مزایای زبان برنامه نویسی پایتون و کاربردهای آن

زبان برنامه نویسی پایتون

از لحاظ فنی زبان برنامه نویسی پایتون سطح بالا با معانی زبان پویای یکپارچه برای توسعه وب و برنامه‌های کاربردی می‌باشد. این زبان در زمینه توسعه سریع برنامه‌ها بسیار جذاب است زیرا گزینه‌های اتصال پویا را ارایه می‌دهد.

مزایای زبان برنامه نویسی پایتون

  • پایتون زبان نسبتا ساده ای است، بنابراین یادگیری آن آسان است چون به یک نحو خاص نیاز دارد که بر خوانایی تمرکز دارد. توسعه‌دهندگان می‌توانند کدهایی پایتون را خیلی آسان‌تر از دیگر زبان‌ها ترجمه کنند. به نوبه ای دیگر، این امر هزینه نگهداری و توسعه برنامه را کاهش می‌دهد چرا که به تیم‌های برنامه نویسی اجازه می‌دهد به طور مشارکتی بدون نیاز به موانع تخصصی کار کنند.
  • پایتون استفاده از ماژول ها را پشتیبانی می‌کند، به این معنی که برنامه‌ها را می توان در یک سبک طراحی کرد و کد را می توان در انواع پروژه‌های مختلف مجددا استفاده کرد.
  • پایتون کتابخانه استاندارد و هم مفسر برای هر دو فرم باینری و هم به صورت رایگان در دسترس هستند.
  • پایتون یک زبان اسکریپتی است به این منظور که کدهای آن در اکثر پلت فرم‌ها از جمله لینوکس، ویندوز، مکینتاش، سیستم‌های موبایل و حتی پلی‌استیشن قابل اجراست.

این امر پایتون را در دسترس همه قرار می‌دهد. اگر میخواهید زبان برنامه نویسی که آینده درخشانی دارد روی این زبان برنامه نویسی کمی تامل کنید.

چگونگی استفاده از پایتون

پایتون زبان برنامه‌نویسی با هدف عمومی است؛ یعنی با استفاده از این زبان میتوان برای تقریبا هر کاربردی استفاده شود.
از همه مهم‌تر، این یک زبان تعبیر شده است، که به این معنی است که کد نوشتاری در واقع به فرمت قابل خواندن توسط کامپیوتر در زمان اجرا ترجمه نشده است.
در حالی که اغلب زبان‌های برنامه‌نویسی این تبدیل را قبل از اینکه برنامه اجرا شود انجام می‌دهند. این نوع زبان نیز به عنوان یک “زبان برنامه‌نویسی” یاد می‌شود زیرا در ابتدا به معنای استفاده برای پروژه‌های جزیی بود.

  • پایتون در حال حاضر برای نوشتن کاربردهای سبک تجاری بزرگ، به جای ساده کردن دستورهای پیش‌پاافتاده، به کار می‌رود. این نیز باعث محبوبیت آن در مقایسه با سایر زبان ها شده است. اکثر برنامه‌های کاربردی وب و پلت فرم‌ها مرتبط به پایتون میباشند، از جمله موتور جستجوی گوگل، یوتیوب و …
  • در حقیقت، ناسا در واقع از پایتون به هنگام برنامه‌ریزی تجهیزات و ماشین‌آلات فضایی استفاده می‌کند.
  • پایتون می‌تواند برای پردازش متن، نمایش اعداد و یا تصاویر، حل معادلات علمی، و ذخیره داده ها به کار رود.
  • این زبان یکی از مهم ترین کاربرد ها را در توسعه وب در بخش بک گراند دارد. اگر وقت لازم برای یادگیری زبان پایتون را داشته باشید می توانید وارد بازار کار پایتون بشوید.

در چه مواردی زبان برنامه نویسی پایتون استفاده نمیشود؟

سرعت: پایتون زبان ترجمه شده ای است و در مقایسه با C / C + + یا جاوا سرعت کمتری دارد. برخلاف زبان C یا C + + این به سخت‌افزار نزدیک‌تر نیست زیرا پایتون زبان سطح بالایی است. همانطور که همه ما می‌دانیم کامپایل و اجرا به طور عادی به روند و سرعت کار کمک زیادی میکند، اما در اجرای پایتون با کمک یک مترجم به جای کامپایلر صورت می‌گیرد. ( سرعت یک نقطه کانونی برای پروژه مورد نیاز برای هر برنامه‌نویسی است.)


توسعه موبایل
: با این که پاتیتون دارای کارگزار قوی است اما برای توسعه موبایل، زبان مناسبی نیست؛ به این معنی که زبان ضعیفی برای توسعه موبایل میباشد. این زبان به ندرت برای توسعه تلفن همراه استفاده می‌شود.

مصرف حافظه: پایتون برای کاربردهایی که نیاز به حافظه کوتاه مدت دارد گزینه مناسبی نمی باشد.به همین دلیل برای این منظور استفاده نمی‌شود. به دلیل انعطاف‌پذیری انواع داده‌ها، مصرف حافظه پایتون نیز بالا می باشد.

در صورت نیاز میتوانید برای دادن سفارس برنامه نویسی با متخصصین وب نگاه تماس حاصل فرمائید.

شرکت هایی که از زبان پایتون استفاده میکنند

امروزه با وجود پیشرفت‌های علمی در زمینه هوشمندسازی زبان‌هایی از جمله پایتون نقش بسیار سازنده ای دارند. این زبان علاوه بر این صنعت در دانشکاه‌های بسازی از دانشگاه‌های بالا رتبه تدریس می‌شود. در ادامه شرکت‌های بزرگی که از زبان پایتون استفاده می‌کنند را شرح داده‌ایم؛

Instagram :

این شبکه اجتماعی را همه می‌شناسند و تا الان بیش از یک میلیارد کاربر جهانی دارد. این برنامه توسط یکی از فریم ورک‌های پایتون به نام Django تهیه شده و در قیمت بک‌اند آن ار ربان پایتون اسنفاده شده است.

Google

امروزه موتورهای جستجوس زیادی برای گرفتن اطلاعات وجود دارند که محبوب‌ترین آنها گوگل است. این موتور جستجو در سال 1996 توسط دو دانشجو سرگئی برین و لری پیج که روی پروژه‌های تحقیقاتی خود کار می‌کردند تاسیس شد و در ساخت آن از زبان پایتون بهره مند شده است.

Spotify

برای اینکه بتوانید موزیک مورد علاقه خود را به استراک بگذارید یا حتی آهنگی که خود ساخته‌ای را به دیگران نشان دهید می‌توانید از این سرویس استفاده کنید. برای ساخت این سرویس از زبان پایتون استفاده شده است.
Dropbox

یکی از بهترین سرویس‌هایی میزبانی فایل است که با استفاده از آن در هر جای دنیا که باشید می‌توانید به فایل‌های خود دسترسی داشته باشید. این سرویس فوق العاده یز از زبان پایتون برای توسعه خود استفاده کرده است.

Pinterest

یکی از بهترین شبکه‌های اجتماعی اخیر برای به استراک گذاست تصاویر پینترست بوده است که در سال 2019 به 300 میلیون کاربر رسیده بود. این شبکه از زبان پایتون و توسط فریک ورک جنگو استفاده شده است.

Webnegahcompanyمشاهده نوشته ها

وب نگاه با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن سعی دارد با نوشتن مقالات جذاب شما را بیشتر با این حوزه آشنا کند

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *