Flutter یا React Native، به کدام سمت برویم؟

اپلیکیشن خود را سفارش دهید.

برای دریافت مشاوره و ثبت درخواست طراحی اپلیکیشن مورد نظر خود، با کارشناسان شرکت وب نگاه تماس بگیرید.

مقایسه کامل فلاتر و ری اکت نیتیو

ساخت اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS بسیار گران است و بسیاری از شرکت ها به سادگی قادر به پرداخت آن نیستند. اینگونه بود که ایده ایجاد اپلیکیشن های موبایلی چند پلتفرمی ظاهر شد. توسعه آنها ارزان‌تر است و عملکردی نزدیک به برنامه‌های اصلی واقعی ارائه می‌کنند. با این حال، ترفند این است که قبل از شروع به ساخت یک برنامه کاربردی تلفن همراه، باید یک پشته فناوری را انتخاب کنید. در حال حاضر، دو بازیگر قوی در توسعه چند پلتفرمی وجود دارد – React Native و Flutter.

در این مقاله، ما Flutter و React Native را به صورت چهره به چهره با هم مقایسه می کنیم تا به شما کمک کنیم تا بهترین گزینه را برای پروژه شما انتخاب کنید.

برنامه نویسی با فلاتر

Flutter یک کیت طراحی نرم افزار UI منبع باز است که توسط Google ایجاد شده است. از آن برای ساخت اپلیکیشن های چند پلتفرمی موبایل، وب و دسکتاپ استفاده می شود که همگی با استفاده از یک پایگاه کد واحد. با این حال، باید توجه داشت که وقتی صحبت از ساخت برنامه های دسکتاپ با Flutter می شود، API هنوز در مرحله توسعه است. گوگل در حال کار بر روی گسترش قابلیت‌های Flutter است تا توسعه دهندگان را قادر به ایجاد برنامه‌های Windows، Linux و macOS کند.

فلاتر بر اساس دارت، یک زبان شی گرا است. درک نحو دارت برای توسعه دهندگان جاوا و جاوا اسکریپت آسان است زیرا از اکثر مفاهیم شی گرا پشتیبانی می کند. شروع به کار با Dart آسان است زیرا اسناد و مدارک آسان برای دنبال کردن در وب سایت رسمی موجود است.

سفارش طراحی اپلیکیشن و برنامه نویسی اختصاصی

تماس

Flutter ویجت های خود را ارائه می دهد که از موتور رندر با کارایی بالا خود استخراج شده است. با توجه به ویجت ها، برنامه های ساخته شده با Flutter ظاهر و احساس بسیار خوبی دارند.

دو نوع ویجت وجود دارد، حالت دار و بدون حالت. با این حال، ویجت‌ها تطبیقی ​​نیستند، بنابراین باید سازگاری ویژه پلتفرم را به صورت دستی انجام دهید.

به لطف ویژگی Hot Reload، توسعه‌دهندگان می‌توانند تغییراتی در پایگاه کد ایجاد کنند و برنامه را دوباره اجرا کنند. معمولاً (میلی‌) ثانیه طول می‌کشد تا تغییرات در برنامه ظاهر شوند. توسعه دهندگان می توانند از این ویژگی برای رفع اشکالات و آزمایش ایده های جدید استفاده کنند. علاوه بر این، این ویژگی برای همکاری توسعه‌دهنده و طراح بسیار مفید است.

برنامه نویسی با فریمورک React Native

React Native یک چارچوب متن باز است که توسط فیس بوک ایجاد شده است. برای ساخت برنامه‌های کاربردی برای iOS، اندروید، وب و پلتفرم جهانی ویندوز استفاده می‌شود و توسعه‌دهندگان را قادر می‌سازد تا از React در کنار قابلیت‌های پلتفرم بومی استفاده کنند. این توسط غول هایی مانند اینستاگرام، فیس بوک، Airbnb و غیره استفاده می شود.

React Native کامپوننت ها را با جاوا اسکریپت پل می کند تا هر کدام را با ماژول بومی متصل کرده و عمل مورد نیاز را انجام دهد. همچنین، توسعه دهندگان را قادر می سازد یک پایگاه کد واحد ایجاد کنند و به برنامه ها اجازه می دهد روی هر دو پلتفرم کار کنند. این رویکرد به صرفه جویی در زمان و کار موثرتر در هر دو پلتفرم کمک می کند.

React Native ویژگی‌های بارگذاری مجدد داغ و بارگذاری مجدد زنده را با هم در یک ویژگی جدید Fast Refresh ترکیب می‌کند که به شما امکان می‌دهد برای تغییرات در اجزای React خود بازخورد تقریباً فوری دریافت کنید.

شروع کار با React Native و تغییر به آن در صورتی که با توسعه وب آشنایی دارید بسیار آسان است. اگر در توسعه بومی تجربه دارید، به شما کمک می کند تا اصول اولیه را راحت تر درک کنید.

طراحی اپلیکیشن

مقایسه Flutter در مقابل React Native

در زیر ما Flutter و React Native را بر اساس پارامترهای زیر مقایسه می کنیم: اکوسیستم، عملکرد، و در دسترس بودن اسناد.

مقایسه اکوسیستم

React Native به اندازه کافی بالغ است، بنابراین توسط اکثر ویرایشگرهای محبوب پشتیبانی می شود. وقتی صحبت از بسته‌ها می‌شود، React Native برنده واضح است زیرا قطعاً بسته‌های بیشتری نسبت به Flutter دارد، اگرچه کمیت همیشه به معنای کیفیت نیست. همچنین از Hot Reload پشتیبانی می کند که تجربه توسعه را تا حد زیادی بهبود می بخشد.

