش ابری در دستگاه های تلفن همراه به دلیل افزایش اتصال بی سیم امکان پذیر است. در حال حاضر، شبکه نسل پنجم در سطح جهانی در حال گسترش است و نیازهای ارتباطی افزایش یافته را برای میلیاردها دستگاه تامین می کند.

این چهار مزیت اصلی را برای راه حل های تلفن همراه ارائه می دهد:

سرعت – استاندارد 5G تا 100 برابر سریعتر از 4G است.
تأخیر کم — ارتباطات با تأخیر کم فوق‌العاده قابل اعتماد (URLLC) که همراه با 5G ارائه می‌شود، پردازش بی‌درنگ داده را تضمین می‌کند.
قابلیت اتصال – با 5G، امکان اتصال بیش از یک میلیون دستگاه تلفن همراه در مقایسه با چند هزار دستگاه که توسط 4G پشتیبانی می شود، وجود دارد. این فرصت جدیدی را برای توسعه برنامه های اینترنت اشیا باز می کند.
پهنای باند – 5G اتصال عالی را هنگام کار با باندهای کم، متوسط ​​و بالا ارائه می دهد.

7. تاثیر فناوری پوشیدنی بر توسعه اپلیکیشن

ظهور دستگاه‌های پوشیدنی و موارد استفاده گسترده از آنها فرصت‌های جدیدی را برای مشاغل باز می‌کند. توسعه اپلیکیشن موبایل برای ابزارهای پوشیدنی یکی از پررونق ترین صنایع است زیرا اپلیکیشن ها ارتباط محکم تری را بین برندها و کاربران تضمین می کنند. اگر یک دستگاه پوشیدنی با یک برنامه جفت شود، مشتریان تمایل بیشتری به استفاده از آن دارند زیرا طیف وسیع تری از فرصت ها را به دست می آورند (به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده و توصیه های شخصی).

در حال حاضر اپلیکیشن‌های ساعت‌های هوشمند و ردیاب‌های تناسب اندام پرکاربردترین راه‌حل‌ها هستند. اما در آینده نزدیک، برنامه های بیشتری برای سایر دستگاه های تلفن همراه مانند عینک های هوشمند یا گجت های مراقبت های بهداشتی طراحی خواهند شد.

طراحی اپلیکیشن

8. امنیت موبایل پیشرفته

امنیت برنامه همچنان داغ ترین مسئله برای ارائه دهندگان و مصرف کنندگان است. از آنجایی که کاربران در حال تغذیه و مدیریت اطلاعات محرمانه بر روی گوشی های هوشمند و سایر دستگاه های تلفن همراه خود هستند، به تدابیر امنیتی عالی نیاز دارند.

اولویت توسعه موبایل برای آینده نزدیک توجه بیشتر به ایجاد ویژگی های امنیتی داخلی در برنامه ها است. بدیهی است که بلاک چین فناوری اصلی است که برای اطمینان از حفاظت از داده ها استفاده می شود.

9. دستگاه های موبایل برای اتوماسیون خانگی

فناوری موبایل همراه با دستگاه های اینترنت اشیا به کاربران اجازه می دهد تا از راحتی و امنیت خانه خود اطمینان حاصل کنند. و روند خانه های هوشمند به دلیل پیشرفت در صنعت اینترنت اشیا در حال رشد است.

Statista می گوید که ارزش بازار خانه های هوشمند در سراسر جهان در سال 2022 حدود 53 میلیون دلار خواهد بود.
کارشناسان پیش بینی می کنند که بیش از نیمی از خانه ها در ایالات متحده تا سال 2023 راه حل های اتوماسیون خانگی را اتخاذ خواهند کرد.
از این رو، خانه های هوشمند بازار بزرگی برای فناوری موبایل هستند. با استفاده از یک برنامه واحد، صاحبان خانه می توانند حتی از راه دور دما، رطوبت، تهویه، کنترل مصرف آب و برق، نظارت بر سیستم های نظارتی و موارد دیگر را از راه دور تنظیم کنند.

10. برنامه های موبایل برای مشاغل کوچک

امروزه، یک برنامه تلفن همراه یک ابزار لوکس نیست که فقط برای رهبران بازار در دسترس است، بلکه ابزاری است که اکثر مشاغل کوچک برای ارتباط با مشتریان یا پرسنل در زمان واقعی و حتی در حال حرکت به آن نیاز دارند. با استفاده از یک برنامه، هر کسب و کاری می تواند گردش کار خود را بهینه کند، مشتریان بیشتری را جذب کند و از بینش های تحلیلی استفاده کند. در نتیجه، شرکت ها از بهبود تجربه کاربری و افزایش فروش سود می برند.

امسال، شرکت‌های کوچک بیشتری که در حوزه‌هایی مانند گردشگری، سرگرمی، پزشکی، پذیرایی، زیبایی و تناسب اندام کار می‌کنند، یک راه‌حل موبایل را توسعه خواهند داد.

11. تقویت برنامه های حمل و نقل

صنعت لجستیک و حمل و نقل به طور فعال برنامه های تلفن همراه را ترکیب می کند و تحت تأثیر آنها تغییرات قابل توجهی را تجربه می کند. دو دسته کلی از راه حل های موبایل برای حمل و نقل وجود دارد:

برای مصرف کنندگان – برنامه های بهینه سازی مسیر، برنامه های کرایه اتومبیل، نظارت بر برنامه حمل و نقل عمومی، ردیابی ترافیک و سیستم های اطلاعات پارکینگ و غیره.
برای مشاغل – راه حل های مدیریت ناوگان، سیستم های نظارت بر ابزار (جلوگیری از سرقت سوخت به ویژه ضروری است)، راه حل های بهینه سازی زمان بندی تحویل و غیره.

این بخش نشان دهنده پتانسیل عظیمی برای توسعه اپلیکیشن است، بنابراین رشد تضمین شده است.

12. درآمد اپلیکیشن موبایل در حال افزایش است

درآمد اپلیکیشن های موبایل در بخش های مختلف سال به سال افزایش می یابد و سال 2022 نیز از این قاعده مستثنی نیست. Statista پیش‌بینی می‌کند که امسال از 469 میلیارد دلار فراتر رود و بازی‌ها، شبکه‌های اجتماعی و سرگرمی‌ها صنایع پیشرو هستند. پیش بینی می شود تا سال 2025 درآمد به مرز 613 میلیارد دلار برسد.

13. توسعه موبایل بین پلتفرمی

راه حل های اندروید و iOS بر بازار برنامه های موبایل تسلط دارند (در مجموع بیش از 99٪). از این رو، برای بسیاری از کسب و کارها، ایجاد یک برنامه چند پلتفرمی که به همان اندازه با تمام پلتفرم های مورد نیاز سازگار باشد، مقرون به صرفه تر است. چرا تعداد راه حل های چند پلتفرمی افزایش می یابد؟ جزئیات مربوط به توسعه موبایل بین پلتفرمی را در مقاله ما بخوانید.

14. فناوری بیومتریک برنامه های موبایل را تغییر می دهد

از آنجایی که امنیت داده‌های حساس در دستگاه‌های تلفن همراه همچنان داغ‌ترین مسئله است، برنامه‌ها به فناوری‌های پیشرفته‌تری برای اطمینان از محافظت از آنها مجهز شده‌اند. در این راستا، بیومتریک محبوبیت پیدا می کند.

محبوب ترین انواع بیومتریک مورد استفاده در برنامه ها عبارتند از:

تشخیص چهره
تشخیص صدا
اسکن اثر انگشت
تشخیص عنبیه
تشخیص هندسه دست
تشخیص امضا
این ویژگی ها اقدامات موثری برای احراز هویت قابل اعتماد و حفاظت از داده ها هستند.

15. فناوری مبتنی بر مکان

برنامه های کاربردی به طور گسترده در تله ماتیک برای ردیابی موقعیت فیزیکی دارایی ها (وسایل نقلیه، حیوانات، افراد) و انجام اقدامات مربوطه استفاده می شود. این کار با کمک خدمات مکان محور و ژئوفنسینگ انجام می شود. برخی از موارد استفاده رایج از این فناوری عبارتند از:

خدمات تاکسی
بازاریابی و تبلیغات
مدیریت ناوگان
مسافرت و مهمان نوازی
بدیهی است که فرصت‌های بسیار بیشتری وجود دارد که فناوری مبتنی بر مکان و حصار جغرافیایی به روی مشاغل باز می‌شود و ما برنامه‌های بیشتری را با این ویژگی‌ها در سال 2022 و بعد از آن خواهیم دید.

16. دستگاه خود را بیاورید (BYOD)

مفهوم BYOD حاکی از آن است که کارمندان می توانند از دستگاه های تلفن همراه شخصی خود در محل کار استفاده کنند که قبلاً اکثراً ممنوع بود. اکنون، شرکت‌های بیشتری سیاست‌های BYOD را ارائه کرده‌اند یا قصد دارند. این مرحله به دلیل افزایش امنیت راه‌حل‌های موبایل و فناوری‌های ابری پیشرفته که می‌توانند با خیال راحت جریان‌های داده را همگام‌سازی کنند، امکان‌پذیر شده است.

شرکت هایی که این مفهوم را اتخاذ می کنند، دیجیتالی شدن را ساده می کنند و در عین حال در خرید سخت افزار صرفه جویی می کنند. کارمندان همچنین بهره‌وری را افزایش می‌دهند زیرا به اسناد/سیستم‌های کاری دسترسی دارند و می‌توانند به صورت 24 ساعته و 7 روز هفته از هر کجا با مشکلات مقابله کنند.

استفاده از موبایل راه مناسبی برای تجارت است
روندهای کنونی موبایل برای خود صحبت می‌کنند و ثابت می‌کنند که فناوری همچنان عمیق‌تر به زندگی ما نفوذ می‌کند. برنامه هایی که قبلاً فقط یک نقطه تماس دیگر با این برند بودند، در خط مقدم قرار گرفتند.

توسعه موبایل از آخرین نوآوری ها پیروی می کند و راه حل های قدرتمند و راحت ارائه می دهد. شرکت‌ها برای جذب مشتریان وفادار روی موبایل تمرکز می‌کنند، در حالی که مشتریان انتظار دارند خدمات بیشتری از طریق برنامه‌ها در دسترس باشند.

به زودی شاهد تعداد فزاینده ای از راه حل های گوشی های هوشمند خواهیم بود که از چندین فناوری پیشرفته استفاده می کنند. بسیاری از شرکت ها به اپلیکیشن ها به عنوان منبع درآمد مکمل یا حتی اولیه روی می آورند.

در وب نگاه ما تخصص گسترده ای در توسعه برنامه های کاربردی تلفن همراه داریم و طیف گسترده ای از خدمات را به مشتریان خود ارائه می دهیم. ما همچنین با پروژه های IoT، Cloud، تجارت الکترونیک و سایر نوآوری ها سر و کار داریم. آیا به یک شریک فناوری اطلاعات قابل اعتماد نیاز دارید؟ وب نگاه در خدمت شماست!

 

Webnegahcompanyمشاهده نوشته ها

وب نگاه با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن سعی دارد با نوشتن مقالات جذاب شما را بیشتر با این حوزه آشنا کند

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!