برنامه نویسی programming یکی از شغلهای پر درآمدی است که در همه جای دنیا به آن اهمیت میدهند و هر ساله تعداد زیادی به این شغل روی میآورند. اگر شما هم میخواهید برنامه نویسی را یاد بگیرید در ادامه وب نگاه نکات مهم برای شروع برنامه نویسی را ذکر کرده است که حتما بخوانید و به آن عمل کنید؛
پیش نیازهای شروع برنامه نویسی
بالا بردن قدرت تجزیه و تحلیل
یک برنامه نویسی باید بتواند در زمان کوتاهی تجزیه و تحلیل خوبی داشته باشد. این یعنی آنقدر باید در این رشته تمرین کرده باشید که قدرت تجزیه و تحلیل کدها بالا رود.
- با موضوعات الگوریتم و فلوچارتها آشنا باشد.
- باید بتواند دیتابیس و ساختمان داده خوبی برای کدها تهیه کند.
- باید بتواند در زمان کوتاهی کد بنویسد.
موضوعات مرتبط با فناوری اطلاعات
حتما باید در زمینه IT اطلاعات لازم را داشته باشد. به طور مثال بداند؛
- پروتکل چیست؟
- کدها چطور اجرا میشوند؟
- چطور در سمت سرور میروند؟
- کامپایلر چیست و چطور کار میکند؟
زبان برنامه نویسی مناسب
برای شروع برنامه نویسی باید بتواند یک زبان را انتخاب کند. همانطور که میدانید زبانهای بسیاری وجود دارند اما ساختار آنها تقریبا مانند یکدیگر است. شما میتوانید زبان سی پلاس پلاس را انتخاب کنید.
انتخاب محیط برنامه نویسی مناسب
محیطهای ویرایشگر مختلفی وجود دارند که برخی از محیطهای ساده و برخی از محیطهای حرفهای استفاده میکنند. تفاوت آنها در این است که در محیطهای ویرایش حرفهای برنامه نویسی با وستن کدی دستور آن ظاهر میشود و به سرعت انتخاب میکند اما این مزایا معایبی نیز دارد که برنامه نویس را تنبل میکند. در صورتی که در ویرایشگر ساده برنامه نویسی مجاب میشود تمام کد را وارد کند.
جمع آوری اطلاعات در مورد بهترین زبان برنامه نویسی
زمانی که در یک زبانی تسلط پیدا کردید میتوانید به سمت زبان های دیگر بروید زیرا پایه همه زبانها یکی است فقط باید یک زبان را بسیار خوب و حرفهای یاد بگیرید. اگر میخواهید به سمت زبان دیگری برودی و بدانید کدام زبان بازار کار و یا درآمد بهتری دارد می توانید در آگهی های کاری آنها را پیدا کنید.
دانش زبان انگلیسی
زبان انگلیسی لازمه رشته IT میباشد . در واقع هر چه در زبان انگلیسی وارد تر باشید راحت تر و سریعتر میتوانید خطاها را برطرف کنید. از طرفی دیگر برای اینکه بتوانید در رشته برنامه نویسی پیشرفت کنید و به روز باشید باید مقاله های انگلیسی مطالعه کنید.
همیشه امیدوار باشید
ممکن است در شروع برنامه نویسی بین راه مشکلات بسیاری سر راه شما قرار بگیرد که دیگر از آنها خسته شوید و قادر به برطرف کردن آنها نباشید ؛ بدانید که برنامه نویسی رشته ای است که همیشه باید امیدوار باشید و هیچ وقت ناامیدی به خود راه ندهید.
از به وجود آمدن خطاها خوشحال باشید چون میتوانید توسط آن راه حل را پیدا کرده و پیشرفت کنید. شما میتوانید با گوگل کردن خطاها و یا تحقیق کردن در مورد آنها در انجمن های برنامه نویسی راه حل را پیدا کنید.
انتخاب صحیح برنامه نویسی از ابتدا
سعی کنید از ابتدا به نوع زبان برنامه نویسی که علاقه دارید توجه کنید و آن را انتخاب کنید. به دلیل اینکه زبانهای برنامه نویسی به 2 گروه دسکتاپ و تحت وب تقسیم شدهاند.
برنامه نویسی دسکتاپ برای اجرا در سیستم عامل و نرم افزارهای اداری و …. به کار میرود و برنامه نویسی تحت وب برای طراحی سایت و توسعه داده به کار میرود.
به طور مثال زبان هایی همچون پایتون ، زبان برنامه نویسی PHP، جاوا، جاوا اسکریپت برای تحت وب و دسکتاپ استفاده میشوند.
تمرین کردن مکرر
یکی از فاکتورهای موفقیت در شروع برنامه نویسی تمرین کردن بسیار است. هیچ وقت بین تمرینها فاصله نیندازید زیرا باعث میشود نکتههای ریز را فراموش کنید. سعی کنید از اینترنت دنبال پروژههای ساده باشید و از کدهای ساده شروع کنید و خود را به پیشرفتهای بزرگ برسانید.
اگر به مشکلی برخوردید سعی کنید خودتان برای آن راه حل پیدا کنید. همیشه در بین برنامه نویسان با تجربه باشید و از آنها یاد بگیرید.
بدون دیدگاه