Flutter مطمئناً عقب مانده است زیرا React Native دو سال زودتر از Flutter ایجاد شد. با این وجود، Flutter به سرعت در حال پیشرفت است و بسیاری از بسته‌های ضروری در حال حاضر برای استفاده عمومی در دسترس هستند. وب سایت رسمی دارت بیش از ۱۴۵۰ بسته فلاتر را ارائه می دهد.

مقایسه عملکرد

وقتی صحبت از عملکرد به میان می‌آید، نام بردن از برنده واقعی دشوار است زیرا عوامل زیادی در این امر دخیل هستند و در برخی موارد React Native ممکن است بهتر از Flutter عمل کند، حتی اگر Flutter عموماً دست بالا را دارد.

مشکل React Native این است که وقتی توسعه‌دهندگان برنامه‌های ترکیبی ایجاد می‌کنند، با مشکلات مربوط به معماری، کتابخانه‌ها و مؤلفه‌های بومی آن مواجه می‌شوند، اما تا آنجا که به برنامه‌های بومی مربوط می‌شود، توسعه‌دهندگان احتمالاً با مشکلات مربوط به عملکرد مواجه نمی‌شوند.

علاوه بر آن، React Native ارتباط بین جاوا اسکریپت و زبان مادری را از طریق پل جاوا اسکریپت فعال می‌کند، بنابراین احتمال تاخیر در رابط کاربری وجود دارد زیرا پل بر سرعت رندر تأثیر می‌گذارد.

از سوی دیگر، React Native قابلیت استفاده مجدد از کد بالایی را در سراسر پلتفرم ها دارد و کتابخانه های زیادی را ارائه می دهد که می توانند به عنوان بلوک های سازنده برای تسریع توسعه استفاده شوند. علاوه بر این، React Native از Hot Reload پشتیبانی می کند که امکان مشاهده تغییرات در برنامه شما را بدون کامپایل مجدد آن فراهم می کند. رویکرد Flutter با رویکرد React Native متفاوت است. برنامه های Flutter با استفاده از کتابخانه ARM C/C++ کامپایل می شوند تا به زبان ماشین نزدیک تر باشد و عملکرد بومی بهتری ارائه دهد. این فقط کامپایل کردن اجزای رابط کاربری نیست.

دارت یک زبان با کارایی بالا است و بسیاری از مردم موافقند که Flutter مزایای بیشتری نسبت به React Native دارد، اما بیان آن به طور قطعی دشوار است زیرا عوامل زیادی در آن دخیل هستند.

فلاتر برای برقراری ارتباط با اجزای اصلی نیازی به پل ندارد، بنابراین در شرایط یکسان عملکرد فلاتر بهتر است. همه چیز را در خود دارد، از جمله چارچوب هایی مانند کوپرتینو و طراحی متریال. برنامه‌های فلاتر در پلتفرم‌های مختلف پایدارتر و قابل پیش‌بینی‌تر از برنامه‌های React Native هستند. علاوه بر این، بسیاری از مسائل را با داشتن موتور اسکیا در هیئت مدیره حل می کند.

مستندات

فلاتر مستندات مفید و بسیار کاملی دارد. با این حال، اگر تجربه برنامه نویسی ندارید، ممکن است خواندن آن کمی دشوار باشد، اما زمانی که به آن عادت کنید تقریباً هر چیزی را که نیاز دارید پیدا خواهید کرد.

مستندات React Native بسیار خوب است و کاربر پسندتر است. اسناد رسمی همچنین شامل راهنماها و موضوعات محبوب در توسعه چند پلتفرمی با React Native مانند نحوه نصب و استفاده از ماژول های بومی یا ایجاد مؤلفه های خاص پلت فرم است.

React Native مستندات کلی را ارائه می‌کند که توضیح می‌دهد این ابزارها چیستند، چه چیزی را نشان می‌دهند و چگونه از آنها استفاده کنید. با این حال، این چارچوب همچنین به طور گسترده به کیت های توسعه خارجی بستگی دارد و شما باید اطلاعات مربوط به آنها را در وب سایت های شخص ثالث جستجو کنید.

کدام را باید انتخاب کنید؟

ماهیت چند پلتفرمی Flutter و React Native به کاهش زمان ورود به بازار کمک می کند. آنها هم برای توسعه برنامه های بین پلتفرمی کارآمد هستند و هم کتابخانه های شخص ثالث و اجزای آماده استفاده را ارائه می دهند که روند توسعه را حتی بیشتر تسریع می کنند.

با این حال، هر برنامه متفاوت است، بنابراین همیشه ارزش دارد که در مورد پروژه خود با یک تیم با تجربه از توسعه دهندگان صحبت کنید. آنها نیازهای کسب و کار شما را تجزیه و تحلیل می کنند و رویکردهای مختلفی را پیشنهاد می کنند.

SCAND با تمرکز قوی بر توسعه برنامه های تلفن همراه، به مشتریان خود کمک می کند تا برنامه های بین پلتفرمی درجه یک بسازند. با ما تماس بگیرید تا بیاموزید که چگونه ایده خود را به کارآمدترین روش زنده کنید و چقدر زمان و هزینه برای ساخت برنامه شما نیاز است.